Ziggo internet opzeggen

9.2 (416 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Ziggo internet opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 268 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Ziggo internet

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Ziggo internet opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Ziggo internet abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Ziggo internet opzegbrief

Ziggo Nederland
Opzeggen

Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Plaats, 3 februari 2023

Betreft: opzeggen 'Ziggo internet'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Ziggo Nederland
Opzeggen

Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Plaats, 3 februari 2023

Betreft: opzeggen 'Ziggo internet'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Ziggo internet' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Ziggo internet, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Ziggo internet de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
78% overbodig geworden
Jaren lid
4.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
55.00% zegt ja
Aanbevelen
56% zegt nee
  • Klantenservice

Ziggo internet adres

Ziggo Nederland
Opzeggen
Postbus 43048
3540 AA Utrecht


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Ziggo internet en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Ziggo internet reviews

Lees de 416 reviews van bezoekers die een opzegging van Ziggo internet hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Ziggo internet

Wij zijn al overgestapt naar KPN. KPN zou het stop zetten doorgeven maar dit blijkt ergens mis te zijn gegaan. Daarbij is de communicatie met ziggo erg slecht & vertellen de werknemers niks anders dan leugens!!! Wij komen nooit meer terug bij ziggo & we willen het ZSM afgesloten hebben!

Ziggo internet

Top service

Ziggo internet

goedkoper worden

Ziggo internet

Een zakelijk glasvezel internet contract telefonisch afgesloten. Na duidelijk aangegeven te hebben dat ik het contract enkel en alleen prive zou gebruiken vertelde de verkoopmedewerker dat dit geen enkel probleem is. Echter blijkt dat er op een zakelijk contract geen bedenktijd zit. Iets waar ik wel van uit ging. Later bleek ook nog eens dat het niet om een glasvezel abonnement gaat, maar een coax verbinding. De enige rede voor mij om over te gaan op Ziggo was het glasvezel snelheid. Toen uit het contract bleek dat het niet om een glasvezel abonnement ging heb ik binnen de 14 dagen proberen op te zeggen. Helaas kreeg ik te horen dat ik als bedrijf moet weten dat ik geen bedenktijd heb. Echter ben ik van mening dat ik het abonnement niet zakelijk maar prive heb afgesloten en dus recht heb op consumentenbescherming.

Ziggo internet

Maak het opzeggen voor een verhuizing naar het buitenland ONGELOOFLIJK VEEL MAKKELIJKER!!! na 100 keer doorklikken op de website blijf je in hetzelfde kringetje. Aan de telefoon zijn ze ook niet behulpzaam.Echt hopeloos

Meer reviews

Ziggo internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Ziggo internet
Meer Ziggo internet statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de Ziggo internet opzegbrief gedownload.

Personen die Ziggo internet opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Ziggo internet worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 36 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 34 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Ziggo internet worden verzonden, voor de hele categorie Internet is dit de vrijdag.

Ook hebben er 16 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "te duur". Van de afgelopen 30 dagen was 26 januari de drukste dag. De meest populaire maand om Ziggo internet op te zeggen is december.

In de categorie Internet zijn onlangs ook XS4ALL internet en Tele2 internet opgezegd.

Ziggo internet is één van de abonnementen van Ziggo. Andere populaire abonnementen van Ziggo zijn Ziggo glasvezel en Ziggo pakket.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord