Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

Heb zonder problemen 3 jaar bij Pretium gezeten maar ga nu voor alles in 1 bij Ziggo

Pretium vaste telefonie

Opzeggen van pretium abb. ivm verhuizing naar verzorgingstehuis per direct. Verzoek om bevestiging van ontvangst, graag met vermelding einddatum.
M.vr.gr.

Pretium vaste telefonie

fam van boxel
t-reekje 4 4759ac
wil even laten weten
dat ze over gestapt na kpn
De ata is al lang terug gestuurt
wij willen geen klant meer zijn bij jullie
over legt telefoon afgespr
0168403369

Pretium vaste telefonie

Dag allen,

Ik zie de grote aantallen klachten over Pretium en wil als ex callcenter werknemer (ook voor pretium) toch even uitleg geven. Ok de meesten van u zijn dus ooit eens opgebeld en onder vaak valse voorwendselen "erin getuint". Het klopt dat veel mensen die in een callcenter werken met targets werken, dit betekend dat ze hun limieten aan het einde van de dag moeten halen om hun werk/inkomsten te behouden. Dit zorgt waarschijnlijk voor druk op de schouders van de verkopers. Nu klopt het dus dat veel(!) verkopers tijdens hun gesprek met u of informatie achterhouden, of liegen om het verhaal mooier te maken. Verzwijgen zal overigens veel meer worden gebruikt want met liegen kunnen ze betrapt en ontslagen worden aangezien er scherpe regels zijn gemaakt. MAAR let op: er zit altijd een deel van het gesprek bij dat moet worden opgenomen! Dit opname moment zorgt voor de mondelinge overeenkomst. Hierop worden gegevens doorgenomen en afspraken bevestigd. De vragen, meestal rond de 7, moeten met een duidlijke JA beantwoord worden. Tijdens de opnamen kan de verkoper dus ook niks verzwijgen of liegen. Luister dus goed naar de vragen op de opname en zeg geen 7x ja op vragen die je niet verstaat of begrijpt. Sowieso adviseer ik mensen geen verbindtenissen aan te gaan via de telefoon. Teveel risico dat er dingen verzwegen worden, vermijd dit liever.

- Oh en een andere vraag die ik zag staan...hoe komt het dat ze mn nummer hebben terwijl die geheim is?

Simpel,koopt u weleens producten op afbetaling bij een winkel, of vult u enquetes in voor prijsvragen op internet??? Deze gegevens worden namelijk door de winkel en websites weer doorverkocht aan bedrijven die op hun beurt u weer opbellen met aanbiedingen.

Ik weet helaas niet hoe u het beste uw abbonement kan opzeggen. Wel heb ik vernomen dat Pretium liever geen incasso bureaus in de hand neemt aangezien zij die ook weer moeten betalen. Dus ze zullen wel dreigen met incasso bureaus maar zelden sturen.

Good luck everyone!

Pretium vaste telefonie

Zojuist voor de misschien wel 30e maal in paar jaar gebeld door dit bedrijf. Had eig. nooit precies de naam verstaan, maar kwam er na wat gegoogle achter.
Mijn nummer wordt al 20 jaar lang niet in de papieren, noch electronische gids vermeld, toch vinden ze mijn nummer EN naam. Maar 's gevraagd hoe dat werkt aan de gast die mij zojuist belde. "Dat doe ik niet mevrouw, dat doet de computer." Hm. Dat stinkt.
Computer niet zo slim om te registreren dat ik al een paar jaar de hoorn meteen op de haak gooi zodra ik hoor dat het die neppers weer zijn.

Pretium vaste telefonie

Ik ga een poging doen, ben net een maand lid. Maar ze zouden mijn isdn opzeggen en die wordtnu doodleuk in rekening gebracht, dat was niet de afspraak. Het moet op de bandopname staan.

Pretium vaste telefonie

PRETIUM DOET VOORKOMEN DAT ZE BELLEN IN NAAM VAN DE KPN, MAAR ER IS GEEN VERBAND MET KPN. EN!!! ZE BENADEREN MEESTAL OUDERE MENSEN DIE SLECHT HOREN E/O GEHANDICAPT ZIJN OID EN DIE MENSEN BEGRIJPEN TOCH NIET WIE WAT ZEGT EN DAN KRIJGEN ZE ALTIJD EEN JA!!!! EN VERVOLGENS KAN DE FAMILIE NIET!! TELEFONISCH OPZEGGEN MAAR!! SCHRIFTELIJK EN LIEFST AANGETEKEND. HET IS EEN BOEVEN BEDRIJF MISBRUIK MAKEN VAN DE ZWAKKEREN.

Pretium vaste telefonie

Stelletje oplichters bij Pretium.

Pretium vaste telefonie

Ook mijn vrouw is er zacht gezegd ingetuind de pretium crimineel zei dat hij van kpn was en inmiddels zonder telefoon en internet omdat deze criminelen een tactiek mogen uitvoeren om de lijn met kpn en eventuele provider mogen opzeggen.Mijn vrouw heeft daar geen toestemming voor gegeven.Maar inmiddels een feit.Ik was altijd tot volle tevredenheid bij kpn telefoon en xs4all voor internet maar deze zijn ook in de val van deat corrupte zootje gevallen en dat moet en mag eigennlijk nooit kunnen. Ik ga via een jurist de zaak aankaarten bij diverse organisatie waaronder opta/kpn xs4all om deze criminelen achter slot en grendel te krijgen en de gedupeerden hun recht geven.Want pretium is net een maffia zij doen gewoon waar ze zin in hebben en stelen en roven van ons.Maar ik ga binnenkort op visitie in haarlem en dan komt de jurist ook mee en dan hoop ik toch wat te bereiken.Maar doeyt dit aub allen

Pretium vaste telefonie

Altijd met veel plezier met Pretium gewerkt, maar ik wil alles in 1 hebben.

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord