Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

stelletje oplichters, ineens 62,20 afboeken voor een contributie.
We zijn geen lid van een voetbalclub.

Pretium vaste telefonie

DIT IS EEN GROTE OPLICHTERSBENDE. MIJN BEJAARDE VADER IS ZWAAR HARTPATIÊNT EN ZAT OPEENS BIJ PRETIUM. HIJ WIL BIJ KPN BLIJVEN EN BETAALT PRETIUM DUS OOK NIET. INMIDDELS VIA DE KPN GEREGELD DAT IE BINNEKORT TERUG GAAT, MAAR PRETIUM SLUIT DUS DOODLEUK ZIJN TELEFOON AF, DIE VAN LEVENSBELANG IS! IK WENS DIT BEDRIJF AL HET SLECHTS VAN DE WERELD TOE.

Pretium vaste telefonie

Ik ben overgegaan naar 3 in 1 pakket.

Pretium vaste telefonie

Mooi zootje daar
ik ben er ook in tetuint
en toch maar weer worden gebeld,,ben ik tevreden,,
nee k voel me verneukt
k wil weer terug naar kpn
lange weg terug, naar de op zegtermijn
dat het zo maar kan per tel.
heb totaal niet getekent!!!!!!!!
en toch,je zit vast,,,op een ja,,
oplichters zijn het..
gr.leutjejan

Pretium vaste telefonie

Vorig jaar heb ik KPN gevraagd om Internet en Telefonie in één.
Nu heb ik Internet van KPN á € 35 per maand, hetgeen voor mij onnodig en dus te duur is.
Daarnaast heb ik een vaste telefoonverbinding van Pretium Telecom gekregen. Voorheen heb ik nooit van dit bedrijf gehoord. Hoe kan ik dan abonnee zijn geworden ? Ik wil van dit abonnement onmiddelijk af.

Pretium vaste telefonie

Mijn ouders zijn beide slechthorend, mijn vader is 71 en mijn moeder 68 jaar oud. Ze zijn door pretium telefonisch benaderd voor een abonnement, mijn vader vroeg om schriftelijke informatie, maar heeft onachtzaam zijn rekening nummer genoemd en nu zitten mijn ouders vast aan een abonnnement van Pretium telecom. Dit tegen hun wens in, opzeggen denken ze dat niet kan.In de voorwaarden van Pretium staat dat iemand van 72 jaar 3 maanden bedenktijd heeft... nou dat wordt mijn vader pas in februari. Ik vind het schandalig dat deze mensen op een dergelijke manier aan een telefoon abonnement vast zitten wat ze liever niet wilden hebben. Ik heb ook al een klacht voor ze gedeponeerd bij de opta, hoe kan ik er voor hun voor zorgen dat zij niet meer bij pretium hoeven te blijven? Ze wilden graag internet, bellen en tv van kpn hebben.

Pretium vaste telefonie

Ik kwam op het forum van Trosradar een hele lange discussie tegen over Pretium telecom en Superieur. Die is al meer dan 134 paginas lang!!! Er zijn echt heel veel mensen die door pretium worden voorgelogen.
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=25&t=23373&start=2660

Pretium vaste telefonie

Reden opzeggen is overstappen naar een goedkopere aanbieder voor internet en vaste telefonie en omdat ik ongevraagd 'lid' geworden ben, wat ik niet wilde.

Pretium vaste telefonie

We gaan de verouderde en veel geld kostende isdn/adsl aansluiting opruimen, en gaan over op het kpn internet+bellen, het stoorde ons dat je voor de helpdesk van Pretium(15c/pm)moet betalen bij een storing en lang aan de lijn gehouden wordt, ook de manier waarop mijn vrouw zich er toendertijd in heeft laten luizen steekt mij nog steeds.

Pretium vaste telefonie

MIV 31 december 2009 beeindigen aub
het telefoon nummer wordt door tele2 overgenomen
ivm internet en bellen.

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord