Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 876 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Wat een droevig slecht bedrijf! Slechte service..

Lotto

Speel nu 5 jaar mee met DE LOTTO en heb misschien in totaal € 20 euro gewonnen. Als ik elke maand het geld gespaard had had ik nu wel € 300,- gehad.

Lotto

Ze hem nu ook op. Was eigenlijk maar van plan om 3 maanden mee te spelen, want dan kreeg ke zo'n grote radiografische auto gratis. Wat overigens rommel bleek. Nooit gebruikt. Al anderhalf jaar geleden ofzo, ik vergeet steeds af te zeggen! Elke maand 15 euro eraf.. misschien 1 of 2 keer 2,50 gewonnen. Toch een hele dure auto geworden!

Zat alleen mijn klantnummer te zoeken.. waar vind ik die... papieren kan ik nit terugvinden, dus ik kijk naar de afschriften. en ik zie dat de kn (klantnummer?) sinds een paar maanden gewijzigd is?
Zal wel goed zijn. hoop ik...

Nog een klein foutje in de automatische opzegbrief: hij vraagt geen telefoonnummer, maar de brief vermeld dat wel. Staat stom.

Lotto

Al jaren lid, niets noemswaardig gewonnen. Ik steun de goede doelen, maar wens ook zelfs af en toe wat te winnen.

Lotto

na 12 jaar geef ik het op.nooit wat gewonnen

Lotto

Bedankt voor deze site! Ik probeer al een tijdje uit te vinden hoe ik van deze waardeloze loterij afkom!

Lotto

Opzeggen bij de lotto gaat trouwens heel goed. briefje met 5 gegevens opsturen (niks aangetekende brief) en ik kreeg nog dezelfde week een bedankje voor mijn deelname en de definitieve opzegdatum (dezelfde die ik had vermeld) omdat het allemaal zo vriendelijk verliep had ik bijna de neiging om weer mee te gaan spelen. lotto is netjes

Lotto

Lotto-loten zijn al beschikbaar vanaf €1,- (niet veel geld) zij geven meer prijzen weg dan welke loterij dan ook (ongeveer 2.5 miljoen PRIJZEN per maand) voor een laag bedrag, elke week de kans (1 op 5 uitgegeven loten)maken op een prijs. en inderdaad zijn er ook mensen die nooit iets winnen (dat is de gok). Ik speel al 1,5 jaar mee met lotto en in het 1e jaar helemaal niets gewonnen. Toen kreeg ik (als abboneespeler) mijn gehele jaarinleg terug. heel netjes al zeg ik het zelf. en zeg nu zelf, €1,- in de week staat hetzelfde als een zakje snoep. en laten we de goede doelen (in nederland) niet vergeten.

Lotto

Na 16 jaar nog steeds geen noemenswaardige prijs en ja, kan het geld tegenwoordig wel beter gebruiken!

Lotto

zeg de Lotto op, na ca.10jaar nooit iets noemenswaardigs gewonnen.

Voor Lotto zijn in totaal 876 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 0% van de opzeggingen voor Lotto reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 6 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord