FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 823 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Aangeziem wij al meer dan 4 jaar lid zijn van de ANBO en dit gekoppeld is aan de FNV betaal ik dus dubbel. Dit kwam ik pas vorige week te weten,en ben in feite te laat met opzeggen. had gemoeten voor 1 maart. Nu zal ik dus nog een extra jaar moeten betalen.Hopelijk komen jullie ons tegemoet en gaat de opzegging toch nog per 1 april in.

FNV

Ik heb de FNV bond opgezegd, ze houden wel geld in omdat er aan lang opzegtermijn aan vast zit, maar in een brief/evaluatie van hun staat: "Wist u dat de maandelijkse premie maar 1% van het jaarinkomen is".
Om te betalen ach niet zo veel vindt de bond, maar als je stopt met betalen dan heb je de poppen aan het dansen.
Een vreemd recht streven zijn na.

FNV

Waardeloze club met dikke salarissen naar boven toe. Subsidiemisbruikers; nooit iets aan gehad.

Wordt tijd dat de gewone mens (de harde werker) weer eens voorop komt te staan.

FNV

Bij deze wens ik het lidmaatschap te beëindigen omdat ik reeds een tijd gebruik maak van vroegpensioen waardoor ik weinig nut zie in voortzetting van het lidmaatschap.

FNV

Klote FNV

FNV

Simpel denk ik want als jullie gewoon de contributie niet betalen,dan valt er niets te dwingen,maar royeren ze gewoon;zo simpel is dat !!

FNV

ik wil dit lidmaatschap graag opzeggen.

FNV

zie nu net dat je per jaar moet opzeggen nooit geweten wel jammer trouwens ging nmet de opzeg brief maken dan maar een paar maanden langer betalen maar het blijft vreemd dat een bond zich van zulke streken moet bedienen service waar ze het altyd over hebben is het zeker niet

FNV

ik heb er niks aan,ik heb nooit nodig gehad en boven dien ben ik rechtsbij stand verzekerd en ook die helpen bij arbijds conflikten.

FNV

Wat een stelletje rode rakkers daar. Beetje politiek bedrijven over onze ruggen, ze kunnen beter een communistische partij oprichten.

Ik neem wel een rechtsbijstand verzekering af, word ik beter geholpen..

Voor FNV zijn in totaal 823 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord