Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

ik zeg de lotto op omdat wij moeten bezuinigen door het gedoe met de zorgverzekeringen

Lotto

Ik heb net 6jan.06 deze brief geschreven,speel sind 1985 mee niks gewonnen zeg hem nu op.

Lotto

speel al geruime tijd mee met allerlei loterijen en heb nog nooit iets gewonnen. Ik heb besloten het geld te besteden aan dngen waar ik direct profijt va heb.
Waarom delen ze niet meer kleinere prijzen uit? Dan worden er inieder geval meer mensen beloond voor hun jarenlange investering.

Lotto

Ik zeg de lotto ook op, heb ook nog nooit wat gewonnen! Ik speel al een aantal jaren mee.. Ik doe trouwens liever mee aan de Staatsloterij, met losse loten heb ik daar al meer mee gewonnen dan met een abonnement op de lotto

Lotto

al een hele poos lid en 1 keer 1 euro gewonnen

Lotto

ik doe al verschijdene jaren mee maar heb nog nooit iets noemenswaardig gewonnen. ik kan mijn geld beter aan andere dingen uitgeven.

Lotto

Tot nu toe slechts bedragen van 1 euro gewonnen. Bovendien kan ik mij meespelen in de lotto financieel niet meer veroorloven.

Lotto

Nog nooit wat gewonnen.

Lotto

nog nooit wat gewonnen.
En ook al jaren lid van de staatsloterij

Lotto

Ik zeg de lotto op omdat ik nog nooit wat heb gewonnen.

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord