FNV opzeggen

9.8 (1956 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw FNV opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 288 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

FNV

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
FNV opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het FNV abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

FNV opzegbrief

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie

Postbus 9208
3506 GE Utrecht

Plaats, 24 maart 2023

Betreft: opzeggen 'Abonaam'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie

Postbus 9208
3506 GE Utrecht


Plaats, 24 maart 2023

Betreft: opzeggen 'Abonaam'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Abonaam' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij FNV, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang FNV de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
78% slechte service
Jaren lid
9.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
90% zegt nee
Aanbevelen
56.00% zegt ja
  • Klantenservice

FNV adres

FNV
T.a.v. Afdeling ledenadministratie
Postbus 9208
3506 GE Utrecht


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor FNV en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

FNV reviews

Lees de 1956 reviews van bezoekers die een opzegging van FNV hebben gedaan.


voor deze opzegservice

FNV

Ik ben in 1958 lid geworden van de KAB, bij de bond voor Zeevarenden,. in 1981 ben ik inverband van de reorganisatie bij Rank Xerox Venray gestopt ,waarna ik bij een nieuw dienstverband elders opnieuw lid geworden tot heden. Ik ben het wel eens geweest met de beslissingen van de bond. Maar door de huidige stakingen van het OV, waardoor er veel studenten die op afstand van de opleidingen wonen,gedupeerd worden. er is voor hen geen studenten bewoningen en er wordt ook niet voor hen gebouwd. Ook ben ik het ook niet eens met de nieuwe pensioenregeling waarbij we afhankelijk zijn van de beurskoersen.


FNV

Ik ben in 1948 lid geworden van de KAB bij debond van zeevarende,ik was het meestal wel eens met de beslissingen van de bond.. Tot nu toe. Maar doordat de kleinkinderen studeren en doordat ze niet met Het OV naar hun studieplaatsen kunnenomdat er gestaakt wordt en er geen studeerkamers zijn en ook niet gebouwd worden is het me allemaal tegen gaan staan.

voormalig Abvakabo FNV

Overbodig

FNV

Vanwege pensionering sinds 18-08-2022 is voor mij de FNV overbodig.

FNV

Jullie diensten zijn mij altijd prima bevallen maar ik ben nu met pensioen en maak geen gebruik meer van jullie diensten.

Meer reviews

FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Afgelopen maand hebben 20 personen de FNV opzegbrief gedownload.

Personen die FNV opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 10 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van FNV worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 47 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 335 personen een voorbeeldbrief gedownload. Vrijdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor FNV worden verzonden, voor de hele categorie Overige is dit de maandag.

De laatste dertig dagen zijn er 6 van de 1956 FNV reviews geplaatst. Ook heeft er 1 persoon een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 13 maart de drukste dag. De meest populaire maand om FNV op te zeggen is april.

In de categorie Overige zijn onlangs ook Primeline en Diergaarde Blijdorp opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord