Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 613 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Ik ben Ibo Aktas.Tevens werk ik 4 maanden bij bdr.Mijn eerste solicitatiegesprek was met Dhr Chris Batist de technische directeur hij heeft mij in feite aangenomen.Ik heb hiervoor bij meerdere werkgevers gewerkt, maar eerlijk gezegd ik had het niet naar mijn zin.Maar nu ik bij bdr werk heb ik het heel erg naar mijn zin.Ik hoop dat dit wederzijds is.Nog een opmerking ik begrijp niet dat de oude collegas of de klanten het bedrijf bdr zo slecht over bdr spreken+denken.

Groeten...

Cleanprofs

We hadden een kaartje in de bus om een abonnement af te sluiten. Binnenkort komen ze langs of we ook dit abonnement willen, maar na hier gelezen te hebben weten we genoeg.

Cleanprofs

ongelooflijk maar waar de grootte knul (zogenoemde baas) chris is weg bij BDR dat moet voor iedereen een goed teken zijn !!!!!!!! en hans was al weg nu wouter de geldman nou dacht t niet hij is de baas hopelijk geeft i iedereen een bosje bloemen. wat een paarden... is dat zeg. maar in iedergeval tog goed nieuws chris is weg nu wim noppers nog.

Cleanprofs

Het bedrijf KCR kondigde ongevraagd aan om, na overleg met BDR, het abonnement van 65 euro per jaar om te zetten naar een kwartaalabonnement van 22,50. Het aantal reinigingsbeurten zou dan wel omhoog gaan. Ook een manier om je omzet te verhogen. Zou een verzekeraar eens moeten proberen! Niet in zee gaan met dit bedrijf!

Cleanprofs

Hierbij nog een adres van deze "organisatie" voor de liefhebbers

ZOOMWYCKLAAN 121 3263 RH OUD BEYERLAND CONTAINER REINIGING CONTAINERREINIGING

Cleanprofs

heb je de voorman van drunen wel eens gezien

Cleanprofs

hallo ik heb zelf bij bdr gewerkt en weet dat het bij ons in het noorden als het niet goed ging met het reinegen bijna altijd aan de reiniger lag omdat die niet telaat thuis wou zijn en daar vanuit bdr geen enkele controle op was tot dat er heel veel klachten uit een en dan werd een reiniger daar op aangesproken ik heb zelf altijd 2 weken groningen en dan 2 weken lelystad gereden en maakte lange dagen maar had alleen maar tevreden klanten ik ben er mee gestopt omdat de over uuren niet uit werden betaald en ik toch wel meer dan 50 uur in de week maakte als bdr over gaat tot uit betaaling van overuuren sta ik weer vooraan om weer voor hun te gaan werken met heel veel plezier

MVG andre van der wal

Cleanprofs

Ze zijn nie voor niks bij Kassa geweest...
Als je naar dat adres in ?Roosendaal(N-br)? gaat van hun financieel adviseur zoals de beste man zich voorstelde.. krijg je 50 euro, en kan je nog een mooi bosje bloemen voor je vrouw kopen.
Wat een achterlijk gedoe. Ze kunnen beter wat klikos reinigen.

Cleanprofs

KCR zorgt voor veel problemen, dat is een feit. Mijn ouders hebben echter al een jaar een abonnement en zij zijn zeer enthousiast. Maar ook hier heeft de aanvang van het reinigen wat voeten in aarde gehad. Mijn moeder is op een gegeven moment de hele dag (zo ongeveer) naast haar container gaan staan, staan wachten op het reinigingsbusje - die vervolgens nog bijna voorbij reed zonder te kijekn!! Mijn moeder is min of meer voor het busje gesprongen om hun aandacht te trekken!!! Nu wordt meestal haar container gereingid (ook niet altijd)

Een maand of twee geleden is mijn eigen abonnement ingegaan, mijn container is nog geen enkele keer gereinigd.
Als je telefonisch contact met ze opneemt staan ze je vriendelijk te woord, beloven ze vanalles... maar mijn container blijft vies. Niet gereinigd, nog geen enkele keer, ondanks beloftes.

Ik heb het idee dat als je eenmaal in hun systeem (of ronde) bent opgenomen, dat het dan meestal wel goed gaat, maar voordat dat daadwerkelijk is gebeurd...duurt nogal even. Mocht je er nou geen last mee hebben, en als uw container netjes elke twee weken wordt gereinigd (en citroentjes fris is) dan zou je dat gerust een wonder kunnen noemen.

Cleanprofs

Opzeggen "aangetekend" onder Postbus nummer is geen probleem. Auto. incasso opzeggen kan met rood formulier op te halen bij het postkantoor. Gaat direct in. Neem ook gelijk het witte terugboekijngs formulier mee.Na opzegging toch nog afschrijvingen, vul dan het witte formulier in . Blijf bellen naar KCR en vraag naar Robin, die weeeeeet overal van.
PS: als ik 3 km te hard rij krijg ik een bekeuring van dik 50 Euro, en deze mensen incaceren onrechtmatig duizenden Euro's en kunnen ongestraft doorgaan.
Bellen en schrijven dus naar BDR en KCR
Groetjes.

Voor Cleanprofs zijn in totaal 613 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 25% van de opzeggingen voor Cleanprofs reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 17 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord