Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 614 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

nou anoniempje je mag van mij die wouter nog wel een keer op zijn bek slaan.
ik ben de vrouw van een van de reinigers ze moeten keihard werken en dan is het salaris ook nog telkens te laat binnen en nu staat het ook vast dat hij met het pensioengeld ook vuil spel gespeeld heeft.en mijn man gaat toch elke dag keurig naar zijn werk nou wouter ik zal je zeggen dat ik de nodige stappen ga ondernemen en zal zorgen dat je binnenkort ook niet meer te eten heb. wij moeten ook elke maand onze huur betalen maar als jij het salaris niet stort dan kunnen wij dat ook niet op tijd doen en het is tegenwoordig elke maand prijs.en straks gaan wij met pensioen en dan hebben wij niks en hij maar lachen. bah wat is die wouter een laag persoon zeg kan een mens nog dieper zinken nou van mij mag ie verzuipen in de diepste put.zijn zakken zullen ondertussen wel goed gevuld zijn.

Cleanprofs

pensioenpremies afhouden en niet aan de maatschappij betalen, wouter is een vieze dief

Cleanprofs

BDR is idd een klote bedrijf. Al 3 maanden is onze kliko niet gereinigd. Gisteren was de maat vol en ben ik naar Oudenbosch gereden. En wat denk je, poort dicht en niemand doet open. Volgende keer neem ik mijn kliko mee en flikker hem door de ruit naar binnen. Mogen ze die kliko gelijk schoonlikken....

Cleanprofs

hier anoniempje . er is vandaag iets gebeurt met jullie BAAS wouter . wouter heb gezecht dat ie een ongeluk heeft gehad .neeeeee leugenaar jullie BAAS . ik heb hem een paar klappen verkocht . daarom is hij naar ziekenhuis. denk dat het loon nu elke maand wel op tijd is groetjes anonimpje.

dit deed ik uit zelf verdediging . maar dat vertel ik later wel hahahaha

Cleanprofs

DRAAI BDR EEN POOT UIT,KLANTEN DIE PROBLEMEN HEBBEN, DOOR HET NIET WASSEN VAN KLIKO'S, HOUDT DE CHAUFFEUR ONDERWEG STAANDE, DRAAI DE 2 SPROEIKOPPEN ERAF, DAN KUNNEN ZIJ NIET VERDER, DUS VOOR BDR GEEN INKOMEN,BELLEN HEEFT GEEN ZIN MEER,STOP DE AUTOMATISCHE BETALINGEN, LAAT ZE MAAR KOMEN MET DREIGEMENTEN,JULLIE ALS KLANT STAAN STERK MET Z'N ALLEN,HET IS HELAAS ÉÉN OPLICHTERSBENDE.
ÉÉN ADVIES MENSEN, WORDT GEEN LID VAN KCR OF BDR,JE GAAT ECHT DE BOOT IN.
DE CHAUFFEURS KUNNEN ER NIETS AAN DOEN,DIE WORDEN GEDWONGEN OM ZOVEEL BAKKEN TE DOEN PER DAG,TERWIJL ZIJ DAT NIET AAN KUNNEN,EN DAN NOG EEN GROTE BEK KRIJGEN VAN ( KLANTENSERVICE),WELK KLANTERSERVICE,HAAL SERVICE MAAR WEG.
VRAAG INFO BIJ RECHTSHULP,GA ANDERS EEN MELDING MAKEN BIJ TROS RADAR, OF VARA HET PROGRAMMA KASSA,DAAR STAAT BDR AL BEKEND.

Cleanprofs

en ja hoor het loon is weer eens te laat pffffff word er misselijk van kutbedrijf

Cleanprofs

ja ik lees nog steeds mee iedereen de groeten daar en vooral aan mysterie lady

Cleanprofs

mysterie lady ??? ex medewerkster van bdr of ook van eerdere van hun zoals ccn ?
Ik ben namelijk ook ex , lol !!!!

Cleanprofs

vraag me af of Martin Grw. nog mee leest !!!!

Cleanprofs

Na dit allemaal gelezen te hebben,ga ik er maar niet solliciteren.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 614 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 26 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord