Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ik wil niet meer gokken, ik ga voor zekerheid

Lotto

een a twee € zet ook geen zoden aan de dijk

Lotto

Voor een aantal maanden geleden ben ik benaderd door de een persoon van de veronicagids. Wanneer ik de vraag goed zou beantwoorden mocht ik 3 maanden lang voor 1 euro per lot meespelen met de lotto. Hierna vroeg ze mij of ik na de 3 maanden verder wou spelen. Mijn antwoord hierop was duidelijk nee.
Al met al, ik heb nooit 1 lot in huis gehad, maar een maand later was er wel 30 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik heb hier achteraan gebeld en kreeg een callcentermedewerker van de lotto aan de lijn. Deze mw. wou beweren dat ze een voicemailbericht had van het gesprek en gehoord had dat ik een aantal keren "ja"had gezegd!! Wat een vreselijk, misselijkmakende oplichterij!!!!!!!!!!!!! Volgens deze mw. zal ik er een jaar aan vastzitten. Op mijn vraag hoe het kon dat ik nog nooit een lot in huis heb gehad was haar antwoord "als de postbode zijn werk niet goed doet kan ik daar niets aan doen".
Toevallig hadden kennissen van ons hier ook aan meegedaan en ook nooit loten ontvangen. Toen ik vroeg hoe het kon dat zij ook geen loten hadden was haar antwoord "dan hebben ze de post weggegooid". Jaja, ze probeerde zich er makkelijk onderuit te lullen en wou absoluut niet horen dat de fout ook weleens bij hun kon liggen.
Ik ben dus zo dom geweest om erin te trappen.
Ga vandaag naar de bank toe om het terug te laten boeken. Echt, de lotto krijgt geen cent van mij!!!
Oplichters!!!!!

Lotto

Ik ben er in geluisd door een telefoontje. Wilde helemaal geen lid worden. Hopelijk helpt het opzeggen!

Lotto

Ik zeg de lotto op omdat ik nog nooit wat gewonnen heb

Lotto

Nog nooit wat geonnen, heeft geen zin....

Lotto

Helaas wegens financieel situatie

Lotto

Moet helaas bezuinigen.

Lotto

Ik zeg op omdat mijn vriend zich via de telefoon vanalles laat aansmeren

Lotto

Geluk is niet voor mij weg gelegd.

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord