Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Een lot kopen bij welke organisatie is om het even.Je weet bij voorbaat dat het een kwestie van geluk is.Wat ik in de afgelopen jaren heb gewonnen bij lotterijen was ook niet noemenswaardig.Het blijft een gezonde overweging om per keer te kijken of je het geld hier voor op het plankje exstra hebt liggen.Heb je dit niet dan zou ik zeggen doe er iets verstandigs mee.Hopen op een prijs om je(schulden)of wat ook in te kunnen lossen is bijna struisvogel politiek.Ik zou zeggen laat je niet in verleiding brengen tot dergelijke keuzes in je leven.Gebruik het liever als kleine aflossing op!Ik heb dit betoog gehouden omdat ik weet dat bij veel mensen het water aan de lippen staat,en sommigen geneigd zijn om noodsprongen te gaan maken.Ook ik stop er voorlopig even mee,de dure feesdagen komen weer in het zicht,de verhoging v.d zorgverzekering waar sprake van is.En gelet op een exstra buffer voor de dure begin periode van het jaar 2007 met al zijn afrekeningen en verhogingen verwacht ik dat het vast wel ergens bij betalen zal gaan worden.Als ik het potje exstra, exstra weer ruim gevuld heb doe ik weer mee.

Lotto

Ik zou graag mijn speeltegoed zelf willen geb5r4uiken en de nummers zelf kiezen, maar ik kan niet inloggen bij de lotto, kunt U mij misschien mijn klantnummer en paswoord geven. Het kan zijn dat mijn gegevens biju U veranderd zijn.
Hoogachtend
Ger schuijren

Lotto

het is een grote opliechterij ik weet niet hoe ik op moet zegen.

Lotto

geweldige site zit al maanden te denken dat ik mijn papieren moet pakken en een aantal dingen op moet zeggen. Nu was het zo gebeurd 4 stuks in een half uur tijd.

Lotto

Lotto, het grootste risico om genaaid te worden!!! Mijn, minderjarige, dochter is telefonisch gemanipuleerd om mijn geboortedatum op te geven en nu zit ik dus aan een abonnement vast, probeer het maar op te zeggen, bellen, faxen, schrijven, niets helpt. Ik weet niet eens mijn klantnummer en god mag weten hoe ik erachter kom wat voor auto ik gewonnen heb. Wat een waardeloos, dubieus, brutaal zootje daar. Wim van den Assen, directeur van de Lotto, uw bedrijf sucks!!!!!!!!!!!

Lotto

Was eigenlijk niet van plan lid te worden, maar door dat telefoontje, op een heel ongelukkig moment, kon ik eigenlijk niet meer terug.

Lotto

Beste N. van de Bijl, zou u ook willen vermelden waarom u het zo'n slecht bedrijf vindt. Op deze manier hebben de ander lezers er ook nog wat aan.

Lotto

Wat een droevig slecht bedrijf! Slechte service..

Lotto

Speel nu 5 jaar mee met DE LOTTO en heb misschien in totaal € 20 euro gewonnen. Als ik elke maand het geld gespaard had had ik nu wel € 300,- gehad.

Lotto

Ze hem nu ook op. Was eigenlijk maar van plan om 3 maanden mee te spelen, want dan kreeg ke zo'n grote radiografische auto gratis. Wat overigens rommel bleek. Nooit gebruikt. Al anderhalf jaar geleden ofzo, ik vergeet steeds af te zeggen! Elke maand 15 euro eraf.. misschien 1 of 2 keer 2,50 gewonnen. Toch een hele dure auto geworden!

Zat alleen mijn klantnummer te zoeken.. waar vind ik die... papieren kan ik nit terugvinden, dus ik kijk naar de afschriften. en ik zie dat de kn (klantnummer?) sinds een paar maanden gewijzigd is?
Zal wel goed zijn. hoop ik...

Nog een klein foutje in de automatische opzegbrief: hij vraagt geen telefoonnummer, maar de brief vermeld dat wel. Staat stom.

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord