Vodafone mobiel opzeggen

9.1 (264 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Vodafone mobiel opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 267 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Vodafone mobiel

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Vodafone mobiel opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Vodafone mobiel abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Vodafone mobiel opzegbrief

Vodafone
t.a.v. Afdeling Annuleringen

Postbus 1500
6201 BM Maastricht

Plaats, 7 juni 2023

Betreft: opzeggen 'Vodafone mobiel'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Vodafone
t.a.v. Afdeling Annuleringen

Postbus 1500
6201 BM Maastricht


Plaats, 7 juni 2023

Betreft: opzeggen 'Vodafone mobiel'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Vodafone mobiel' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Vodafone mobiel, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Vodafone mobiel de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
60% slechte service
Jaren lid
3.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
75% zegt nee
Aanbevelen
50.00% zegt ja

Vodafone mobiel adres

Vodafone
t.a.v. Afdeling Annuleringen
Postbus 1500
6201 BM Maastricht


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Vodafone mobiel is 30 dagen.


Voorwaarden

1. Abonnementen: Vodafone biedt verschillende abonnementen aan, waaronder prepaid- en postpaid-abonnementen. Elke optie heeft zijn eigen voorwaarden en tarieven.

2. Roaming: Vodafone biedt roamingdiensten aan in meer dan 100 landen wereldwijd. U moet echter wel extra kosten betalen voor deze dienst.

3. Dataverbruik: Vodafone biedt verschillende dataplannen aan, afhankelijk van uw behoeften en budget. U kunt ook extra data kopen als u meer nodig hebt.

4. Netwerkdekking: Vodafone heeft een uitgebreid netwerk dat beschikbaar is in veel delen van het land. Controleer echter altijd of er goede dekking is in uw gebied voordat u een abonnement afsluit.

5. Kosten: Er zijn verschillende kosten verbonden aan het gebruik van Vodafone mobiel, zoals abonnementskosten, roamingkosten en dataverbruikskosten. Controleer altijd de tarieven voordat u een abonnement afsluit om te zorgen dat u niet te veel betaalt voor wat u nodig hebt.


extra informatie

Om je Vodafone mobiele abonnement op te zeggen, kun je contact opnemen met de Vodafone Klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Je kunt ook een brief sturen naar het adres van Vodafone. Als je je abonnement online wilt opzeggen, log dan in op MijnVodafone en volg de stappen om je abonnement te beëindigen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Vodafone mobiel en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Vodafone mobiel opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een Vodafone mobiele abonnee kunnen de nabestaanden het abonnement opzeggen. Hiervoor moeten zij contact opnemen met de klantenservice van Vodafone. Om het abonnement te kunnen opzeggen, moeten zij een kopie van het overlijdenscertificaat en een kopie van hun identiteitsbewijs aan Vodafone sturen. Daarnaast moet er ook een schriftelijk verzoek tot opzegging worden ingediend. Als alle documentatie is ontvangen, zal Vodafone de opzegging verwerken en het abonnement beëindigen.
Vodafone mobiel tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Vodafone mobiel tijdelijk op te zeggen. Je kunt een tijdelijke opzegging aanvragen bij Vodafone. De duur van de opzegging kan variëren van enkele dagen tot meerdere maanden.

Vodafone mobiel reviews

Lees de 264 reviews van bezoekers die een opzegging van Vodafone mobiel hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Vodafone mobiel

Bedankt voor t opzeggen

Vodafone mobiel

Goed abonnement

Vodafone mobiel

Vodafone kan de technische problemen die ik ondervindt niet oplossen, nieuwe sim kaart levert geen oplossing

Vodafone mobiel

de samenwerking tussen Ziggo en Vodafone moet beter afgestgemd worden

Vodafone mobiel

Vodafone is na jaren(10+) nog steeds onbetrouwbaar wbt netwerk.

Meer reviews

Vodafone mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vodafone mobiel
Meer Vodafone mobiel statistieken

Afgelopen maand hebben 7 personen de Vodafone mobiel opzegbrief gedownload.

Personen die Vodafone mobiel opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Vodafone mobiel worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 50 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Vodafone mobiel worden verzonden, voor de hele categorie Telefonie is dit de woensdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 264 Vodafone mobiel reviews geplaatst. Ook hebben er 20 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 25 mei de drukste dag. De meest populaire maand om Vodafone mobiel op te zeggen is augustus.

In de categorie Telefonie zijn onlangs ook Telfort vaste telefonie (overgenomen door KPN) en Telfort simonly (overgenomen door KPN) opgezegd.

Vodafone mobiel is één van de abonnementen van Vodafone. Andere populaire abonnementen van Vodafone zijn Vodafone glasvezel en Vodafone simonly.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord