Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 878 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Ik doe ook al zo'n 15 jaar mee met 4 loten in de Lotto dat is maandelijks €20,00[automatische incasso per bank] en nog nooit iets,behoudens wat kleine lullige bedragen,gewonnen.
Per begin september had ik besloten niet meer mee te doen en heb Lotto een brief geschreven.
Hierop kreeg ik geen enkele reactie en nadat er eind september toch weer automatisch werd afgeschreven heb ik hen gesommeerd hier mee te stoppen.
Men reageerd gewoonweg niet en eind oktober is er weer €20.00 afgeschreven.
De bank kan niets voor mij doen om deze automatische incasso te stoppen men zij dat ik Lotto een brief moest schrijven.
Ik wacht nu maar de afschrijving van eind november af,terwijl ik al vanaf september wilde stoppen.
Vraag:Wie heeft hieromtrent ook ervaring met Lotto en hoe komt ik van die lui af,trouwens ik doe nu al 2 maanden ongewild mee met 4 Lotto loten en de bank[ABN] kan mij ook niet helpen deze incasso te stoppen en ook niet met die 2x€40.00 te destorten.
Rock.

Lotto

GAARNE WIL IK STOPPEN MET DE LOTTO VAN AF 10 DECEMBER 2006 BIJVOORBAATDANK IN AFWACHTING OP EEN ANTWOORD

Lotto

Bij de opzegbrief van de lotto staat in de brief telefoonnummer maar dit kun je niet opgeven. Tevens bij het printen van de brief komt ook het woord printen op de brief te staan.

Lotto

Jullie zijn echt geweldig!

Lotto

heerlijk ,net verschillende loterijen opgezegd maar ga nu wel dagelijks meespelen in de lotto. heb daar heel vaak eigen geldje en en al een keer € 12.000 gewonnen( en dat met 1 rijtje)

Lotto

Een lot kopen bij welke organisatie is om het even.Je weet bij voorbaat dat het een kwestie van geluk is.Wat ik in de afgelopen jaren heb gewonnen bij lotterijen was ook niet noemenswaardig.Het blijft een gezonde overweging om per keer te kijken of je het geld hier voor op het plankje exstra hebt liggen.Heb je dit niet dan zou ik zeggen doe er iets verstandigs mee.Hopen op een prijs om je(schulden)of wat ook in te kunnen lossen is bijna struisvogel politiek.Ik zou zeggen laat je niet in verleiding brengen tot dergelijke keuzes in je leven.Gebruik het liever als kleine aflossing op!Ik heb dit betoog gehouden omdat ik weet dat bij veel mensen het water aan de lippen staat,en sommigen geneigd zijn om noodsprongen te gaan maken.Ook ik stop er voorlopig even mee,de dure feesdagen komen weer in het zicht,de verhoging v.d zorgverzekering waar sprake van is.En gelet op een exstra buffer voor de dure begin periode van het jaar 2007 met al zijn afrekeningen en verhogingen verwacht ik dat het vast wel ergens bij betalen zal gaan worden.Als ik het potje exstra, exstra weer ruim gevuld heb doe ik weer mee.

Lotto

Ik zou graag mijn speeltegoed zelf willen geb5r4uiken en de nummers zelf kiezen, maar ik kan niet inloggen bij de lotto, kunt U mij misschien mijn klantnummer en paswoord geven. Het kan zijn dat mijn gegevens biju U veranderd zijn.
Hoogachtend
Ger schuijren

Lotto

het is een grote opliechterij ik weet niet hoe ik op moet zegen.

Lotto

geweldige site zit al maanden te denken dat ik mijn papieren moet pakken en een aantal dingen op moet zeggen. Nu was het zo gebeurd 4 stuks in een half uur tijd.

Lotto

Lotto, het grootste risico om genaaid te worden!!! Mijn, minderjarige, dochter is telefonisch gemanipuleerd om mijn geboortedatum op te geven en nu zit ik dus aan een abonnement vast, probeer het maar op te zeggen, bellen, faxen, schrijven, niets helpt. Ik weet niet eens mijn klantnummer en god mag weten hoe ik erachter kom wat voor auto ik gewonnen heb. Wat een waardeloos, dubieus, brutaal zootje daar. Wim van den Assen, directeur van de Lotto, uw bedrijf sucks!!!!!!!!!!!

Voor Lotto zijn in totaal 878 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Lotto opzeggen

Binnen 2 minuten Lotto opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord