Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 619 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Ik ben het niet eens dat ik voor het niet reinigen van mijn container toch door moet betalen en daarom zeg ik mijn betaling en abonnement per direct op ik heb er geen goed woord voor over.

Cleanprofs

mensen luister goed sommige bakken zitten uitwerpselen in van huisdieren of slaolie en bakvet frituurvet die worden zoiezo niet gereinigd mensen zonder sticker op het deksel worden voorbij gereden mensen met nog een laag voedsel van 30 cm onderin worden ook niet gereinigd wat denken jullie het hele systeem komt onder de olie zo en alle bakken gaan naar olie stinken en dat willen we niet vele mensen zetten ook hun bakken niet op de juiste plaats dan vinden we m niet lees uw sticker goed geen olie of frituurvet geen uitwerpselen van huisdieren tja dan ook niet klagen als die niet gereinigd word

Cleanprofs

van 5 november 2007 laatste maal scoon gemaakt,
vanaf die tijd niet meer.
iedere keer weer telefonisch contact gehad maar iedere keer was er iets anders dat de oorzaak had.
hier heb ik schoon genoeg van daarom deze opzegging.

Cleanprofs

niet tevreden over schoonmaak

Cleanprofs

Ook ik had net een aanvaring met BDR. Mijn container is al 9 weken niet gereinigd en de telefoniste beweerde galshard dat de chauffeur VANDAAG de container wel degelijk had gereinigd en dat ik loog! Later was he teen foutje en stond mijn container niet buiten....volgens de chauffeur die ze even gebeld had terwijl ik in de wacht stond.
Nu beloven ze maandag alsnog te komen! Telefoniste Bo, die het overnam van een minder mondige collega, werd ronduit bot!
Maar hpoe dan ook, ik ga absoluut opzeggen!

Cleanprofs

Ik vind het te duur

Cleanprofs

Hallo,

Hier:

8/1 getekend aan de deur helaas
8/1 na het lezen van algemene voorwaarden het bedrijf op internet opgezocht en meteen besloten om het volgende te doen:

8/1 's avonds ontbindende fax verstuurd op basis van wet op colportage
9/1 dame van KCR die belde verteld het contract te ontbinden en een ontbindende fax te hebben verstuurd (dan was het goed zo zei zij)
23/1 het geld (67,50 euro) is toch afgeschreven
25/1 verzoek tot stornering ingediend bij de bank

nog te doen:
-naar kantoor van bank om incasso blokkade in te stellen
-proberen telefonisch het bedrijf te bereiken (KCR) -> is vanmorgen nog niet gelukt.

Ben benieuwd hoe dit verder zal verlopen :x

Cleanprofs

Na regelmatig een klacht in te hebben gediend, is voor de zoveelste keer mijn container niet gereinigd. Ik ben het zat, ik ga opzeggen.

Cleanprofs

Het abonnement wordt absoluut opgezegd.

Wij zijn een ontevreden klant van BDR containerreiniging. Telefonisch zijn zij moelijk te bereiken en van september t/m november 2007 is geen van beide containers gereinigd. In het jaar dat wij een abonnement hebben/hadden, hebben wij tweemaal een brief ontvangen waarin is aangegeven dat wegens omstandigheden de container niet is schoongemaakt. Dit hadden wel circa 6 brieven moeten zijn.

Tevens geven zij aan dat de gemiste schoonmaakbeurten worden verrekend met de nieuwe abonnementsperiode. Dat dacht ik dus niet, want die komt er niet. Terugstorten zal het dringende advies zijn en dan heb ik het nog niet over die overige schoonmaakbeurten die niet hebben plaatsgevonden en waarvoor wij geen brief hebben gekregen.

Kortom, waardeloze organisatie!

Groet,
Zeer ontvreden afnemer van de dienst.

Cleanprofs

Ik ga mijn abo opzeggen, wegens wanprestatie. Laatste 16 weken 2 keer gereinigd. Met de vorst schrijven ze dit is vermacht kunnen niet reinigen maar je moet wel betalen.Hier pas ik voor.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 619 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord