Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 984 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.2

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

1 keer wat gewonnen daarna niks meer daarom stoppen

Lotto

IK zeg op omdat ik NOOIT wat win.

Lotto

Doe nog maar een jaar mee, maar nog geen cent terug verdient. Zo hou je geen klanten vast. Trouwens, nu kan ik met dit geld weer een ander doel helpen.

Lotto

Ik ben net gescheiden en heb er geen geld meer voor, ben al blij als ik gewoon rond kan komen.

Lotto

Kreeg vandaag een brief van Marleen Veldhuis. lotto ambassadeur en zwemkampioene. Kon weer mee gaan spelen met een rijtje. Heb in 2007 netjes opgezegd zoals in hun privacy statement staat. Daar ook een bevestiging opgekregen. Maar inmiddels heb ik al drie of vier keer een brief gekregen om weer mee te gaan doen. Ze hadden mijn oude lot bewaard. Dat is 1 rijtje. Maar ik heb zo'n 30 jaar meegespeeld met 6 rijtjes. Bij de opzegging heb ik duidelijk gesteld dat al mijn gegevens verwijderd moesten worden en dat ik onder geen beding meer post van hun wilde ontvangen. Heb ik toch gekregen, ondanks een brief van mij om alsnog mijn gegevens te verwijderen. Als ze er nu geen einde aan maken(versturen aan mij van ongevraagde, geadresseerde post/reclame) dan ga ik het hoger op zoeken.
Wat betreft het winnen: elk weldenkend mens weet dat de kans zeer klein is. Maar ik deed mee voor de spanning. En omdat ik al die jaren het geld hiervoor kon missen. Als je dat niet kunt moet je gewoon niet meedoen. Zet dan het geld(al is het minder dan de inleg zou zijn) dat je er eigenlijk voor had willen gebruiken op de bank en koop na een jaar hier wat leuks voor. Dus niet zeuren over het niets winnen. Maar alleen over de administratieve toestanden bij de lotto. Daar kun je zelf weinig aan doen. Maar je geld overmaken daar ben je altijd zelf nog bij.

Lotto

ik geef het geld aan een goed doel

Lotto

ben geronseld onder valse voorwaarden. eerst zeggen dat het mij helemaal niks kost. Daar verzekeren ze jou van. maar in het opname gesprek zeggen ze opeens dat je wel moet betalen. stom verbaasd zeg je dan ja. omdat ik dacht dat het gratis was, maar achteraf moet je betalen en daar heb ik zekers geen zin in.

Lotto

Omdat ik zoveel jaar lid was van de Veronicagids kreeg ik een KADOOTJE......

Dit KADOOTTJE kost me €21 per maand....

Opzouten/opzeggen met die zooi...

Lotto

Ik wil graag stoppen met de lotto, omdat ik het zat ben de mensen zijn geld afpakken en voor niks moeten betalen .... zoveel prijzen de sport.
Voor de telefoon waren er hele mooie praatje's dus er in geluisd.

Lotto

Bedriegers. In al die tijd nog nooit wat gewonnen!

Voor Lotto zijn in totaal 984 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 31 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord