CARE Nederland opzeggen

9.3 (273 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw CARE Nederland opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 268 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

CARE Nederland

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
CARE Nederland  opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het CARE Nederland abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

CARE Nederland opzegbrief

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG

Plaats, 30 maart 2023

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Plaats, 30 maart 2023

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'CARE Nederland ' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij CARE Nederland , dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang CARE Nederland de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
45% te duur
Jaren lid
1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
96% zegt nee
Aanbevelen
82% zegt nee
  • Klantenservice

CARE Nederland adres

CARE Nederland
Opzeggen
Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor CARE Nederland en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

CARE Nederland reviews

Lees de 273 reviews van bezoekers die een opzegging van CARE Nederland hebben gedaan.


voor deze opzegservice

CARE Nederland

Opzeggen gaat moeilijk

CARE Nederland

Het donateurschap bij CARE Nederland is geen keuze, dit wordt je haast opgelegd door de 'verkoper' aan de deur. Je mag voor een klein bedrag donateur worden, echter is dit voor een minimaal bedrag van € 7,50 per maand. Let op, je moet dit zelf weer opzeggen!

De verkoper aan de deur wou hem zelf vaststellen op € 15 voor de komende 6 maanden. Dit is geen normale donatie meer. Daarnaast werd mij verteld dat er geen rekeningnummer was zodat je zelf de controle hebt. Echter, staat deze gewoon op hun website.

Ik heb aangegeven dat het een eenmalige donatie was, echter werd mij nog minimaal drie keer verzocht dit maandelijks aan te houden.

Ik ben daarna direct gebeld door CARE Nederland zelf en heb dit aangegeven. Ik ben gestopt als donateur door bovengenoemde redenen. Hiervan zou ik een bevestiging per mail ontvangen, deze heb ik nog steeds niet gekregen. Zelfs degene aan de telefoon probeerde mij nog over te halen om maandelijks donateur te blijven. Telefonisch kan je wel ineens een eenmalige donatie doen, dit werd mij aan de deur ook niet verteld.

@CARE Nederland, wil je ervoor zorgen dat je donateurs krijgt? Wees dan eerlijk aan de deur, laat mensen zelf voor een klein bedrag over maken (€ 2 á € 3) en overtuig mensen er niet van om grotere bedragen voor lange tijd vast te zetten. Daarnaast moet je op je site zelf kunnen opzeggen. Nu lijkt het meer op een oplichtersorganisatie dan een goed doel..

CARE Nederland

Het is een super goed doel! Maar ik heb al veel doelen die ik steun en ik moet keuzes maken

CARE Nederland

eenmalige donaties

CARE Nederland

Sorry maar ik moet stoppen me,t goede doelen te steunen.

Meer reviews

CARE Nederland opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CARE Nederland
Meer CARE Nederland statistieken

Afgelopen maand hebben 19 personen de CARE Nederland opzegbrief gedownload.

Personen die CARE Nederland opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 2 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van CARE Nederland worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 135 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor CARE Nederland worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 2 van de 273 CARE Nederland reviews geplaatst. Ook hebben er 62 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 2 maart de drukste dag. De meest populaire maand om CARE Nederland op te zeggen is januari.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Care Foundation The Gambia en Reumafonds opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord