De Gelderlander opzeggen

9.5 (362 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw De Gelderlander opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 230 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

De Gelderlander

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
De Gelderlander opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het De Gelderlander abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

De Gelderlander opzegbrief

De Gelderlander
Opzeggen De Gelderlander

Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'De Gelderlander'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

De Gelderlander
Opzeggen De Gelderlander

Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen


Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'De Gelderlander'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'De Gelderlander' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij De Gelderlander, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang De Gelderlander de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
54% te duur
Jaren lid
6.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
78% zegt nee
Aanbevelen
50.00% zegt ja

De Gelderlander adres

De Gelderlander
Opzeggen De Gelderlander
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen


Telefoon

Wilt u dat wij voor u opzeggen? Bel: 0262006101‬


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van De Gelderlander is doorgaans één maand. Dit betekent dat je minimaal één maand voordat je abonnement afloopt, moet opzeggen om te voorkomen dat je automatisch wordt verlengd. Als je bijvoorbeeld een jaarabonnement hebt dat afloopt op 1 juli en je wilt het abonnement niet verlengen, dan moet je uiterlijk op 1 juni opzeggen.

Het is wel belangrijk om na te gaan welke specifieke voorwaarden er gelden voor jouw abonnement, omdat deze kunnen variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt afgesloten. Als je niet zeker weet wat de opzegtermijn is van jouw abonnement, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van De Gelderlander om dit te verifiëren.


Voorwaarden

De Gelderlander heeft algemene voorwaarden die van toepassing zijn op haar abonnementen. Een aantal belangrijke punten uit deze voorwaarden zijn:

Abonnementsprijs en betaling: De abonnementsprijs is afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. De betaling van het abonnementsgeld vindt plaats via automatische incasso. Indien je niet akkoord gaat met de verhoging van het abonnementsgeld, dan kun je het abonnement opzeggen.

Bezorging: De Gelderlander streeft ernaar om de krant elke ochtend voor 7 uur te bezorgen. Als de krant niet op tijd wordt bezorgd, kun je dit melden bij de klantenservice.

Pauzeren en stopzetten: Het is mogelijk om het abonnement tijdelijk te pauzeren of stop te zetten, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Privacy: De Gelderlander gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich aan de geldende privacywetgeving. Je hebt recht op inzage en correctie van je persoonsgegevens.

Aansprakelijkheid: De Gelderlander is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet of niet tijdig leveren van de krant, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van De Gelderlander.

Dit zijn slechts enkele belangrijke punten uit de algemene voorwaarden van De Gelderlander. Als je het volledige document wilt inzien, kun je dit vinden op de website van De Gelderlander onder het kopje "Klantenservice".


extra informatie

Als je je abonnement op De Gelderlander wilt opzeggen, kun je de volgende stappen volgen:

Ga naar de website van De Gelderlander en klik op "Klantenservice" onderaan de pagina.
Klik op "Abonnement opzeggen" en vul het online formulier in met je abonnementsgegevens en de reden van opzegging. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 088-0139960 om je opzegging door te geven.
Na ontvangst van je opzegging zal De Gelderlander contact met je opnemen om de opzegging te bevestigen en verdere stappen met je te bespreken.
Houd er rekening mee dat je in de meeste gevallen een opzegtermijn hebt van één maand en dat je mogelijk nog een laatste editie ontvangt voordat je abonnement definitief wordt beëindigd.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor De Gelderlander en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

De Gelderlander opzeggen bij overlijden
Als je het abonnement van De Gelderlander wilt opzeggen omdat de abonnee is overleden, kun je de volgende stappen volgen:

Neem contact op met de klantenservice van De Gelderlander via telefoonnummer 088-013 99 60 of stuur een e-mail naar klantenservice@gelderlander.nl om het overlijden van de abonnee door te geven. Vermeld hierbij de naam van de abonnee en het abonneenummer.

De klantenservice zal de opzegging verwerken en aangeven welke verdere stappen er nodig zijn. Mogelijk moet je een overlijdensakte of ander bewijs van overlijden opsturen.

Houd er rekening mee dat er in veel gevallen nog een opzegtermijn geldt, dus je kunt nog een aantal weken na het overlijden de krant blijven ontvangen. Het kan ook zijn dat de nabestaanden nog recht hebben op restitutie van het abonnementsgeld.

Als er nog andere abonnementen op naam van de overledene staan, zoals abonnementen op tijdschriften of andere kranten, moet je deze abonnementen ook opzeggen. Vaak kun je hiervoor terecht bij de klantenservice van het betreffende abonnement.
De Gelderlander tijdelijk opzeggen
Als je het abonnement van De Gelderlander tijdelijk wilt opzeggen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, kun je de volgende stappen volgen:

Neem contact op met de klantenservice van De Gelderlander via telefoonnummer 088-013 99 60 of stuur een e-mail naar klantenservice@gelderlander.nl om het tijdelijk opzeggen van het abonnement door te geven. Geef daarbij aan welke periode je het abonnement wilt opschorten.

De klantenservice zal de opschorting van het abonnement bevestigen en aangeven welke verdere stappen er nodig zijn. Houd er rekening mee dat er in veel gevallen nog een opzegtermijn geldt, dus je kunt nog een aantal weken na het tijdelijk opzeggen de krant blijven ontvangen.

Je kunt er ook voor kiezen om de krant tijdens je afwezigheid te laten doorsturen naar een ander adres, bijvoorbeeld het adres van de plek waar je verblijft. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van De Gelderlander.

Houd er rekening mee dat het tijdelijk opzeggen van het abonnement kan leiden tot het missen van belangrijk nieuws en informatie. Overweeg daarom goed of je het abonnement wilt opschorten, of dat je liever de krant blijft ontvangen tijdens je afwezigheid.

De Gelderlander reviews

Lees de 362 reviews van bezoekers die een opzegging van De Gelderlander hebben gedaan.


voor deze opzegservice

De Gelderlander

De Gelderlander is prima, maar wordt te duur!

De Gelderlander

Goede krant

De Gelderlander

Te duur najaren lezen nooit een korting

De Gelderlander

Ernstig teleurgesteld in een niet objectieve nieuws weergave. De wereld is groter dan nijmegen!
En er zijn een aantal journalisten die in hun fanatisme en overtuiging niet meer in staat zijn om het nieuws op een juiste manier te brengen. Ik walg ervan

De Gelderlander

Prima krant maar zeg mijn hem op ivm verhuizing

Meer reviews

De Gelderlander opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Gelderlander
Meer De Gelderlander statistieken

Afgelopen maand hebben 4 personen de De Gelderlander opzegbrief gedownload.

Personen die De Gelderlander opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 1 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van De Gelderlander worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 278 personen een voorbeeldbrief gedownload. Zaterdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor De Gelderlander worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 362 De Gelderlander reviews geplaatst. Ook hebben er 162 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 17 juni de drukste dag. De meest populaire maand om De Gelderlander op te zeggen is augustus.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook Utrechts Nieuwsblad en Trouw opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord