CARE Nederland opzeggen

9.3 (342 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw CARE Nederland opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 230 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

CARE Nederland

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
CARE Nederland  opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het CARE Nederland abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

CARE Nederland opzegbrief

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG

Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'CARE Nederland ' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij CARE Nederland , dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang CARE Nederland de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
51% te duur
Jaren lid
1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
90% zegt nee
Aanbevelen
66% zegt nee

CARE Nederland adres

CARE Nederland
Opzeggen
Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van CARE Nederland is 1 maand.


Voorwaarden

1. CARE Nederland streeft naar een wereld waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar levensomstandigheden te verbeteren.

2. CARE Nederland richt zich op het versterken van de rechten van vrouwen en meisjes, omdat zij vaak het meest kwetsbaar zijn in armoede.

3. CARE Nederland werkt samen met lokale partners om de levensomstandigheden van mensen te verbeteren door middel van onderwijs, gezondheidszorg, voedselzekerheid en duurzame landbouw.

4. CARE Nederland staat voor eerlijkheid, transparantie en verantwoording in alle activiteiten die worden uitgevoerd.

5. CARE Nederland streeft naar een duurzame ontwikkeling waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van de huidige generatie zonder de toekomstige generaties te schaden.


extra informatie

Om CARE Nederland op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice via info@carenederland.nl of 020-6362555. Geef aan dat je je donatie wilt stopzetten en vermeld je naam, adres en eventueel donatienummer.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor CARE Nederland en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

CARE Nederland opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van CARE Nederland kunnen donateurs hun donatie opzeggen door een schriftelijk verzoek te sturen naar het hoofdkantoor van CARE Nederland. De opzegging moet worden ondertekend door de erfgenaam of andere rechtsgeldige vertegenwoordiger van de overledene. Als bewijs van overlijden moet een kopie van de overlijdensakte worden bijgevoegd.
CARE Nederland tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om CARE Nederland tijdelijk op te zeggen. U kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van CARE Nederland. Zij zullen u verder helpen met het opzeggen van uw lidmaatschap.

CARE Nederland reviews

Lees de 342 reviews van bezoekers die een opzegging van CARE Nederland hebben gedaan.


voor deze opzegservice

CARE Nederland

Ik hoop dat jullie veel mensen geholpen hebben van mijn geld

CARE Nederland

kan niet betalen

CARE Nederland

Goeie organisatie, je krijgt updates via de mail. Leuk om te zien wat je donatie doet. Ik stap nu alleen over naar een ander goed doel.

CARE Nederland

Mooi goed doel! wij moeten helaas bezuinigen

CARE Nederland

Goed doel , kan het niet meer missen

Meer reviews

CARE Nederland opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CARE Nederland
Meer CARE Nederland statistieken

Afgelopen maand hebben 13 personen de CARE Nederland opzegbrief gedownload.

Personen die CARE Nederland opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 2 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van CARE Nederland worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 339 personen een voorbeeldbrief gedownload. Zaterdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor CARE Nederland worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 3 van de 342 CARE Nederland reviews geplaatst. Ook hebben er 64 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 26 juni de drukste dag. De meest populaire maand om CARE Nederland op te zeggen is oktober.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Care Foundation The Gambia en Reumafonds opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord