Rode kruis opzeggen

9.6 (187 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Rode kruis opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 228 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Rode kruis

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Rode kruis opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Rode kruis abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Rode kruis opzegbrief

Het Nederlandse Rode Kruis
opzeggen

Postbus 28120
2502 KC Den Haag

Plaats, 22 juni 2024

Betreft: opzeggen 'Rode kruis'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Het Nederlandse Rode Kruis
opzeggen

Postbus 28120
2502 KC Den Haag


Plaats, 22 juni 2024

Betreft: opzeggen 'Rode kruis'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Rode kruis' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Rode kruis, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Rode kruis de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
67% overbodig geworden
Jaren lid
1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
78% zegt nee
Aanbevelen
58% zegt nee

Rode kruis adres

Het Nederlandse Rode Kruis
opzeggen
Postbus 28120
2502 KC Den Haag


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

Nee, er is geen opzegtermijn van toepassing bij het opzeggen van je donatie aan het Rode Kruis. Je kunt op elk moment besluiten om je donatie op te zeggen, zonder opgaaf van reden. Het Rode Kruis zal je donatie dan direct stopzetten en je ontvangt geen verdere facturen of verzoeken om te doneren


Voorwaarden

Als donateur van het Rode Kruis kun je je donatie op elk moment opzeggen, zonder opgaaf van reden. Er geldt geen opzegtermijn.

Je kunt je donatie bij het Rode Kruis op verschillende manieren opzeggen, zoals telefonisch, per e-mail of via het online opzegformulier op de website van het Rode Kruis. Zorg dat je in je opzegging duidelijk vermeldt welk type donatie je wilt opzeggen (bijvoorbeeld maandelijkse of jaarlijkse donatie), en vermeldt je naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer.

Het Rode Kruis vraagt meestal wel om een reden voor opzegging, om te begrijpen waarom mensen niet langer willen doneren en om hun service in de toekomst te kunnen verbeteren. Echter, je bent niet verplicht om een reden te geven voor je opzegging.


extra informatie

e kunt het Rode Kruis op verschillende manieren opzeggen:

1. Telefonisch: Je kunt telefonisch contact opnemen met de donateursadministratie van het Rode Kruis om je donatie op te zeggen. Het telefoonnummer vind je op de website van het Rode Kruis.

2. Schriftelijk: Je kunt een brief sturen naar de donateursadministratie van het Rode Kruis om je donatie op te zeggen. Vermeld in de brief duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer en geef aan dat je je donatie wilt opzeggen.

3. Online: Je kunt ook je donatie opzeggen via het online opzegformulier op de website van het Rode Kruis. Vul het formulier in met je persoonlijke gegevens en geef aan dat je je donatie wilt opzeggen.

Het Rode Kruis vraagt meestal om een reden voor opzegging, om te begrijpen waarom mensen niet langer willen doneren en om hun service in de toekomst te kunnen verbeteren. Echter, je bent niet verplicht om een reden te geven voor je opzegging. Houd er rekening mee dat het opzeggen van je donatie meestal direct plaatsvindt en dat je geen verdere facturen of verzoeken om te doneren ontvangt.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Rode kruis en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Rode kruis opzeggen bij overlijden
Als een donateur van het Rode Kruis komt te overlijden, kunnen de nabestaanden contact opnemen met de donateursadministratie van het Rode Kruis om de donatie op te zeggen. Dit kan telefonisch of schriftelijk worden gedaan. De nabestaanden moeten in dit geval het overlijden van de donateur melden, evenals de persoonlijke gegevens van de donateur en eventueel het donateursnummer.

Bij een schriftelijke opzegging moet er een brief worden gestuurd naar de donateursadministratie van het Rode Kruis, waarin wordt aangegeven dat de donateur is overleden en dat de donatie moet worden opgezegd. Vermeld in de brief duidelijk de naam, adres en het donateursnummer van de overledene, evenals de datum van overlijden en de reden van opzegging.

Als er nog openstaande donaties zijn, kunnen de nabestaanden deze vaak nog wel betalen om zo af te sluiten. Het Rode Kruis zal dan de donatie stopzetten en eventueel te veel betaalde donaties terugbetalen.

Het is altijd verstandig om contact op te nemen met de donateursadministratie van het Rode Kruis voor specifieke instructies en vereisten voor opzegging bij overlijden.
Rode kruis tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om de donatie aan het Rode Kruis tijdelijk stop te zetten of te pauzeren, bijvoorbeeld als je tijdelijk minder financiële middelen hebt. Je kunt hiervoor contact opnemen met de donateursadministratie van het Rode Kruis en aangeven dat je tijdelijk wilt stoppen met doneren.

Het Rode Kruis biedt meestal de mogelijkheid om de donatie tijdelijk stop te zetten voor een periode van maximaal 6 maanden. Tijdens deze periode ontvang je geen facturen of verzoeken om te doneren. Na afloop van de periode zal het Rode Kruis contact met je opnemen om te vragen of je wilt doorgaan met je donatie of deze definitief wilt stopzetten.

Het is belangrijk om te vermelden dat de mogelijkheid om je donatie tijdelijk stop te zetten kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden en voorwaarden van je donatie aan het Rode Kruis. Neem contact op met de donateursadministratie van het Rode Kruis voor meer informatie en om te vragen naar de mogelijkheden voor het tijdelijk stopzetten van je donatie.

Rode kruis reviews

Lees de 187 reviews van bezoekers die een opzegging van Rode kruis hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Rode kruis

Stiekem verlengen hou ik niet van.

Rode kruis

Omdat ik hier nu lang genoeg lid van ben geweest

Rode kruis

Er word veel goed werk verricht door het Rode Kruis , respect hiervoor.

Rode kruis

mooi en goed

Rode kruis

Helaas niet netjes om mij aan de deur voor de gek te houden dat het om een eenmalige donatie ging.

Meer reviews

Rode kruis opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Rode kruis
Meer Rode kruis statistieken

Afgelopen maand hebben 4 personen de Rode kruis opzegbrief gedownload.

Personen die Rode kruis opzeggen zijn gemiddeld tussen de 60 en 70 jaar en hebben gemiddeld 1 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Rode kruis worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 60 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 141 personen een voorbeeldbrief gedownload. Woensdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Rode kruis worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

Ook hebben er 49 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 29 mei de drukste dag. De meest populaire maand om Rode kruis op te zeggen is augustus.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Unicef en Nederlandse Hartstichting opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord