FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 836 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

ik zeg mijn lidmaatschap per direct op .
waardeloos die vakbond ,ben negen jaar geleden over genomen door een ander schoonmaakbedrijf ,maar kon alles zelf regelen .
nu hebben ze me op een pand naar huis gestuurd .moet ik in een keer buiten de stad werken .terwijl ik met gezondsheids klachten loop .
en dus beperkingen heb opgegebouwd wat mn gezondheid betreft .waar is de vakbond ??
volgens mij op vakantie van onze contrebutie
als het maar masaal is en op tv zijn ze er wel .
god wat zijn ze goed .nou de problemen die ik nu heb los ik zelf wel op .schaam je vakbond .

FNV

ik moet voor mijn man opzeggen omdat hij a om een belachelijke manier benaderd is op de bouw tijdens werk.. daardoor was min man niet geconcentreerd op de man zijn verhaal.
daarnaast hebnen we al jaren een rechtsbijstand verzekering die volgens de bond niks kan doen als je een geschil hebt met je werkgever, na gevraagd bij de verzekering en .. ja hoor die helpen gewoon.
na een jaar steunend lid te zijn geweest vind ik het wel genoeg en kan ik daarbij ook mijn ventjes hard genoeg gebruiken.

FNV

Ik heb in december per brief direct opgezegd.
Nu heb ik gebeld,omdat ik niets hoorde en nu blijkt dat ik tot 1-10-2011 lid moet blijven.
Omdat dit de datum was dat ik lid geworden ben.
Hebben meer mensen hier ervaring mee,want vind het ronduit belachelijk!

FNV

ps. ik bedoel: ik schrik me dood als ik dit lees allemaal. ik heb dezelfde ervaringen op dit moment ! ik heb meerdere klachten ingediend en ze doen er niks mee. zie onder voor verder verhaal.

FNV

ik schrik me dood. ik loop al 4 maanden te kloten met die FNV. Ze doen niks voor je terwijl ik dik in de problemen zit, wordt beschuldigt door de werkgever van allerlei dingen die niet waar zijn en ze dreigen met ontslag. die vakbondsconsulent doet net alsof ze dom is en volgens mij heulen ze gewoon samen met de werkgever. ze zijn te beroerd om je dossier in te kijken. zeggen onvoorstelbare dingen zoals: misschien heb je wel een psycholoog nodig. ik heb geen f...ing psycholoog nodig maar ik heb Juridische hulp nodig !!! ze kijken elkaar stiekem aan als je een gesprek hebt met ze (alsof je dom bent, terwijl je dik in de problemen zit), ze geven geen advies en zeggen bijvoorbeeld : onderteken maar voor akkoord. BEN JE GEK GEWORDEN? welke idioot haalt t in zijn hoofd om dat advies te geven? kan ik net zo goed meteen mijn eigen graf graven. Ze spelen onder 1 hoedje. dus neem een rechtsbijstandverzekering zoals iedereen op dit forum zegt want echt: je hebt niks aan die bond !!

FNV

Omdat ik werkeloos en van een bijstandsuitkering rond moet komen...dus heb mijn geld hard nodig voor belangrijke dingen dan fnv.Als ik weer werk heb vaste baan kom ik zeker terug.

FNV

Ik wil mijn FNV lidmaatschap opzeggen aangezien ik niet geheel tevreden ben

FNV

ik wil de abonnement op zeggen van af 1-2-2011

FNV

Ik heb me fnv lidmaatschap vorige maand opgezegt.
Nu lees ik opeens dat je 2 maanden vantevoren moet opzeggen en dat het niet via internet kan.
Waarom bestaat er dan wel een opzegbrief via internet als ik het vragen mag?
Ik heb het opgezegt dat ik het financieel niet kwijt kan.
Zou het erg fijn vinden dat het terug word gestort op me eigen rekening.
Ik zou net te kort komen omdat jullie er wat vanaf hebben gehaald.
Best lullig toch?

Mvg,

Tim

FNV

minder inkomen door pensioenering

Voor FNV zijn in totaal 836 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord