Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Het abonnement wordt absoluut opgezegd.

Wij zijn een ontevreden klant van BDR containerreiniging. Telefonisch zijn zij moelijk te bereiken en van september t/m november 2007 is geen van beide containers gereinigd. In het jaar dat wij een abonnement hebben/hadden, hebben wij tweemaal een brief ontvangen waarin is aangegeven dat wegens omstandigheden de container niet is schoongemaakt. Dit hadden wel circa 6 brieven moeten zijn.

Tevens geven zij aan dat de gemiste schoonmaakbeurten worden verrekend met de nieuwe abonnementsperiode. Dat dacht ik dus niet, want die komt er niet. Terugstorten zal het dringende advies zijn en dan heb ik het nog niet over die overige schoonmaakbeurten die niet hebben plaatsgevonden en waarvoor wij geen brief hebben gekregen.

Kortom, waardeloze organisatie!

Groet,
Zeer ontvreden afnemer van de dienst.

Cleanprofs

Ik ga mijn abo opzeggen, wegens wanprestatie. Laatste 16 weken 2 keer gereinigd. Met de vorst schrijven ze dit is vermacht kunnen niet reinigen maar je moet wel betalen.Hier pas ik voor.

Cleanprofs

Heb zojuist ook weer een aanvaring gehad met BDR. Het reinigen gaat gelukkig helemaal goed. Het heeft echter ca. 3 maanden geduurd voordat dit goed ging. Aan de telefoon werd beloofd dat de niet uitgevoerde reinigingen in mindering zouden worden gebracht, maar ze hebben er welgeteld 1 afgehouden (niet gek voor 3 maanden ellende). Omdat ik er niet uitkwam met de telefoniste (die mij overigens heel netjes hielp), werd ik doorverbonden met Bo. Volslagen asociaal, ik was een leugenaar en ze liet me niet 1 keer uitpraten, dan gaan al je haren rechtovereind staan. Onvoorstelbaar dat je op zo'n manier behandeld wordt als klant!!!!

Cleanprofs

Ben sinds eind juni 2007 verhuisd.

Cleanprofs

opzeging wegens verhuizing

Cleanprofs

Hallo Wim ,

Wat ben jij omgeslagen zeg
2 jaar geleden kon BDR wel de grond in boren en nu is het een wereldbedrijf je bent zeker vergeten wat ze mij hebben aangedaan mijn bedrijf om zeep geholpen mijn huis uitgezet wil je nog meer weten over chris en hillenbrink? jongen volgens hebben ze jou behoorlijk in de tang denk na voor je het voor zulke mensen opneemt

Cleanprofs

De container wordt bij mij wel telkens gereinigd maar ik denk dat ik de container zelf ook kan reinigen. daarom zeg ik de overeenkomst op.

Cleanprofs

Komen nooit opdagen, zijn er ingeluist. Ik wil af van dit rotbedrijf ze moeten ze achter de tralies stoppen dit tuig!

Cleanprofs

komen gewoon nooit,echt nooit opdagen en beloven steeds beterschap !!
Heb er nu dus echt helemaal genoeg van !

Cleanprofs

Ik stop met her container service van BDR door mijn vertrek naar andere land.
Toch het dienst van BDR was niet zo slecht ik zoal zeggen middelmatig

Voor Cleanprofs zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 39 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord