FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 823 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

ik zeg mijn lidmaatschap op omdat ik er niks aan heb en ik ben bovendien ben ik rechtsbijstand verzekerd, en die helpen ook bij gevallen over arbijds conflikten

FNV

Na ontvangst van het maandblad fnv, heb ik mijn abonnement opgezegd. Ik ben zo ontzettend slecht geholpen door hun jurist. Mijn gestuurde gegevens waren steeds kwijt, emails kwamen niet aan en tijdens het eerste telefoongesprek met jurist mocht ik niks zeggen en ratelde de juristpersoon aan een stuk haar verhaal af en ik mocht niet onderbreken. Heb er nog steeds een naar gevoel over en ik kon een officiele klacht indienen, maar vond het teveel negatieve energie. Nooit meer juridische hulp van de Fn

FNV

Ik ben zojuist (juni) weer lid geworden van FNV Bondgenoten en met mij 58 collega's. Onze werkgever wilde ons middels een forse verslechtering van onze ploegenroosters zo'n 300 euro netto per maand afnemen. FNV Bondgenoten is daar voor gaan liggen en heeft het op die wijze voorkomen. Geen enkel probleem toch als ik daar na belastingaftrek zo'n 10 euro per maand voor betaal. Individueel ben je als werknemer geen stuiver waard voor je werkgever en heb je niks in de melk te brokkelen. Dat regel je alleen collectief. Ik had mijn lidmaatschap eerder ook opgezegd omdat ik een zaak had verloren. Soms is dat afhankelijk bij welke jurist maar ook bij welke rechter je terecht komt.

FNV

http://www.vakbondmaffia.com

FNV

http://vakbondmaffia.com/vakbondmaffia
Het ware gezicht van de FNV

FNV

Ook ik per 1-3-2011 werkloos geworden na 14 jaar dienst.
Aan de FNV niets gehad hun wel aan mij verdiend toen ik weer eens in de wacht stond tegen lokaal tarief...
Opgezegd in maart en ja hoor ik moet lid blijven tot 31-12-2011
Houdt in dat ik nog even 144 euro moet neertellen voor jan met de korte achternaam.
Niet meer van deze tijd deze opzegtermijn.
Net met FNV hierover gebeld en de dame aan de andere kant behandelde mij als een hond met totaal geen begrip voor de situatie.

Ze maken echt misbruik van de situatie, nu door de recessie veel leden er achter komen dat de FNV toch niets voor ze heeft kunnen betekenen en willen opzeggen, komen ze er achter dat ze toch lekker even kunnen doorbetalen tot het lidmaantschapsjaar af is gelopen.

Er zijn al mensen bezig met een stichting op te richten en hup naar KASSA te gaan.

FNV

Opzegging lidmaatschap, heb ik gedaan op 23-12-2010, omdat ik in de ww zit, en de bond zit te drijgen met een incassoburaue,

ik kom tot conclussie dat ik VERPLICHT ben om door te betalen tot sept 2011.

DIT IS PURE DIEFSTAL. ik heb een brief gehad, met de de vraag waarom. alles ingevuld, copy gemaakt en weer retour,. van af jan t/m mar geen nota gehad nu in eens va april betalen binnen 14 dagen, anders incasso. DIT IS SCHANDALIG.

FNV

Ik zeg per direct mijn lidmaatschap op. Ik heb slechte evaringen. Door dat mijn werkgever Failliet ging en werd overgenomen door een ander bedrijf, en ik maanden mijn geld niet kreeg,de vakbond heeft niets voor mij kunnen doen, omdat alles heel traag werkt, eerst moet je een formulier invullen,met alles stukken en dit moet je dan weer opsturen naar utrecht of Amersfoort,daar gaan ze dit eerst beoordelen, en na 2 weken weer doorsturen naar de regio kantoor. vervolgens ook weer 1 of 2 weken wachten tot dat er een contactpersoon is. nou voor mij heeft het geen zin gehad, ik heb alles zelf moeten uitzoeken en regelen.
Ik heb meerdere keren een beroep op ze gedaan, maar helaas zonder resultaat.

Reden voor mij om de lidmaatschap op te zeggen, aangezien ik ook een rechtbijstand verzekering heb.

FNV

ik heb alleen maar gedoe met mijn werkgever. heb al meerder malen bij de fnv aangeklopt. maar die willen gewoon niks doen. vervolgens ga je het opzeggen. kan dit alleen per jaar. maffia praktijken zijn dit!!! mensen massaal een briefje sturen naar kassa over het abonnement wat fnv heeft. zal je zien hoe snel dit gaat veranderen. zulke bedrijven zijn gevoelig voor imagoschade. ik heb mijn briefje al de deur uit!!!!!!!

FNV

Mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik het ronduit een belachelijke organisatie vind. Zelf betitel ik het als een sekte die elke maand een bedrag van 17 euro incasseert bij de hardwerkende mens om uiteindelijk de grote bazen een gouden handdruk te kunnen geven.
Er zou in deze moderne tijd een sekte moeten ontstaan die de werkende mens een extraatje meegeeft. De staat zou in dergelijke juridische gevallen gratis steun ,moeten geven. En of de vakbond hulp bied om je belastingaangifte in te vullen. Totaal niet, de in de lijst vermelde contactpersonen konden mij niet helpen.

Stop the fuckbond now!!

Voor FNV zijn in totaal 823 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord