Pretium vaste telefonie opzeggen

9.3 (390 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Pretium vaste telefonie opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 233 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Pretium vaste telefonie

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Pretium vaste telefonie opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Pretium vaste telefonie abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Pretium vaste telefonie opzegbrief

Pretium
Opzeggen

Postbus 6128
2001 HC Haarlem

Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'Pretium vaste telefonie'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Pretium
Opzeggen

Postbus 6128
2001 HC Haarlem


Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'Pretium vaste telefonie'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Pretium vaste telefonie' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Pretium vaste telefonie, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Pretium vaste telefonie de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
89% overbodig geworden
Jaren lid
3.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
90% zegt nee
Aanbevelen
72% zegt nee

Pretium vaste telefonie adres

Pretium
Opzeggen
Postbus 6128
2001 HC Haarlem


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van een abonnement bij Pretium voor vaste telefonie is afhankelijk van het type abonnement dat je hebt en de specifieke voorwaarden die daarbij horen. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er wel een opzegtermijn van toepassing kan zijn.

Als je een abonnement hebt met een contractduur, bijvoorbeeld van een jaar, dan geldt vaak dat je het abonnement na de contractperiode kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat je minstens één maand voordat het abonnement afloopt moet opzeggen om te voorkomen dat het abonnement automatisch wordt verlengd.

Als je een abonnement hebt zonder contractduur, dan geldt meestal dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt, om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en op tijd opzegt.


Voorwaarden

Pretium biedt vaste telefoniediensten aan en de voorwaarden voor opzeggen kunnen verschillen afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er wel een opzegtermijn en soms ook opzegvergoedingen van toepassing zijn.

Het is belangrijk om de voorwaarden van je specifieke abonnement te controleren voordat je opzegt, zodat je op de hoogte bent van de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen. In sommige gevallen kan het opzeggen van een abonnement bij Pretium gepaard gaan met extra kosten, zoals administratie- of afsluitkosten.

Je kunt het abonnement bij Pretium telefonisch opzeggen. Hiervoor dien je contact op te nemen met de klantenservice en je verzoek tot opzegging kenbaar te maken. Houd hierbij rekening met de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen.

Het is ook mogelijk om het abonnement schriftelijk op te zeggen door een brief te sturen naar de klantenservice van Pretium. Vermeld in de brief duidelijk je naam, adres en klantnummer, en geef aan dat je het abonnement wilt opzeggen. Zorg dat je de brief aangetekend verstuurt, zodat je een bewijs hebt van verzending.


extra informatie

Je kunt het abonnement bij Pretium voor vaste telefonie op verschillende manieren opzeggen:

Telefonisch: Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Pretium en je verzoek tot opzegging kenbaar maken. Houd hierbij rekening met de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen.

Schriftelijk: Je kunt het abonnement schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar de klantenservice van Pretium. Vermeld in de brief duidelijk je naam, adres en klantnummer, en geef aan dat je het abonnement wilt opzeggen. Zorg dat je de brief aangetekend verstuurt, zodat je een bewijs hebt van verzending.

Het is belangrijk om de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen in acht te nemen bij het opzeggen van je abonnement bij Pretium. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen extra kosten in rekening kunnen worden gebracht, zoals administratie- of afsluitkosten. Zorg dat je alle benodigde informatie verstrekt en dat je tijdig opzegt om extra kosten te voorkomen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Pretium vaste telefonie en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Pretium vaste telefonie opzeggen bij overlijden
Als een abonnee van Pretium voor vaste telefonie komt te overlijden, kunnen de nabestaanden contact opnemen met de klantenservice van Pretium om het abonnement op te zeggen. Het is belangrijk dat de nabestaanden hierbij het klantnummer van de overledene en een overlijdensakte kunnen verstrekken.

De opzegging bij overlijden kan telefonisch of schriftelijk worden gedaan. Bij telefonische opzegging zal de klantenservice vragen om enkele persoonlijke gegevens van de overledene en de nabestaanden, evenals om een kopie van de overlijdensakte.

Bij schriftelijke opzegging moet er een brief worden gestuurd naar de klantenservice van Pretium, waarin wordt aangegeven dat de abonnee is overleden en dat het abonnement moet worden opgezegd. Vermeld in de brief duidelijk de naam, adres en het klantnummer van de overledene, evenals de datum van overlijden en de reden van opzegging. Bij de brief moet ook een kopie van de overlijdensakte worden gevoegd.

Als er nog openstaande facturen zijn, kunnen de nabestaanden deze vaak nog wel betalen om zo af te sluiten. Pretium zal dan het abonnement stopzetten en eventueel te veel betaalde kosten terugbetalen.

Het is altijd verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van Pretium voor specifieke instructies en vereisten voor opzegging bij overlijden.
Pretium vaste telefonie tijdelijk opzeggen
Pretium biedt geen optie om het abonnement tijdelijk op te schorten of te pauzeren. Je kunt het abonnement wel op elk moment opzeggen als je dat wenst, maar het is niet mogelijk om het abonnement tijdelijk stop te zetten en later weer te hervatten.

Als je de vaste telefoniediensten van Pretium tijdelijk niet wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, dan kun je er wel voor kiezen om het abonnement op te zeggen en op een later tijdstip opnieuw lid te worden. Het opzeggen van het abonnement is gemakkelijk en kan telefonisch of schriftelijk worden gedaan, zoals eerder beschreven.

Houd er wel rekening mee dat als je het abonnement opzegt, je gedurende die tijd geen toegang hebt tot de vaste telefoniediensten van Pretium en eventueel bijbehorende diensten.

Pretium vaste telefonie reviews

Lees de 390 reviews van bezoekers die een opzegging van Pretium vaste telefonie hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

altijd tevreden geweest

Pretium vaste telefonie

Was prima maar niet meer nodig

Pretium vaste telefonie

Zeer tevreden

Pretium vaste telefonie

Wij wensen geen vaste telefonie meer.

Pretium vaste telefonie

tevreden

Meer reviews

Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Afgelopen maand hebben 21 personen de Pretium vaste telefonie opzegbrief gedownload.

Personen die Pretium vaste telefonie opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 7 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Pretium vaste telefonie worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 168 personen een voorbeeldbrief gedownload. Vrijdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Pretium vaste telefonie worden verzonden, voor de hele categorie Telefonie is dit de dinsdag.

De laatste dertig dagen zijn er 4 van de 390 Pretium vaste telefonie reviews geplaatst. Ook hebben er 118 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 15 maart de drukste dag. De meest populaire maand om Pretium vaste telefonie op te zeggen is juli.

In de categorie Telefonie zijn onlangs ook Tele2 prepaid (heet nu Odido) en Tele2 internet + bellen (heet nu Odido) opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord