FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 836 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Ik zeg per direct mijn lidmaatschap op. Ik heb slechte evaringen. Door dat mijn werkgever Failliet ging en werd overgenomen door een ander bedrijf, en ik maanden mijn geld niet kreeg,de vakbond heeft niets voor mij kunnen doen, omdat alles heel traag werkt, eerst moet je een formulier invullen,met alles stukken en dit moet je dan weer opsturen naar utrecht of Amersfoort,daar gaan ze dit eerst beoordelen, en na 2 weken weer doorsturen naar de regio kantoor. vervolgens ook weer 1 of 2 weken wachten tot dat er een contactpersoon is. nou voor mij heeft het geen zin gehad, ik heb alles zelf moeten uitzoeken en regelen.
Ik heb meerdere keren een beroep op ze gedaan, maar helaas zonder resultaat.

Reden voor mij om de lidmaatschap op te zeggen, aangezien ik ook een rechtbijstand verzekering heb.

FNV

ik heb alleen maar gedoe met mijn werkgever. heb al meerder malen bij de fnv aangeklopt. maar die willen gewoon niks doen. vervolgens ga je het opzeggen. kan dit alleen per jaar. maffia praktijken zijn dit!!! mensen massaal een briefje sturen naar kassa over het abonnement wat fnv heeft. zal je zien hoe snel dit gaat veranderen. zulke bedrijven zijn gevoelig voor imagoschade. ik heb mijn briefje al de deur uit!!!!!!!

FNV

Mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik het ronduit een belachelijke organisatie vind. Zelf betitel ik het als een sekte die elke maand een bedrag van 17 euro incasseert bij de hardwerkende mens om uiteindelijk de grote bazen een gouden handdruk te kunnen geven.
Er zou in deze moderne tijd een sekte moeten ontstaan die de werkende mens een extraatje meegeeft. De staat zou in dergelijke juridische gevallen gratis steun ,moeten geven. En of de vakbond hulp bied om je belastingaangifte in te vullen. Totaal niet, de in de lijst vermelde contactpersonen konden mij niet helpen.

Stop the fuckbond now!!

FNV

Een uur voor de rechtzaak belde de jurist dhr. Boedhram om te zeggen dat hij niet in de rechtzaal aanwezig zou zijn. Als excuus: Hij zag geen kans van slagen. Dat is prima, maar een uur voor de zitting? Inmiddels in hoger beroep gegaan en in goed overleg met een nieuwe jurist de procedurefouten kunnen toeschrijven aan de jurist van de abvakabo, zoals boven genoemd. Behalve dat hij verdraaid weinig heeft gedaan in vergelijking met de nieuwe jurist heeft hij in den beginne een verkeerd bezwaarschrift toegestuurd aan de werkgever waardoor de hele zaak op losse schroeven is komen te staan. Hulde voor de praatjesmaker!

FNV

Fnv De grootse megooltjes aller tijden...

FNV

FNV opgezegt per16-02-2011 en moet nog betalen tot
1-2-2012,omdat ik op die datum lid ben geworden en dat was op 1-2-1988. ik vindt dit schandalig.
Ik dacht dat je tegenwoordig alles per maand op kon zeggen,dat schijnt bij FNV niet zo te zijn.
Hoezo rijkworden over de ruggen van de leden.

FNV

beter een advocaat dan elke maand 17€ betalen voor iemand die standaard zegt sorry we kunnen niks doen

FNV

wegens worden van staf

FNV

fnv doet helemaal niks voor je wel geld vangen en vaak 0900 bellen ,en van ene hoek naar de andere hoek verwezen je komt er helemaal niet meer en 0900 tikken verder....winst voor fnv....jij weg bij fnv ....niks geen pijn bij fnv....

FNV

Ontslag gekregen in de ziektewet 2009...
het is nu 2011.
En ik heb eindelijk mijn centen niet via dit fnv shitzooigebeuren maar zelf je nek uitsteken.
4 jaar lid 4x12 58x16 euro ruim 900 euro ingeleverd Zo ken ik ze ook ff vangen....

Geldverslindende onzin want er is niet een mens daar met gevoel voor zijn medemens.
Zonde van je geld neem gewoon een advocaat of ga naar rechtsbijstand.

Voor FNV zijn in totaal 836 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord