FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 823 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

geen nut meer voor mij

FNV

Mijn lidmaatschap zeg ik op omdat ik met vervroegd pensioen ben gegaan.
Mijn vrouw is ook lid van de vakbond en dat vind ik nu genoeg nu ik niet meer werk.

FNV

Gezien het feit dat u niets heeft kunnen doen voor mij tijdens mijn ontslag en ik nu werkloos ben, ben ik genoodzaakt mijn lidmaatschap op te zeggen. D.w.z. iedere maand +/- €16,00 betalen en dat nog wel aantal jaar. Had het beter kunnen sparen en een advocaat kunnen nemen (achteraf gezien).
WW-uitkering is ook geen vette hap en andere rekeningen gaan voor.
Succes overige leden!!!!!!!!!!!

FNV

doordat ik niet meer in de horeca werk en er nooit meer in zal gaan werken zeg ik mijn lidmaatschap per direct op tevens van wege fin.problemen kan ik fac.no 10413541 en de volgende fac. niet meer betalen.

FNV

Met Pensioen

FNV

GEEB BAAN OP HET MOMENT
DUS GEEN FNV NODIG

FNV

j. de vries, moet jij zo nodig zeggen...

Teneerste:

Mensen klagen omdat ze geen hulp hebben gekregen van de bond.
Kom jij ze zwart maken, dat mensen de vakbond hard nodig hebben.
Ook is het heel moeilijk te begrijpen, dat je kan zeggen dat de FNV 10 keer beter is, terwijl je pas (nog net) ben overgestapt.
Volgens mijn zit je alleen maar te slijmen, ervaring spreekt meer zou ik zeggen.

Ik zou zeggen dat je beter je klep dicht kan houden, inplaats van janken als een hond...

FNV

Ik heb me juist overgeschreven van CNV naar FNV. Die van Boggelen had de boel wat mij betreft verpest. FNV is 10 keer beter dan die CNV. Al die mensen met schrijffouten hebben volgens mij trouwens de vakbond hard nodig.

FNV

Ik zeg mijn lidmaatschap voorlopig op, omdat ik nu werkloos ben. Als ik weer werk heb, zal ik zeker weer lid worden. Juristen en pensioenmedewerkers hebben me uitstekend geholpen.

FNV

Oooja, ben nog wat vergeten???

Ik heb de FNV minstens 4 keer moeten bellen met die 0900 nummer van hun en heb tegelijkertijd ook gemaild en gepost, maar tot op heden heb ik nog steeds niets van ze gehoord... Ik denk en tegelijkertijd hoop ik ook dat ze steeds meer leden zullen verliezen vanwege hun slechte indruk, die ze aan ons als leden hebben gegeven...

Voor FNV zijn in totaal 823 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord