CARE Nederland opzeggen

9.3 (191 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw CARE Nederland opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 259 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

CARE Nederland

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
CARE Nederland  opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het CARE Nederland abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

CARE Nederland opzegbrief

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG

Plaats, 29 juni 2022

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

CARE Nederland
Opzeggen

Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Plaats, 29 juni 2022

Betreft: opzeggen 'CARE Nederland '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'CARE Nederland ' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij CARE Nederland , dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang CARE Nederland de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
50% overbodig geworden
Jaren lid
0.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
92% zegt nee
Aanbevelen
78% zegt nee
  • Klantenservice

CARE Nederland adres

CARE Nederland
Opzeggen
Postbus 85720
2508 CK DEN HAAG


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor CARE Nederland en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

CARE Nederland reviews

Lees de 191 reviews van bezoekers die een opzegging van CARE Nederland hebben gedaan.


voor deze opzegservice

CARE Nederland

het was mooi dat ik gebruik kon maken van care.com , maar ik heb nu op een andere manier hulp geregeld. ik dank u voor de service. groet E. Hidding

CARE Nederland

Na enkele maanden jullie te hebben gesteund stop ik hier graag mee. Ga een andere organisatie steunen.

CARE Nederland

Net iemand aan de deur gekregen van Care voor meisjes in arme landen voor schoolpakket. Hele lieve jongen die zegt hij zelf dat hij eerst onderzoek had gedaan naar goede doelen om het opgehaalde geld voor 97% bij het doel zou komen. Ikzelf ben heel sceptisch en vroeg het hemd van zijn lijf. Hij was heel met mijn eens dat ik daar na vroeg. Maar oké wilde een maal schenken waarop hij heel bedenkelijk begon te kijken en vroeg of ik dat bedrag door tweeën in twee maanden kon schenken. Care zou het aanvullen tot het bedrag dat de meisjes nodig had voor het schooljaar. Ik zeg waarom als ik het in een keer schenk! Nee liever in twee maanden en ja hoor dan heb je een abonnement zonder dat je het weet. En dat zei ik tegen die lieve jongen van ja hoor dan moet ik het zelf opzeggen! En dat bedoel ik nou, voor een keer willen schenken hebben ze geen oren naar. De lieve jongen ging gauw verder want hij wilde 30 halen zonder mijn bijdragen van 1 keer. Mijn gevoel werd dus weer bevestiging.

Meer reviews

CARE Nederland opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CARE Nederland
Meer CARE Nederland statistieken

Afgelopen maand hebben 4 personen de CARE Nederland opzegbrief gedownload.

Personen die CARE Nederland opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van CARE Nederland worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 42 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 63 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor CARE Nederland worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 2 van de 191 CARE Nederland reviews geplaatst. Ook hebben er 61 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 8 juni de drukste dag. De meest populaire maand om CARE Nederland op te zeggen is juni.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Care Foundation The Gambia en Reumafonds opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord