Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd

De Staatsloterij en De Lotto mogen fuseren. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) na een uitgebreid onderzoek besloten.

De fusie werd goedgekeurd omdat de twee organisaties in de praktijk nauwelijks concurrenten van elkaar zijn. ACM-topman Chris Fonteijn zei in een persbericht: “Het blijkt dat de Staatsloterij en De Lotto in de praktijk nauwelijks met elkaar concurreren, onder andere door de strenge regelgeving rond kansspelen. Uit ons onderzoek blijkt dat deze fusie slechts een beperkt effect heeft op de kansspelmarkt.”

Na de fusie zijn er nog twee grote spelers over op de loterijmarkt: de Goede Doelenloterij en de kersverse combinatie Staatsloterij-De Lotto. Laatstgenoemde organisatie heeft de Staatsloterij, het Miljoenenspel, de Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Toto en Krasloten onder zijn hoede. De twee organisatie hebben ruwweg de helft van de Nederlandse kansspelmarkt in handen.

Bron: nrc.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Vier Voeters

Helaas in de WW terecht gekomen, dus hopelijk tijdelijk en dan snel weer donateur te worden!!

Het Visblad

Het is een mooi blad!

AVS Proefdiervrij

Ba jarenlang bijgedragen te hebben, wens ik jullie veel succes verder en hoop dat er een eind komt aan proeven op dieren.

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden
Opzegbrief voorbeeld

Uw brief zelf opstellen en printen.

Maak je eigen opzegbrief

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord