De Telegraaf opzeggen

9.9 (3183 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw De Telegraaf opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 230 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

De Telegraaf

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
De Telegraaf opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het De Telegraaf abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

De Telegraaf opzegbrief

Mediahuis Nederland
Abonneeservice

Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'De Telegraaf'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Mediahuis Nederland
Abonneeservice

Basisweg 30
1043 AP Amsterdam


Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'De Telegraaf'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'De Telegraaf' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij De Telegraaf, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang De Telegraaf de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
42% te duur
Jaren lid
6.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
68% zegt nee
Aanbevelen
67% zegt nee

De Telegraaf adres

Mediahuis Nederland
Abonneeservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van De Telegraaf is over het algemeen één maand. Dit betekent dat als je je abonnement wilt opzeggen, je dit ten minste één maand voor de volgende incassodatum moet doen. Bijvoorbeeld, als je abonnement op 1 januari wordt afgeschreven en je wilt opzeggen, dan moet je dit uiterlijk op 1 december hebben gedaan om te voorkomen dat er nog een betaling wordt afgeschreven.

Als je echter een jaarabonnement hebt afgesloten, dan geldt vaak een opzegtermijn van drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode. Dit betekent dat je het abonnement ten minste drie maanden voor de afloopdatum moet opzeggen om te voorkomen dat het automatisch wordt verlengd.

Het is altijd belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en op tijd opzegt.


Voorwaarden

De opzegvoorwaarden van De Telegraaf kunnen variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt en de duur van het abonnement. Over het algemeen gelden echter de volgende voorwaarden:

Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen.
Opzeggen kan telefonisch via de klantenservice van De Telegraaf, per e-mail, per post of via het opzegformulier op de website.
De opzegtermijn is meestal één maand, wat betekent dat je opzegging minimaal één maand voor de volgende incassodatum binnen moet zijn.
Als je een jaarabonnement hebt afgesloten, dan geldt vaak een opzegtermijn van drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode.
Als je het abonnement opzegt, dan ontvang je geen geld terug voor de resterende abonnementsperiode.
Als je een welkomstcadeau hebt ontvangen bij het afsluiten van het abonnement, dan kan het zijn dat je dit cadeau moet terugsturen als je het abonnement opzegt.
Het is altijd belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet.


extra informatie

Je kunt De Telegraaf op verschillende manieren opzeggen:

Telefonisch: Je kunt De Telegraaf opzeggen door te bellen met de klantenservice op 088 - 824 824 1 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 13:00 uur.

Per e-mail: Je kunt De Telegraaf ook opzeggen door een e-mail te sturen naar klantenservice@telegraaf.nl met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en het abonneenummer dat vermeld staat op de adressticker van de krant.

Per post: Je kunt een brief sturen naar De Telegraaf met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en het abonneenummer dat vermeld staat op de adressticker van de krant. Stuur de brief naar: De Telegraaf, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam.

Via het opzegformulier op de website: Je kunt ook online opzeggen via het opzegformulier op de website van De Telegraaf. Ga hiervoor naar de pagina 'Klantenservice' op de website en klik op de optie 'Opzeggen abonnement'.

Ongeacht welke methode je kiest om op te zeggen, zorg ervoor dat je de opzegging tijdig doet en dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals je naam, adres, postcode, woonplaats en het abonneenummer dat vermeld staat op de adressticker van de krant.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor De Telegraaf en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

De Telegraaf opzeggen bij overlijden
Als iemand overlijdt die abonnee was van De Telegraaf, dan kan het abonnement op verschillende manieren worden opgezegd:

Door de nabestaanden: De nabestaanden van de overleden abonnee kunnen De Telegraaf opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op 088 - 824 824 1 (lokaal tarief) of per post een brief te sturen naar De Telegraaf, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam.

Door de executeur testamentair: Als er een executeur testamentair is aangesteld, dan kan deze persoon namens de overleden abonnee het abonnement opzeggen.

Automatisch: Als De Telegraaf wordt geïnformeerd over het overlijden van de abonnee, dan zal het abonnement automatisch worden stopgezet.

Bij het opzeggen van het abonnement van een overleden abonnee moeten vaak enkele persoonlijke gegevens van de abonnee worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de abonnee en het abonneenummer. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de klantenservice van De Telegraaf.
De Telegraaf tijdelijk opzeggen
De Telegraaf biedt geen mogelijkheid om het abonnement tijdelijk stop te zetten of te pauzeren. Als je het abonnement wilt onderbreken, moet je het volledig beëindigen en later opnieuw abonnee worden als je dat wenst.

Als je bijvoorbeeld een periode geen of minder tijd hebt om de krant te lezen, dan kun je ervoor kiezen om het abonnement volledig te beëindigen en het geld dat je normaal aan De Telegraaf zou besteden te sparen of voor andere doeleinden te gebruiken.

Als je er zeker van wilt zijn dat je geen nummers van de krant mist terwijl je het abonnement hebt opgezegd, kun je overwegen om de krant los te kopen in de winkel of online te bestellen bij de uitgever. Op die manier kun je toch af en toe de krant lezen zonder een langdurig abonnement af te sluiten.

De Telegraaf reviews

Lees de 3183 reviews van bezoekers die een opzegging van De Telegraaf hebben gedaan.


voor deze opzegservice

De Telegraaf

ik lees geen krant meer

De Telegraaf

lees veel extra tijdschriften en korte berichten via telefoon

De Telegraaf

Stoppen een tijdje met de krant
Gaan er weer een half jaartje er tussen uit

De Telegraaf

Laatste groet van een trouwe Telegraaflezer

De Telegraaf

Opzegging krant

Meer reviews

De Telegraaf opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Telegraaf
Meer De Telegraaf statistieken

Afgelopen maand hebben 18 personen de De Telegraaf opzegbrief gedownload.

Personen die De Telegraaf opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 5 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van De Telegraaf worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 46 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 260 personen een voorbeeldbrief gedownload. Woensdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor De Telegraaf worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 3183 De Telegraaf reviews geplaatst. Ook hebben er 774 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 29 juni de drukste dag. De meest populaire maand om De Telegraaf op te zeggen is januari.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook NRC Handelsblad en De Telegraaf Weekend opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord