Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 613 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

tsjaaaaaaaaaa bdr denken alleen aan hun zelf en het geld de klanten en personeel kangewoon gaan sterven

Cleanprofs

bo is een zeer onbeschoft wijf

Cleanprofs

hoewel wij wel tevreden waren hoeft van de gemeente Den Bosch het GFT afval niet meer in de groencontainer gedaan te worden. Dientengevolge wordt de container niet meer vies en is reiniging ook niet meer nodig. Ik wil U bedanken voor de correcte service en zeg mijn abonnement per eerstvolgende vervaldatum op.

Met vr.gr.

C. van den Buuse

Cleanprofs

Ik zie deze site voor het eerst en dacht als een van de weinigen een klacht te hebben.
Ik heb sinds november 2007 een contract tot schoonmaken van mijn containers..... ze zijn beiden wel 1 keer gereinigd waarvan ik er één keer achteraan moest bellen en daarna niet meer.
vandaag vond ik een papiertje aan mijn container dat mijn sticker niet goed was..... wat een bullshit.
ik wil graag opzeggen en wel per direct.
dit is toch ruig gezegd zwaar klote....
zo kan ik ook mijn geld verdienen......

Cleanprofs

Ik ben het niet eens dat ik voor het niet reinigen van mijn container toch door moet betalen en daarom zeg ik mijn betaling en abonnement per direct op ik heb er geen goed woord voor over.

Cleanprofs

mensen luister goed sommige bakken zitten uitwerpselen in van huisdieren of slaolie en bakvet frituurvet die worden zoiezo niet gereinigd mensen zonder sticker op het deksel worden voorbij gereden mensen met nog een laag voedsel van 30 cm onderin worden ook niet gereinigd wat denken jullie het hele systeem komt onder de olie zo en alle bakken gaan naar olie stinken en dat willen we niet vele mensen zetten ook hun bakken niet op de juiste plaats dan vinden we m niet lees uw sticker goed geen olie of frituurvet geen uitwerpselen van huisdieren tja dan ook niet klagen als die niet gereinigd word

Cleanprofs

van 5 november 2007 laatste maal scoon gemaakt,
vanaf die tijd niet meer.
iedere keer weer telefonisch contact gehad maar iedere keer was er iets anders dat de oorzaak had.
hier heb ik schoon genoeg van daarom deze opzegging.

Cleanprofs

niet tevreden over schoonmaak

Cleanprofs

Ook ik had net een aanvaring met BDR. Mijn container is al 9 weken niet gereinigd en de telefoniste beweerde galshard dat de chauffeur VANDAAG de container wel degelijk had gereinigd en dat ik loog! Later was he teen foutje en stond mijn container niet buiten....volgens de chauffeur die ze even gebeld had terwijl ik in de wacht stond.
Nu beloven ze maandag alsnog te komen! Telefoniste Bo, die het overnam van een minder mondige collega, werd ronduit bot!
Maar hpoe dan ook, ik ga absoluut opzeggen!

Cleanprofs

Ik vind het te duur

Voor Cleanprofs zijn in totaal 613 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor Cleanprofs reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord