De Zonnebloem opzeggen

9.5 (120 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw De Zonnebloem opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 266 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

De Zonnebloem

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
De Zonnebloem opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het De Zonnebloem abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

De Zonnebloem opzegbrief

Zonnebloem
Opzeggen

Postbus 2100
4800 CC BREDA

Plaats, 9 december 2023

Betreft: opzeggen 'De Zonnebloem'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Zonnebloem
Opzeggen

Postbus 2100
4800 CC BREDA


Plaats, 9 december 2023

Betreft: opzeggen 'De Zonnebloem'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'De Zonnebloem' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij De Zonnebloem, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang De Zonnebloem de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
58% slechte service
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
86% zegt nee
Aanbevelen
56% zegt nee

De Zonnebloem adres

Zonnebloem
Opzeggen
Postbus 2100
4800 CC BREDA


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

Er is geen opzegtermijn voor het lidmaatschap van De Zonnebloem. Je kunt op elk moment je lidmaatschap opzeggen zonder rekening te hoeven houden met een bepaalde opzegtermijn. Het lidmaatschap eindigt dan per direct.

Het is wel belangrijk om te weten dat als je het lidmaatschap opzegt, je geen aanspraak meer kunt maken op de voordelen van de vereniging, zoals deelname aan activiteiten en evenementen. Als je het lidmaatschap wilt opzeggen, kun je dit schriftelijk of mondeling doen bij de afdeling waarvan je lid bent, of bij het landelijk bureau van De Zonnebloem. Contactgegevens van de verschillende afdelingen en het landelijk bureau zijn te vinden op de website van De Zonnebloem.


Voorwaarden

Als lid van de Nationale Vereniging De Zonnebloem kun je op elk moment je lidmaatschap opzeggen. Er zijn geen specifieke opzegvoorwaarden, en er is geen minimale duur van het lidmaatschap vereist.

De opzegging kan schriftelijk of mondeling worden gedaan, en er is geen opzegtermijn. Het is dus mogelijk om direct na de betaling van de jaarlijkse contributie op te zeggen. Het is wel belangrijk om te weten dat als je het lidmaatschap opzegt, je geen aanspraak meer kunt maken op de voordelen van de vereniging, zoals deelname aan activiteiten en evenementen.

Als je het lidmaatschap van De Zonnebloem wilt opzeggen, kun je dit schriftelijk of mondeling doen bij de afdeling waarvan je lid bent, of bij het landelijk bureau van De Zonnebloem. Contactgegevens van de verschillende afdelingen en het landelijk bureau zijn te vinden op de website van De Zonnebloem.


extra informatie

Je kunt het lidmaatschap van De Zonnebloem op verschillende manieren opzeggen:

Schriftelijk: Je kunt een brief sturen naar de afdeling van De Zonnebloem waarvan je lid bent, of naar het landelijk bureau van De Zonnebloem. Vermeld in de brief duidelijk je naam, adres en lidmaatschapsnummer en geef aan dat je je lidmaatschap wilt opzeggen.

Mondeling: Je kunt telefonisch contact opnemen met de afdeling van De Zonnebloem waarvan je lid bent, of met het landelijk bureau van De Zonnebloem, en aangeven dat je je lidmaatschap wilt opzeggen.

Per e-mail: Je kunt ook per e-mail contact opnemen met de afdeling waarvan je lid bent, of met het landelijk bureau van De Zonnebloem, en aangeven dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Vermeld in de e-mail duidelijk je naam, adres en lidmaatschapsnummer.

Het is belangrijk om de opzegging tijdig en schriftelijk of mondeling te doen en dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals je naam, adres, lidmaatschapsnummer en de reden van opzegging. Vergeet niet om aan te geven per wanneer je het lidmaatschap wilt opzeggen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor De Zonnebloem en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

De Zonnebloem opzeggen bij overlijden
Als het lidmaatschap van De Zonnebloem moet worden opgezegd vanwege het overlijden van de lidmaat, dan kan dit op verschillende manieren:

Door de nabestaanden: De nabestaanden van de overledene kunnen contact opnemen met de afdeling van De Zonnebloem waarvan de overledene lid was, en het overlijden doorgeven. De afdeling zal dan de benodigde informatie en procedures verstrekken om het lidmaatschap te beëindigen.

Door de uitvaartverzorger: De uitvaartverzorger kan namens de nabestaanden contact opnemen met de afdeling van De Zonnebloem waarvan de overledene lid was, en het overlijden doorgeven.

Bij het opzeggen van het lidmaatschap van een overledene moeten vaak enkele persoonlijke gegevens van de overledene worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de overledene en het lidmaatschapsnummer. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de afdeling van De Zonnebloem.
De Zonnebloem tijdelijk opzeggen
De Zonnebloem biedt geen optie om het lidmaatschap tijdelijk op te schorten of te pauzeren. Je kunt het lidmaatschap op elk moment opzeggen als je dat wenst, maar het is niet mogelijk om het lidmaatschap tijdelijk op te schorten en later weer te hervatten.

Als je het lidmaatschap tijdelijk niet wilt gebruiken, bijvoorbeeld vanwege ziekte of reizen, kun je ervoor kiezen om het lidmaatschap op te zeggen en op een later tijdstip opnieuw lid te worden. Het opzeggen van het lidmaatschap is gemakkelijk en kan schriftelijk, per e-mail of telefonisch worden gedaan, zoals eerder beschreven.

Als je het lidmaatschap van De Zonnebloem wilt opzeggen, is het belangrijk om te weten dat je dan geen aanspraak meer kunt maken op de voordelen van de vereniging, zoals deelname aan activiteiten en evenementen.

De Zonnebloem reviews

Lees de 120 reviews van bezoekers die een opzegging van De Zonnebloem hebben gedaan.


voor deze opzegservice

De Zonnebloem

goeie actie! maar 1x doneren in mijn ogen prima

De Zonnebloem

Niet bellen

De Zonnebloem

Het was erg prettig donateur te zijn. Maar helaas wordt alles duurder en zeg ik het hierbij op.

De Zonnebloem

Niks mee aan de hand,word ons te duur

De Zonnebloem

De Zonnebloem verricht ontzettend goed werk wat mijn donaties al die jaren wel waard waren.

Meer reviews

De Zonnebloem opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Zonnebloem
Meer De Zonnebloem statistieken

Afgelopen maand hebben 20 personen de De Zonnebloem opzegbrief gedownload.

Personen die De Zonnebloem opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van De Zonnebloem worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 137 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor De Zonnebloem worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 120 De Zonnebloem reviews geplaatst. Ook hebben er 48 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "ik ben overgestapt". Van de afgelopen 30 dagen was 30 november de drukste dag. De meest populaire maand om De Zonnebloem op te zeggen is maart.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Schildklier Organisatie en Aids Fonds opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord