CliniClowns Nederland opzeggen

9.6 (486 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw CliniClowns Nederland opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 233 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

CliniClowns Nederland

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
CliniClowns Nederland opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het CliniClowns Nederland abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

CliniClowns Nederland opzegbrief

CliniClowns Nederland
Opzeggen

Postbus 1565
3800 BN Amersfoort

Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'CliniClowns Nederland'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

CliniClowns Nederland
Opzeggen

Postbus 1565
3800 BN Amersfoort


Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'CliniClowns Nederland'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'CliniClowns Nederland' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij CliniClowns Nederland, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang CliniClowns Nederland de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
63% overbodig geworden
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
95% zegt nee
Aanbevelen
50.00% zegt ja

CliniClowns Nederland adres

CliniClowns Nederland
Opzeggen
Postbus 1565
3800 BN Amersfoort


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor CliniClowns Nederland is 1 maand.


Voorwaarden

1. CliniClowns Nederland streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen in ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen door middel van vrolijke, ontspannende en educatieve activiteiten.

2. CliniClowns Nederland is een non-profitorganisatie die afhankelijk is van donaties en giften.

3. CliniClowns Nederland werkt samen met professionele clowns die geschoold zijn in het verlenen van kwaliteitszorg aan kinderen in ziekenhuizen.

4. CliniClowns Nederland houdt zich aan de wetten en regels die gelden voor het verlenen van medische zorg aan kinderen in Nederland.

5. CliniClowns Nederland respecteert de privacy van alle betrokken partijen en garandeert dat persoonlijke informatie niet wordt gedeeld met derden.


extra informatie

CliniClowns Nederland heeft geen abonnementen of lidmaatschappen. Als u een donatie heeft gedaan, kunt u deze op elk moment annuleren door contact op te nemen met CliniClowns Nederland via info@cliniclowns.nl of 020-6222777.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor CliniClowns Nederland en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

CliniClowns Nederland opzeggen bij overlijden
CliniClowns Nederland heeft geen specifieke voorwaarden voor opzegging bij overlijden. In plaats daarvan stellen zij hun donateurs in staat om hun donatie te annuleren door contact op te nemen met de afdeling Donaties en Partnerships via e-mail of telefoon. Als je een donateur bent, kun je ook contact opnemen met de afdeling Donaties en Partnerships om je donatie te annuleren als je dat wilt.
CliniClowns Nederland tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om CliniClowns Nederland tijdelijk op te zeggen. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice van CliniClowns Nederland. Zij kunnen je verder helpen met het opzeggen van je lidmaatschap.

CliniClowns Nederland reviews

Lees de 486 reviews van bezoekers die een opzegging van CliniClowns Nederland hebben gedaan.


voor deze opzegservice

CliniClowns Nederland

Het zoude fijn zijn als ik elke maand meer informatie zou krijgen over wat er is gedaan met het geld

CliniClowns Nederland

Lagere kosten

CliniClowns Nederland

Communicatie, zeker aan de deur.

CliniClowns Nederland

Prima organisatie. Maar ga nu naar wat anders

CliniClowns Nederland

Ik vind het een geweldig goed doel maar had gezegd dat ik na een half jaar een ander goed doel wilde steunen ik kan niet overal aan doneren omdat er zoveel goede doelen zijn

Meer reviews

CliniClowns Nederland opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CliniClowns Nederland
Meer CliniClowns Nederland statistieken

Afgelopen maand hebben 17 personen de CliniClowns Nederland opzegbrief gedownload.

Personen die CliniClowns Nederland opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 6 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van CliniClowns Nederland worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 45 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 116 personen een voorbeeldbrief gedownload. Vrijdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor CliniClowns Nederland worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 486 CliniClowns Nederland reviews geplaatst. Ook hebben er 2 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 8 april de drukste dag. De meest populaire maand om CliniClowns Nederland op te zeggen is februari.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Liliane Fonds en War Child opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord