Linda Magazine opzeggen

9.7 (314 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Linda Magazine opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 271 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Linda Magazine

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Linda Magazine opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Linda Magazine abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Linda Magazine opzegbrief

Linda Magazine
Opzeggen Linda

Huizerstraatweg 117
1411 GM Naarden

Plaats, 7 juni 2023

Betreft: opzeggen 'Linda Magazine'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Linda Magazine
Opzeggen Linda

Huizerstraatweg 117
1411 GM Naarden


Plaats, 7 juni 2023

Betreft: opzeggen 'Linda Magazine'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Linda Magazine' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Linda Magazine, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Linda Magazine de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
54% slechte service
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
75.00% zegt ja
Aanbevelen
91.00% zegt ja

Linda Magazine adres

Linda Magazine
Opzeggen Linda
Huizerstraatweg 117
1411 GM Naarden


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van LINDA. Magazine is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er wel een opzegtermijn van toepassing kan zijn.

Als je een abonnement hebt met een contractduur, bijvoorbeeld van een jaar, dan geldt vaak dat je het abonnement na de contractperiode kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat je minstens één maand voor het einde van de contractperiode moet opzeggen, anders wordt het abonnement automatisch verlengd.

Als je een abonnement hebt zonder contractduur, dan geldt meestal dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat het abonnement nog één maand na de opzegging doorloopt.

Het is belangrijk om de opzegtermijn te controleren in de voorwaarden van je abonnement om ervoor te zorgen dat je op tijd opzegt en geen extra kosten maakt.


Voorwaarden

De opzegvoorwaarden van LINDA. Magazine kunnen verschillen afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt en de specifieke voorwaarden die daarbij horen. Over het algemeen geldt dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen, maar dat er wel een opzegtermijn van toepassing kan zijn.

Als je een abonnement hebt met een contractduur, bijvoorbeeld van een jaar, dan geldt vaak dat je het abonnement na de contractperiode kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Als je het abonnement opzegt tijdens de contractperiode, dan kan het zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen.

Bij abonnementen zonder contractduur geldt meestal dat je het abonnement op elk moment kunt opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

Het is belangrijk om de specifieke voorwaarden van je abonnement te controleren voordat je opzegt, om er zeker van te zijn dat je aan alle vereisten voldoet en op tijd opzegt.


extra informatie

Je kunt LINDA. Magazine op verschillende manieren opzeggen:

Online: Je kunt het abonnement opzeggen via de website van LINDA. Magazine. Hierbij heb je wel je abonneenummer en postcode nodig.

Telefonisch: Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van LINDA. Magazine om het abonnement op te zeggen. Het telefoonnummer vind je op de website van het tijdschrift.

Schriftelijk: Je kunt het abonnement ook schriftelijk opzeggen door een brief te sturen naar de klantenservice van LINDA. Magazine. Vermeld hierbij je abonneenummer, naam, adres en de reden van opzegging. De contactgegevens vind je op de website van het tijdschrift.

Ongeacht de manier waarop je het abonnement opzegt, is het belangrijk om de opzegtermijn en eventuele opzegvergoedingen in acht te nemen. Zorg er daarom voor dat je tijdig opzegt en dat je alle benodigde informatie verstrekt om te voorkomen dat je nog extra kosten moet betalen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Linda Magazine en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Linda Magazine opzeggen bij overlijden
Als het abonnement op LINDA. Magazine moet worden opgezegd vanwege het overlijden van de abonnee, dan kunnen de nabestaanden op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice om het abonnement op te zeggen:

Telefonisch: De nabestaanden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice van LINDA. Magazine en het overlijden van de abonnee doorgeven. De klantenservice zal dan de benodigde informatie en procedures verstrekken om het abonnement te beëindigen.

Schriftelijk: De nabestaanden kunnen ook een brief sturen naar de klantenservice van LINDA. Magazine waarin ze het overlijden van de abonnee melden en aangeven dat het abonnement moet worden opgezegd. Vermeld in de brief duidelijk de naam en het adres van de abonnee en het abonneenummer.

Bij het opzeggen van het abonnement van een overledene moeten vaak enkele persoonlijke gegevens van de overledene worden verstrekt, zoals de naam en adresgegevens van de overledene en het abonneenummer. Het is daarom belangrijk om deze gegevens bij de hand te hebben wanneer er contact wordt opgenomen met de klantenservice.
Linda Magazine tijdelijk opzeggen
LINDA. Magazine biedt geen optie om het abonnement tijdelijk op te schorten of te pauzeren. Je kunt het abonnement wel op elk moment opzeggen als je dat wenst, maar het is niet mogelijk om het abonnement tijdelijk stop te zetten en later weer te hervatten.

Als je het blad tijdelijk niet wilt ontvangen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen om het abonnement op te zeggen en op een later tijdstip opnieuw lid te worden. Het opzeggen van het abonnement is gemakkelijk en kan online, telefonisch of schriftelijk worden gedaan, zoals eerder beschreven.

Houd er wel rekening mee dat als je het abonnement opzegt, je gedurende die tijd geen toegang hebt tot het magazine en eventuele bijbehorende digitale diensten.

Linda Magazine reviews

Lees de 314 reviews van bezoekers die een opzegging van Linda Magazine hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Linda Magazine

Top magazine maar in het kader van bezuinigen….

Linda Magazine

Leuk blad, maar lees het te vaak niet

Linda Magazine

Duidelijkere info over opzeggen voordat je het abonnement aangaat

Linda Magazine

Het is bijna 2 maanden geleden dat ik mijn abonnement herroepen heb. Heb, na vele telefoontjes en mailtjes nog steeds mijn geld NIET terug.
Ik zou zo met mijn klanten om moeten gaan; kan ik de hut hier wel sluiten.
Wat een drama zeg.

Linda Magazine

leuk blad!

Meer reviews

Linda Magazine opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Linda Magazine
Meer Linda Magazine statistieken

Afgelopen maand hebben 7 personen de Linda Magazine opzegbrief gedownload.

Personen die Linda Magazine opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Linda Magazine worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 67 personen een voorbeeldbrief gedownload. Vrijdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Linda Magazine worden verzonden, voor de hele categorie Tijdschriften is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 314 Linda Magazine reviews geplaatst. Ook hebben er 102 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 12 mei de drukste dag. De meest populaire maand om Linda Magazine op te zeggen is augustus.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook landleven en Varagids opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord