Persberichten en contactinformatie

Abonnementenopzeggen.nl verstrekt op maat gemaakte opzegbrieven voor honderden Nederlandse abonnementen, zoals Telefoonabonnementen, Kranten, Internetproviders, Verzekeringen, Loterijen en Goede doelen. Wij helpen consumenten met het opzeggen van hun abonnementen sinds 2004.

Er wordt gretig gebruik gemaakt van de diensten van Abonnementenopzeggen.nl, een aantal cijfers:

  • Totaal aantal opzegbrieven gedownload: 4.000.000+.
  • Aantal opzegherinneringen ingevuld: 37.000+
  • Totaal aantal ervaringen gedeeld door consumenten: 29.500+

Al deze opzeggingen geeft Abonnementenopzeggen.nl een uniek beeld van trends in de abonnementenmarkt, bijvoorbeeld van verschuivingen in klanten bij Verzekeraars of opzeggingen bij Goede Doelen die negatief in het nieuws komen.

Bent u journalist en heeft u een vraag over de website of over trends in opzeggingen, neem dan contact op met info@abonnementenloket.nl.

 

Abonnementenopzeggen.nl in het nieuws:

Spits : Opzeggen van contracten en abonnementen

Een handig hulpmiddel om af te komen van lopende contracten en zogenaamde stilzwijgende abonnementen is de site abonnementenopzeggen.nl. Hier kun je een kant-en-klare opzegbrief downloaden... 400.000 opzegbrieven gedownload

 spits-bericht.png

AD : Tien tips om geld te besparen...

Een goed geheugensteuntje ter herinnering aan deze termijn is een website als www.abonnementenopzeggen.nl waar het mogelijk is om een automatische opzegherinnering te ontvangen voor elk denkbaar abonnement. Ook zijn op de site gratis online opzegbrieven te downloaden.

 ad.png

Molblog : Site Abonnementenopzeggen.nl meer dan 50.000...

De site abonnementenopzeggen.nl heeft vorige week een mijlpaal bereikt, toen de 50.000ste opzegbrief van de site werd gedownload. De formule van de site is simpel: de site biedt de consument de mogelijkheid gratis online opzegbrieven te downloaden voor ieder abonnement.

Daarom willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen, met name de mensen die het formulier missend abonnement invullen.   Meld missend Abonnement

 molblog.png

CAZ : Wat is de beste site van nederland?

De internetgebruiker waardeert Nederlandse websites gemiddeld met een 6,9. Maar CAZ wou van jou weten wat jij nou de beste Nederlandse website vindt! Een luisteraar vond Abonnementenopzeggen.nl de beste site en kwam hiermee op de radio.Abonnementenopzeggen.nl op CAZ

 caz.png

Hetnet : Verzekering makkelijker op te zeggen...

Abonnementen opzeggen. Deze website verstrekt voorbeeldbrieven voor tientallen telefoonabonnementen, kranten, internetproviders, verzekeringen, loterijen en goede doelen. Naam invullen, uitprinten, klaar. Een herinneringsmail laten sturen per abonnement kan ook. Hiervoor hoef je alleen een e-mailadres in te vullen; registratie is niet nodig. Een aanrader.

 

het-net.png

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Story

Mijn moeder kan de tijdschriften niet meer goed lezen, dit is de reden dat we opzeggen.

Innova Energie

Innova Energie BV is een oplochter

Denksport

Met veel plezier gebruik gemaakt van het abonnement. Wegens ziekte wil ik voorlopig stoppen. Heb nog zeven nummers liggen.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord