Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Hoe kom ik achter mijn klantnummer als ik mijn brieven niet meer kan vinden?

Lotto

Goed dat er zo'n sites zijn want je zit er zo aan vast maar hoe je er af kunt komen dat vertellen de "goede" sponsers niet dat zegt genoeg over hun betrouwbaarheid.
frans

Lotto

Heb een aantal maanden geleden de Lotto opgezegd, geen enkele reactie misschien moet ik een aangetekende brief versturen.
Lotto begin er niet aan, beter een avondje gokken bij Holland casino.

Lotto

erin getuind

Lotto

Je kan de opzegbrief ook faxen naar 070 3216324

Lotto

Ik doe ook al zo'n 15 jaar mee met 4 loten in de Lotto dat is maandelijks €20,00[automatische incasso per bank] en nog nooit iets,behoudens wat kleine lullige bedragen,gewonnen.
Per begin september had ik besloten niet meer mee te doen en heb Lotto een brief geschreven.
Hierop kreeg ik geen enkele reactie en nadat er eind september toch weer automatisch werd afgeschreven heb ik hen gesommeerd hier mee te stoppen.
Men reageerd gewoonweg niet en eind oktober is er weer €20.00 afgeschreven.
De bank kan niets voor mij doen om deze automatische incasso te stoppen men zij dat ik Lotto een brief moest schrijven.
Ik wacht nu maar de afschrijving van eind november af,terwijl ik al vanaf september wilde stoppen.
Vraag:Wie heeft hieromtrent ook ervaring met Lotto en hoe komt ik van die lui af,trouwens ik doe nu al 2 maanden ongewild mee met 4 Lotto loten en de bank[ABN] kan mij ook niet helpen deze incasso te stoppen en ook niet met die 2x€40.00 te destorten.
Rock.

Lotto

GAARNE WIL IK STOPPEN MET DE LOTTO VAN AF 10 DECEMBER 2006 BIJVOORBAATDANK IN AFWACHTING OP EEN ANTWOORD

Lotto

Bij de opzegbrief van de lotto staat in de brief telefoonnummer maar dit kun je niet opgeven. Tevens bij het printen van de brief komt ook het woord printen op de brief te staan.

Lotto

Jullie zijn echt geweldig!

Lotto

heerlijk ,net verschillende loterijen opgezegd maar ga nu wel dagelijks meespelen in de lotto. heb daar heel vaak eigen geldje en en al een keer € 12.000 gewonnen( en dat met 1 rijtje)

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord