Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

mensen? wat een klachten. ik hoef al niks meer te tikken!! misschien rechtsbijstandsverzekering inschakelen??????? als je deze hebt??? succes allemaal!!!!

Pretium vaste telefonie

bij pretium in mei 2010 opgezegd. Nog steeds wordt er afgeschreven. Waarom...Om de doodeenvoudige reden dat in mijn brief van opzegging het woord OPZEGGEN stond en zij willen het woord OPHEFFEN in de brief zien staan. Ik moet een nieuwe brief schrijven. Wat een buroratie!!

Pretium vaste telefonie

Vanwege het invullen van mijn verhuizing kwam ik bij toeval tot de ontdekking dat er € 65,= van mijn rekening was afgeschreven voor Pretium Privilege. Vervolgens heb ik een brief gestuurd waarin ik kenbaar had gemaakt nooit lid te zijn geworden en dat ik het bandje van mijn aanmelding wilde luisteren of dat ze anders een schriftelijk bewijs konden overleggen. In het bandje wat ik te horen kreeg gaf ik aan akkoord te gaan met een gratis lidmaatschap van 1 jaar. Vervolgens gaf ik aan dat ik me m.i. dan niet heb aangemeld voor een betaald lidmaatschap. Ik kreeg vervolgens te horen dat omdat ik akkoord was gegaan met het gratis lidmaatschap ik automatisch akkoord was gegaan met de algemene voorwaarden wat inhoud dat ik na een jaar automatisch lid ben tegen betaling en dat indien ik daar geen gebruik van wens te maken ik 3 maanden van te voren op moet zeggen. Ik vind dit echt een belachelijke gang van zaken. Ontving daarnaast regelmatig post waarin was aangegeven dat ik lid kon worden van Pretium Privilege vandaar ook dat ik er nooit vanuit was gegaan dat ik blijkbaar al lid zou zijn.

Pretium vaste telefonie

Gewoon ter informatie: Die 65 euro die je betaalt is niet voor Pretium Telecom maar voor Pretium Privilege, wat dus een aparte BV is en daar vind ook een aparte benadering voor plaats. Veel mensen denken dat dit bij Telecom hoort maar dat is niet waar! Als je dus Telecom opzegt, blijf je dus gewoon jaarlijks betalen voor Privilege. Als je wil opzeggen moet je dit ruim drie maanden van te voren doen en als je te laat ben moet je dus wederom een brief schrijven. Vaak valt die 65 euro pas op als men stopt met Telecom, omdat het bedrag dan pas opvalt en dan zijn ze vaak al jaren lid zonder het te weten! Ik raad jullie dus aan om alle correspondentie met hen aangetekend te versturen, want het komt regelmatig voor dat er niks is aangekomen. Wel toevallig niet?

Pretium vaste telefonie

Wat een naïevelingen hier. Iedereen zit vast aan Pretium maar niemand heeft Ja gezegd, zijn banknummer afgegeven of op tijd opgezegd. Wie belt via Pretium heeft dus ergens positief op gereageerd anders lukt het niet.

Pretium vaste telefonie

Ik heb op voor 1 april 2010, met inachtneming van een maand opzegtermijn, per 1 mei 2010 mijn Pretium Telecom schriftelijk opgezegd. Dit vanwege permanente emigratie naar buitenland, maar ze blijven nog steeds van mijn rekening afschrijven.
Hoe zeg ik deze club finaal af?

Pretium vaste telefonie

Ik woon al reeds 2jr. in de USA. Heb netjes opgezegd per 1 nov. 2008, maar er wordt nog steeds 65 euro van mijn Nederlandse bankrekening afgeschreven. Zomaar !!!!! Ik gebruik geen diensten meer van hun uiteraard. Diverse brieven al geschreven, maar er wordt niet op gereageerd. Afgelopen juni 08, 2010 is er WEER 65 euro van mijn rekening afgeschreven. Ongelooflijk dat zoiets mogelijk is in ons Nederland. Witte boorden praktijken noem ik het.

Pretium vaste telefonie

In 2009 heb ik per brief mijn lidmaatschap opgezegd, Tot mijn grote verbazing zie ik dat er nu € 80,- van mijn rekening is geschreven voor 2010. Graag zou ik dat bedrag retour zien daar ik er enorm van baal dat jullie dit ook maar gewoon automatisch doen.Ik zie hier nog heel veel reacties van ontreveden klanten staan misschien eens een idee voor ons ontrevreden klanten om Tros Rader in te lichten of de rijdende rechter???

Pretium vaste telefonie

Mijn moeder van 92 jaar is door Pretium belazerd.
Zij zit in een bejaarde tehuis en betaald nu dubbel voor telefoon gebruikt .
Weg met dit callcentrum en weg met Pretium !!!!!!

Pretium vaste telefonie

In 2007 mijn lidmaatschap opgezegd en nu wordt er nog steeds geld van mijn rekening gehaald, hoe kan dit??????????????

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord