FNV opzeggen

9.8 (2000 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw FNV opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 259 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

FNV

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
FNV opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het FNV abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

FNV opzegbrief

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie

Postbus 9208
3506 GE Utrecht

Plaats, 19 april 2024

Betreft: opzeggen 'Abonnement:naam'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie

Postbus 9208
3506 GE Utrecht


Plaats, 19 april 2024

Betreft: opzeggen 'Abonnement:naam'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Abonnement:naam' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij FNV, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang FNV de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
73% te duur
Jaren lid
9.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
83% zegt nee
Aanbevelen
53.00% zegt ja

FNV adres

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie
Postbus 9208
3506 GE Utrecht


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor FNV-leden is 1 maand.


Voorwaarden

De FNV stelt de volgende voorwaarden als basis voor een goede arbeidsrelatie:

1. Eerlijk loon: Werknemers hebben recht op een eerlijk loon dat in overeenstemming is met hun werkzaamheden.

2. Goede arbeidsomstandigheden: Werknemers hebben recht op veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, waaronder een goed werkklimaat, adequate verlichting, ventilatie en temperatuur.

3. Recht op collectieve onderhandeling: Werknemers hebben recht op collectieve onderhandeling over hun arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, werktijden en andere arbeidsvoorwaarden.

4. Recht op informatie: Werknemers hebben recht op informatie over hun werkzaamheden en de bedrijfsvoering van hun werkgever.

5. Recht op vakantiedagen: Werknemers hebben recht op voldoende betaalde vakantiedagen om te kunnen herstellen van hun werkzaamheden.

6. Recht op ziekteverlof: Werknemers hebben recht op betaald ziekteverlof als ze ziek worden of gewond raken door hun werkzaamheden.

7. Recht op gelijke behandeling: Werknemers hebben recht op gelijke behandeling, ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit of religieuze achtergrond.


extra informatie

Om je lidmaatschap van FNV op te zeggen, kun je contact opnemen met de FNV-servicedesk. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar servicedesk@fnv.nl of door te bellen naar 088 - 545 45 45.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor FNV en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

FNV opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een FNV-lid is het lidmaatschap van de FNV automatisch beëindigd. Er zijn geen kosten verbonden aan het opzeggen van het lidmaatschap bij overlijden. De nabestaanden moeten echter wel contact opnemen met de FNV om de administratieve afhandeling te verzorgen.
FNV tijdelijk opzeggen
Ja, dat is mogelijk. Als je lid bent van FNV kun je een tijdelijke opzegging aanvragen. Dit kan voor een periode van maximaal twaalf maanden. Je betaalt dan geen contributie gedurende deze periode, maar je blijft wel lid van de FNV. Na deze periode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd en moet je weer contributie betalen.

FNV reviews

Lees de 2000 reviews van bezoekers die een opzegging van FNV hebben gedaan.


voor deze opzegservice

FNV

Door omstandigheden ben ik niet meer aan het werk.

FNV

niet meer nodig

Zorg & Welzijn, Publieke sectoren of Overheid

Zo kom je er achter dat ik drie jaar te veel controbutie heb betaald ik meld dat en nu zegd de fnv we betalen tot een half jaar terug ..schandalig en dat noemt zich een vakbond en voor de mensen op komt en naar eer en geweten handeld ...nee ik heb hier een woord voor dit is pure o.p.l.i.c.h.t.i.n.g

FNV

te duur

FNV

Maakt al jaren geen gebruik meer van FNV diensten

Meer reviews

FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Afgelopen maand hebben 13 personen de FNV opzegbrief gedownload.

Personen die FNV opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 10 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van FNV worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 171 personen een voorbeeldbrief gedownload. Donderdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor FNV worden verzonden, voor de hele categorie Overige is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 2000 FNV reviews geplaatst. Ook hebben er 1136 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 22 maart de drukste dag. De meest populaire maand om FNV op te zeggen is december.

In de categorie Overige zijn onlangs ook Primeline en Diergaarde Blijdorp opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord