FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 830 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

http://www.vakbondmaffia.com

FNV

http://vakbondmaffia.com/vakbondmaffia
Het ware gezicht van de FNV

FNV

Ook ik per 1-3-2011 werkloos geworden na 14 jaar dienst.
Aan de FNV niets gehad hun wel aan mij verdiend toen ik weer eens in de wacht stond tegen lokaal tarief...
Opgezegd in maart en ja hoor ik moet lid blijven tot 31-12-2011
Houdt in dat ik nog even 144 euro moet neertellen voor jan met de korte achternaam.
Niet meer van deze tijd deze opzegtermijn.
Net met FNV hierover gebeld en de dame aan de andere kant behandelde mij als een hond met totaal geen begrip voor de situatie.

Ze maken echt misbruik van de situatie, nu door de recessie veel leden er achter komen dat de FNV toch niets voor ze heeft kunnen betekenen en willen opzeggen, komen ze er achter dat ze toch lekker even kunnen doorbetalen tot het lidmaantschapsjaar af is gelopen.

Er zijn al mensen bezig met een stichting op te richten en hup naar KASSA te gaan.

FNV

Opzegging lidmaatschap, heb ik gedaan op 23-12-2010, omdat ik in de ww zit, en de bond zit te drijgen met een incassoburaue,

ik kom tot conclussie dat ik VERPLICHT ben om door te betalen tot sept 2011.

DIT IS PURE DIEFSTAL. ik heb een brief gehad, met de de vraag waarom. alles ingevuld, copy gemaakt en weer retour,. van af jan t/m mar geen nota gehad nu in eens va april betalen binnen 14 dagen, anders incasso. DIT IS SCHANDALIG.

FNV

Ik zeg per direct mijn lidmaatschap op. Ik heb slechte evaringen. Door dat mijn werkgever Failliet ging en werd overgenomen door een ander bedrijf, en ik maanden mijn geld niet kreeg,de vakbond heeft niets voor mij kunnen doen, omdat alles heel traag werkt, eerst moet je een formulier invullen,met alles stukken en dit moet je dan weer opsturen naar utrecht of Amersfoort,daar gaan ze dit eerst beoordelen, en na 2 weken weer doorsturen naar de regio kantoor. vervolgens ook weer 1 of 2 weken wachten tot dat er een contactpersoon is. nou voor mij heeft het geen zin gehad, ik heb alles zelf moeten uitzoeken en regelen.
Ik heb meerdere keren een beroep op ze gedaan, maar helaas zonder resultaat.

Reden voor mij om de lidmaatschap op te zeggen, aangezien ik ook een rechtbijstand verzekering heb.

FNV

ik heb alleen maar gedoe met mijn werkgever. heb al meerder malen bij de fnv aangeklopt. maar die willen gewoon niks doen. vervolgens ga je het opzeggen. kan dit alleen per jaar. maffia praktijken zijn dit!!! mensen massaal een briefje sturen naar kassa over het abonnement wat fnv heeft. zal je zien hoe snel dit gaat veranderen. zulke bedrijven zijn gevoelig voor imagoschade. ik heb mijn briefje al de deur uit!!!!!!!

FNV

Mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik het ronduit een belachelijke organisatie vind. Zelf betitel ik het als een sekte die elke maand een bedrag van 17 euro incasseert bij de hardwerkende mens om uiteindelijk de grote bazen een gouden handdruk te kunnen geven.
Er zou in deze moderne tijd een sekte moeten ontstaan die de werkende mens een extraatje meegeeft. De staat zou in dergelijke juridische gevallen gratis steun ,moeten geven. En of de vakbond hulp bied om je belastingaangifte in te vullen. Totaal niet, de in de lijst vermelde contactpersonen konden mij niet helpen.

Stop the fuckbond now!!

FNV

Een uur voor de rechtzaak belde de jurist dhr. Boedhram om te zeggen dat hij niet in de rechtzaal aanwezig zou zijn. Als excuus: Hij zag geen kans van slagen. Dat is prima, maar een uur voor de zitting? Inmiddels in hoger beroep gegaan en in goed overleg met een nieuwe jurist de procedurefouten kunnen toeschrijven aan de jurist van de abvakabo, zoals boven genoemd. Behalve dat hij verdraaid weinig heeft gedaan in vergelijking met de nieuwe jurist heeft hij in den beginne een verkeerd bezwaarschrift toegestuurd aan de werkgever waardoor de hele zaak op losse schroeven is komen te staan. Hulde voor de praatjesmaker!

FNV

Fnv De grootse megooltjes aller tijden...

FNV

FNV opgezegt per16-02-2011 en moet nog betalen tot
1-2-2012,omdat ik op die datum lid ben geworden en dat was op 1-2-1988. ik vindt dit schandalig.
Ik dacht dat je tegenwoordig alles per maand op kon zeggen,dat schijnt bij FNV niet zo te zijn.
Hoezo rijkworden over de ruggen van de leden.

Voor FNV zijn in totaal 830 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord