Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 613 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

BDR is failliet verklaard.

Voor alle financiele zkane dient u zich te richten tot de curator van dhr. R.A.A. David.
Enig aandeelhouder en eigenaar van BDR.

Succes all.

Cleanprofs

bedrijfsnaam: Stichting Bdr
KVK Dossier: 200704940000
in functie: 16-01-1999
bevoegdheid: Gevolmachtigden

--------------------------------------------------------------------------------

naam: (M) David, R.A.A.
geboortedatum: 24-07-1961 te Bergen Op Zoom
bevoegdheid: Gevolmachtigden
functie: Voorzitter
adres: Ambachtenstraat 3
plaats: 4731 RE Oudenbosch

--------------------------------------------------------------------------------

landcode: NL
statuscode: failliet
datum uitspraak: 05-02-2008
omschrijving: Nieuw uitgesproken faillissement
Curator: (M) Nijhuis, D.K.
Postbus 5660
4801 EB Breda
algemeen telefoonnr: 076 - 5236070

--------------------------------------------------------------------------------

bedrijfsnaam: Stichting Bdr
KVK Dossier: 200704940000
in functie: 16-01-1999
bevoegdheid: Gevolmachtigden

--------------------------------------------------------------------------------

naam: (M) David, R.A.A.
geboortedatum: 24-07-1961 te Bergen Op Zoom
bevoegdheid: Gevolmachtigden
functie: Voorzitter
adres: Ambachtenstraat 3
plaats: 4731 RE Oudenbosch

--------------------------------------------------------------------------------

landcode: NL
statuscode: failliet
datum uitspraak: 05-02-2008
datum opheffing: 12-02-2008
omschrijving: Vernietigd na gedaan verzet
Curator: (M) Nijhuis, D.K.
Postbus 5660
4801 EB Breda
algemeen telefoonnr: 076 - 5236070

--------------------------------------------------------------------------------

bedrijfsnaam: Regionale Container Reinigings B.V.
KVK Dossier: 201069060000
in functie: 14-10-2002
uit functie: 04-07-2005

--------------------------------------------------------------------------------

naam: (M) David, R.A.A.
geboortedatum: 24-07-1961 te Bergen Op Zoom
adres: Groenestraat 294
plaats: 6531 JC Nijmegen

--------------------------------------------------------------------------------

landcode: NL
statuscode: failliet
datum uitspraak: 08-08-2006
omschrijving: Nieuw uitgesproken faillissement
Curator: (M) Ratingen, P.J.H. van
Postbus 1094
6501 BB Nijmegen
algemeen telefoonnr: 024 - 3828384

Cleanprofs

Dossiernummer: 20070494 Blad 00001

Uittreksel uit het handelsregister van de Kamers van Koophandel
Deze inschrijving valt onder het beheer van de Kamer van Koophandel voor
Zuidwest-Nederland
____________________________________________________________________________
Rechtspersoon:
Rechtsvorm :Stichting (statuten in notariële akte)
Naam :Stichting BDR
Statutaire zetel :Halderberge
Akte van oprichting :10-11-1998
----------------------------------------------------------------------------
Onderneming:
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Ambachtenstraat 3, 4731RE Oudenbosch
Correspondentieadres :Postbus 54, 4730AB Oudenbosch
Telefoonnummer :0165-320290
Faxnummer :0165-322049
Domeinnaam :www.bdr.nu
Datum vestiging :01-10-1993
De stichting drijft
de onderneming sinds :10-11-1998
Bedrijfsomschrijving :Het in werking houden van een container
reinigingsbedrijf.
Het ontwikkelen van milieuverantwoorde
reinigingsconcepten.
Het ontwerpen en toepassen van geautomatiseerde
oplossingen rondom klantbeheer en logistieke
planning alsmede de bijbehorende ICT.
Werkzame personen :58
----------------------------------------------------------------------------
Bestuurder(s):
Inhoud bevoegdheid :Het bestuur vertegenwoordigt de stichting in
en buiten rechte.
De vertegenwoordigingsbevoegdheid komt mede
toe aan twee gezamenlijk handelende
bestuursleden.

Naam :David, Ronald Augustus Aloysia
Geboortedatum en -plaats :24-07-1961, Bergen op Zoom
Adres :Diepenbrocklaan 58, 2692AP 's-Gravenzande
Infunctietreding :10-11-1998
Titel :Voorzitter
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)

23-06-2008 Blad 00002 volgt.
Dossiernummer: 20070494 Blad 00002
____________________________________________________________________________

Naam :David Beheer B.V.
Adres :Diepenbrocklaan 58, 2692AP 's-Gravenzande
Inschrijving handelsregister
onder dossiernummer :27251471
Infunctietreding :01-01-2007
Titel :Secretaris / penningmeester
Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
zie statuten)
----------------------------------------------------------------------------
Er kunnen functionarissen zijn die een uitsluitend tot nevenvestigingen
beperkte bevoegdheid hebben; deze worden alsdan vermeld op het uittreksel
van de betreffende nevenvestiging(en).
----------------------------------------------------------------------------
Nevenvestiging(en):
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Noordersluisweg 37 J, 8243PR Lelystad
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Industrieweg 8, 4338PR Middelburg
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Pannenweg 220, 6031RK Nederweert
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Coenecoop 123 D, 2741PJ Waddinxveen
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Garstweg 8, 7676ST Westerhaar-Vriezenv Wijk
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Kleasterdyk 40 -44, 8831XC Winsum Fr
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Penningweg 61, 1507DE Zaandam
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Modem 10 G, 7741MJ Coevorden
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Albert Einsteinweg 25, 5151DK Drunen
Handelsna(a)m(en) :BDR Containerreiniging
Adres :Albert Einsteinstraat 26, 3261LP Oud-Beijerland
____________________________________________________________________________
Alleen geldig indien door de kamer voorzien van een ondertekening.

23-06-2008 Blad 00003 volgt.
Dossiernummer: 20070494 Blad 00003
____________________________________________________________________________

Woerden, 23-06-2008
Uittreksel is vervaardigd om 15.50 uur

Voor uittreksel

Cleanprofs

beste foofur ik bedreig niemand gewoon een uiting van kwaad heid dat iedereen zo stom is o te geloven dat alles goed komt maar jij maakt iedereen gek hoe kan jij nu oordelen over dat de helft een strafblad heeft inbreuk op de privacy en je werkt niet voor bdr dus je weet niet eens waar je het over heb

Cleanprofs

die beste martin ,nee ik ben geen werknemer van bdr ik hoef op mijn leeftijd niet meer te werken ,maar ik vind het niet netjes dat je mensen beledigd en bedreigd die ook alleen maar in opdracht van BDR werken als je dan heel die zaak dan zo een obsessie voor je is moet je degene aanpakken die er daadwerkelijk aansprakelijk voor zijn en niet de normale werknemers die alleen proberen hun werk te doen en ook net zo goed de dupe van dit zaakje zijn

Cleanprofs

eh foorur jij ben dan nog steeds werknemer ik maak men eigen nog steeds bekend jij ben zeker ook ingekocht mar jij zal je zakken ook wel hebbne gevult maar dat iemand over de rug van een ander pensioenen op strijk dat is pas misdadig zakke wasser of is het nou bakkenwasser

Cleanprofs

ik heb een hele slechte ervaring met BDR,ie onder mij geschreven heeft,ik denk niet dat,dat een tevreden klant is,ut zal wel een werknemer zijn van BDR,zielig hoor om je uittegeven voor een tevreden klant!!!!!!!!!!!
woest ben ik op BDR,ik betaal elke maand aan hun en al 2 jaar lang en in die tijd is min bak maar 3x gedaan,ik maar bellen naar klantenservice,maar ze hebben altijd wel een smoes,ik zal ut doorgeven,en ik stuur hem/haar gelijk naar U toe,maar niet heus,wacht nu nog steeds,en die keren dat mun bak gedaan is,hebben ze mijn kliko zonder SOP gewassen,dus ik maak um zelf wel schoon,basta!
BDR JULLIE GAAN ERAAN !!!

Cleanprofs

NADAT IK EEN BEETJE ROND GEGOOGLED HAD KWAM IK ER ACHTER DAT ER OOK EX WERKNEMERS VAN BDR ZIJN DIE HIER DE ENE NA ANDERE PERSOON LOPEN ZWART TE MAKEN TERWIJL ZE ZELF EEN STRAFBLAD HEBBEN WANT NIET TE OVERZIEN IS EN NERGENS AAN WERK KUNNEN KOMEN. OMDAT ZE ALLES WAT ZE AL HEBBEN GEDAAN ,HETGENE VAN BDR IN HET NIETS VERDWIJNT !!!!
EEN TEVREDEN KLANT

Cleanprofs

Bellen heeft geen zin meer,spui je woede af in oud-beyerland, het adres is Albert Einsteinstraat 26

Cleanprofs

DRAAI BDR EEN POOT UIT,KLANTEN DIE PROBLEMEN HEBBEN, DOOR HET NIET WASSEN VAN KLIKO'S, HOUDT DE CHAUFFEUR ONDERWEG STAANDE, DRAAI DE 2 SPROEIKOPPEN ERAF, DAN KUNNEN ZIJ NIET VERDER, DUS VOOR BDR GEEN INKOMEN,BELLEN HEEFT GEEN ZIN MEER,STOP DE AUTOMATISCHE BETALINGEN, LAAT ZE MAAR KOMEN MET DREIGEMENTEN,JULLIE ALS KLANT STAAN STERK MET Z'N ALLEN,HET IS HELAAS ÉÉN OPLICHTERSBENDE.
ÉÉN ADVIES MENSEN, WORDT GEEN LID VAN KCR OF BDR,JE GAAT ECHT DE BOOT IN.
DE CHAUFFEURS KUNNEN ER NIETS AAN DOEN,DIE WORDEN GEDWONGEN OM ZOVEEL BAKKEN TE DOEN PER DAG,TERWIJL ZIJ DAT NIET AAN KUNNEN,EN DAN NOG EEN GROTE BEK KRIJGEN VAN BO ( KLANTENSERVICE),WELK KLANTERSERVICE,HAAL SERVICE MAAR WEG.
VRAAG INFO BIJ RECHTSHULP,GA ANDERS EEN MELDING MAKEN BIJ TROS RADAR, OF VARA HET PROGRAMMA KASSA,DAAR STAAT BDR AL BEKEND.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 613 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor Cleanprofs reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.



Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord