Cogas opzeggen

8.0 (8 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
De laatste 24 uur zijn er 1055 opzegbrieven gedownload


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Cogas

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Cogas abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

10 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om gratis te downloaden

Brief verzenden

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden zodat u lekker kunt relaxen.

Cogas opzegbrief

Cogas Facilitair B.V.
Opzeggen

Postbus 71
7600 AB ALMELO

Plaats, 15 november 2018

Betreft: opzeggen 'Cogas'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Cogas Facilitair B.V.
Opzeggen

Postbus 71
7600 AB ALMELO


Plaats, 15 november 2018

Betreft: opzeggen 'Cogas'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beeindigiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beeindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beeindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Cogas' altijd of het opzegadres nog correct is!
Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
13.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
50.00% zegt ja
Aanbevelen
80.00% zegt ja
  • Klantenservice

Cogas adres

Cogas Facilitair B.V.
Opzeggen
Postbus 71
7600 AB ALMELO


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Cogas en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Cogas reviews

Lees de 8 reviews van bezoekers die een opzegging van Cogas hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Cogas

ik wil het opzeggen wegens ziggo per 22 november wil ik het abonnement op zeggen. En ik ga per 21 november over naar telfort Grt F.m.n ter Haar

Cogas

Ik ga terug naar Nuon omdat mijn maandelijks voorschot 2008 verhoogd wordt met ongeveer € 12,00 terwijl ik voor 2007 bijna 15 euro per maand teveel aan voorschot heb betaald die ik nu terug ontvang bij Nuon krijg ik een extra korting en een bonus voor 2008

Cogas

Overgang naar Nuon, goedkoper

Meer reviews

Cogas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Cogas
Meer Cogas statistieken

Afgelopen maand hebben 9 personen de Cogas opzegbrief gedownload.

Personen die Cogas opzeggen zijn gemiddeld tussen de 30 en 40 jaar. De opzeggingen van Cogas worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 38 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 32 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Cogas worden verzonden, voor de hele categorie Energie is dit de zaterdag.

Ook hebben er 2 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 13 november de drukste dag. De meest populaire maand om Cogas op te zeggen is oktober.

In de categorie Energie zijn onlangs ook DELTA Energy B.V. en Echte Energie Nederland opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord