Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

nou dit is dan wel duidelijk een groot oplichters zootje zeker van meneer hillebrink mij is al verzekkerd dat ze beslag gaan leggen op de inventaris van bdr en het zooitje ongeregeld gaat laten we de koppen bij me kaar steken om dat rotzooitje op te rollen hier bij geef ik nu te kenne dat we deze mensen moeten stoppen wat het kost kost het maar deze oplichter moeten we ook stoppen ik heb kassa ook al weer ingelicht en als dat geen geen opheldering brengt zijn der altijd nog andere middelen dan mgaan wij het ook op de manier doen waarop meneer hillebrink en zijn companen de boel staan te flessen met pensioenen volvo lease en het intimideren van het personeel en dan nog even over de hr kees de veth als je dit leest ga jij maar verhuizen jij ben nog erger als een stal met varkens want dat zijn tenminste nog dieren daarom mijn vraag aan alle ex of werknemers of klanten van bdr men mail is nellymartin5666@hotmail.com

Cleanprofs

PENSIOEN GELD STELEN VAN JE EIGEN PERSONEEL.....HOE DURF JE !!!

In verleden was het al raak,achterstand huurpanden in Nederweert, Drunen en meerdere plaatsen, en achterstand in betalen van brandstof.Maar wat het ergste nog is, geld stelen van je eigen personeel.
Eerst maandenlang wachten op je polis, en onverwachts een brief krijgen van Aegon, met het verzoek naar je werkgever druk te zetten,om zo snel mogelijk de achterstand te betalen, die inmiddels aardig is opgelopen.
Waar is MIJN geld gebleven????
Elke maand afgeschreven van mijn loonstrook.
Ik ben al 14 dagen bezig om personeelszaken te pakken te krijgen,maar zo slim zijn ze wel, gewoon op voicemail zetten. maar ons geduld raakt ook eens op.GEEN WOORDEN MAAR DADEN.
Bij navraag politie en advokaat, staan wij en jullie als oud en huidige medewerker(s)sterk,het mooiste zou zijn dat iedereen richting Albert Einsteinstraat 26 te Oud-Beyerland zouden gaan,om je eigen geld te gaan opeisen, en zelf een polis afsluiten.
Vervolgens kunnen wij collectief 1 advokaat nemen, die deze zaak gaat behartigen,komen zij dan nog niet over de brug, dan hebben wij nog andere maatregelen achter de hand, en dat gaat BDR heel veel geld kosten.Deze maand komen te betalingen van de klanten weer binnen, dus einde maand hebben zij weer veel af te dragen,openstaande schulden,vakantiegeld voor de huidige medewerkers, en natuurlijk het achterstallige pensioenpremie's van alle oud-en huidige medewerkers, zeg maar even dat Wouter Hillenbrink dat even van ons allen geleend heeft, en hij dat einde maand netjes het totale bedrag overmaakt naar Aegon.Ik heb een hele lijst met telefoonnummers, die ga ik nog niet plaatsen,maar wordt het deze maand nog niet rondgemaakt,dan raakt ons geduld ( na zoveel maanden )wel op.

Cleanprofs

All,

Gebruik niet de onderstaande opzeggingsbrief. Je staat volledig in je recht om de overeenkomst te ontbinden, daar niet aan de leverings en dienstverlening wordt voldaan.
Morgen zal ik een voorbeeld brief plaatsen en de mogelijkheden om je geld terug te vorderen.

Misschien wil iemand alle klachten bundelen, zodat we een rechtzaak kunnen aanspannen tegen BDR containerreiniging.
Ik betaal ruim een jaar, en ze zijn zegen en schrijven 6 keer langs geweest. Ik heb de laatste twee kwartalen laten terugboeken, maar ze proberen het telkens weer. Zelfs met andere bedrag dan de overeengekomen afschrijvingen.

Wie opent een forum of weblog!?
De juridische kant wil ik graag op me nemen.

Cleanprofs

Bestook deze oplichter op zijn prive adres met klachten en ongefrankeerde poststukken.
Dhr. R.A.A. David
Geb. 24-07-1961 te Bergen op Zoom
Adres:
Diepenbrocklaan 58, 2692AP 's-Gravenzande

Cleanprofs

aan de mensen die abonoment willen opzeggen gewoon naar de bank gaan en stornerings kaart teken voor het betreffende rekening nr ik heb zelf 2 jaar met plezier gewerkt bij bdr maar sinds de overdracht naar een andere directeur cq oplichter ivm met de pensioens regeling die hij over onze rug in ze,n zak heeft gestoken is dat zeer zeker een kwalijke zaak omdat de mensen er toch hard genoeg heeft gewerkt ik heb inmiddels contact gehad met aegon en die heeft mij geadviseert om een advocaat aan te stellen maar de meesten zijn bang voor hun baan jongens steek de koppen bij elkaar en maak een eenheid voor de rest wens ik veel succes bij bdr
groetjes martin wartenberg

Cleanprofs

Volgens mij zijn ze hun naam veranderd, vroeger waren ze nicks contre, en nu BDR. Ik heb half jaar geleden een opzegging brief gestuurd naar nicks, omdat ik verhuist was, en toen hadik een antwoord gekregen en stond dat ik niet op kan zeggen omdat ik een contract had tot november 2008. Ik vind het echt stom, want ik ben verhuist en ik betaal nog steeds voor die oudewoning, is dat verstandig? ze hebben vandaag 24 euro afgeboekt, normal was het 19 euro, ik heb BDR gebeld maar er nam niemand op, wat de fuck is dit. ik heb terug boeken aangevraagd bij abn amro, en ik ga automatish incasso intrekken. ik hoop dat ik dan een accepgiro krijgt. Wat moet ik eigenlijk doen bij een zo stuatie? heeft iemand een idee?

groetjes

Cleanprofs

o das niet zo mooi andre dus die centen hebbenze mooi in hun zak gestoken net als het abbonomentsgeld en niet reinigen ik geloof dat ze er iets aan zouden doen er is nieuw personeel aangenomen horde ik van de telofoniste en dat t nu beter ging worden afwachten maar weer

Cleanprofs

hallo
zelf gewerkt voor bdr
1,5 jaar super tijd gehad
en met mijn routes ging het goed
geen klachten
maar nu komt het
voor alle werknemers GEEN PENSIOEN BETAALD maar wel ingehouden
dus bdr hartelijk bedankt
andre van der wal metslawier

Cleanprofs

tsjaaaaaaaaaa bdr denken alleen aan hun zelf en het geld de klanten en personeel kangewoon gaan sterven

Cleanprofs

bo is een zeer onbeschoft wijf

Voor Cleanprofs zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 33 reviews geschreven.Cleanprofs opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Cleanprofs
Meer Cleanprofs statistieken

Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord