Postcode Loterij opzeggen

9.5 (2617 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Postcode Loterij opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 241 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Postcode Loterij

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Postcode Loterij opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Postcode Loterij abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Postcode Loterij opzegbrief

Nationale Postcode Loterij
Opzeggen

Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

Plaats, 24 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Postcode Loterij'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Nationale Postcode Loterij
Opzeggen

Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam


Plaats, 24 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Postcode Loterij'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Postcode Loterij' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Postcode Loterij, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Postcode Loterij de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
71% overbodig geworden
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
85% zegt nee
Aanbevelen
80% zegt nee

Postcode Loterij adres

Nationale Postcode Loterij
Opzeggen
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van de Postcode Loterij is over het algemeen één maand. Dit betekent dat als je je abonnement wilt opzeggen, je dit ten minste één maand voor de volgende incassodatum moet doen. Bijvoorbeeld, als je abonnement op 1 januari wordt afgeschreven en je wilt opzeggen, dan moet je dit uiterlijk op 1 december hebben gedaan om te voorkomen dat er nog een betaling wordt afgeschreven.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat de exacte opzegtermijn afhankelijk kan zijn van het soort abonnement dat je hebt bij de Postcode Loterij. Controleer daarom altijd de voorwaarden van je abonnement om er zeker van te zijn dat je aan de juiste opzegtermijn voldoet.


Voorwaarden

De opzegvoorwaarden van de Postcode Loterij kunnen variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt en de duur van het abonnement. Over het algemeen gelden echter de volgende voorwaarden:

Je kunt het abonnement op elk moment opzeggen.
Opzeggen kan telefonisch via de klantenservice van de Postcode Loterij, per e-mail, per post of via de website.
De opzegtermijn is meestal één maand, wat betekent dat je opzegging minimaal één maand voor de volgende incassodatum binnen moet zijn.
Als je je abonnement opzegt, vervallen eventuele openstaande prijzen automatisch aan goede doelen die worden gesteund door de Postcode Loterij.
Als je deelneemt aan een actie waarbij je een cadeau hebt ontvangen bij het afsluiten van je abonnement, kan het zijn dat je dit cadeau moet terugsturen als je je abonnement opzegt.
Het is altijd belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet.


extra informatie

Je kunt de Postcode Loterij op verschillende manieren opzeggen:

Telefonisch: Je kunt de Postcode Loterij opzeggen door te bellen met de klantenservice op 088 - 020 1010 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Per e-mail: Je kunt de Postcode Loterij ook opzeggen door een e-mail te sturen naar info@postcodeloterij.nl met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en het lotnummer van het abonnement dat je wilt opzeggen.

Per post: Je kunt een brief sturen naar de Postcode Loterij met daarin je naam, adres, postcode, woonplaats en het lotnummer van het abonnement dat je wilt opzeggen. Stuur de brief naar: Nationale Postcode Loterij, Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam.

Via de website: Je kunt ook online opzeggen via de website van de Postcode Loterij. Ga hiervoor naar de pagina 'Opzeggen' op de website en volg de instructies.

Ongeacht welke methode je kiest om op te zeggen, zorg ervoor dat je de opzegging tijdig doet en dat je alle benodigde informatie verstrekt, zoals je naam, adres, postcode, woonplaats en het lotnummer van het abonnement dat je wilt opzeggen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Postcode Loterij en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Postcode Loterij opzeggen bij overlijden
Als iemand overlijdt die deelnemer was aan de Postcode Loterij, dan kan het abonnement op verschillende manieren worden opgezegd:

Door de erfgenamen: De erfgenamen van de overleden deelnemer kunnen de Postcode Loterij opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op 088 - 020 1010 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Door de executeur testamentair: Als er een executeur testamentair is aangesteld, dan kan deze persoon namens de overleden deelnemer het abonnement opzeggen. De executeur testamentair kan hiervoor telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de Postcode Loterij.

Automatisch: Als de Postcode Loterij wordt geïnformeerd over het overlijden van de deelnemer, dan zal het abonnement automatisch worden stopgezet.

Bij het opzeggen van het abonnement van een overleden deelnemer moet vaak enkele persoonlijke gegevens van de deelnemer worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de deelnemer en het lotnummer van het abonnement. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de klantenservice van de Postcode Loterij.
Postcode Loterij tijdelijk opzeggen
Nee, de Postcode Loterij biedt geen mogelijkheid om het abonnement tijdelijk stop te zetten of te pauzeren. Als je het abonnement wilt opzeggen, moet je het volledig beëindigen en kun je later opnieuw deelnemen als je dat wenst.

Als je bijvoorbeeld een periode geen of minder geld wilt uitgeven aan loterijen, dan kun je ervoor kiezen om het abonnement volledig te beëindigen en het geld dat je normaal aan de Postcode Loterij zou besteden te sparen of voor andere doeleinden te gebruiken.

Als je er zeker van wilt zijn dat je geen trekkingen mist terwijl je het abonnement hebt opgezegd, kun je overwegen om deel te nemen aan losse trekkingen zonder een vast abonnement af te sluiten. Op die manier kun je toch af en toe deelnemen aan de loterij zonder een langdurig abonnement af te sluiten.

Postcode Loterij reviews

Lees de 2617 reviews van bezoekers die een opzegging van Postcode Loterij hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Niet nodig

Postcode Loterij

Jaren lang mee gedaan maar nu geen geld meer, daarom deze opzegging

Postcode Loterij

Ik heb nooit geen 2 loten besteld

Postcode Loterij

HEB MET VEEL PLEZIER VELE JAREN MEEGESPEELD EN DAARDOOR GOEDE DOELEN GESTEUND

Postcode Loterij

veel te omslachtig, zeker in vergelijking met aanmelden

Meer reviews

Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Afgelopen maand hebben 36 personen de Postcode Loterij opzegbrief gedownload.

Personen die Postcode Loterij opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 5 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Postcode Loterij worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 49 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 910 personen een voorbeeldbrief gedownload. Maandag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Postcode Loterij worden verzonden, voor de hele categorie Loterijen is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 3 van de 2617 Postcode Loterij reviews geplaatst. Ook hebben er 848 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 8 juli de drukste dag. De meest populaire maand om Postcode Loterij op te zeggen is januari.

In de categorie Loterijen zijn onlangs ook Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) en Sponsor Loterij (heet nu de Vriendenloterij) opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord