Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 238 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Wereld Kanker Onderzoek Fonds abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzegbrief

Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Weesperstraat 105-A
1018 VN Amsterdam

Plaats, 1 oktober 2023

Betreft: opzeggen 'Wereld Kanker Onderzoek Fonds'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Weesperstraat 105-A
1018 VN Amsterdam


Plaats, 1 oktober 2023

Betreft: opzeggen 'Wereld Kanker Onderzoek Fonds'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Wereld Kanker Onderzoek Fonds' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Wereld Kanker Onderzoek Fonds, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Wereld Kanker Onderzoek Fonds de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

Wereld Kanker Onderzoek Fonds adres

Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Weesperstraat 105-A
1018 VN Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor Wereld Kanker Onderzoek Fonds is 1 maand. U kunt uw donatie op elk moment stopzetten door een e-mail te sturen naar info@worldcancerresearchfund.org of door te bellen naar +31 (0)20 658 8888.


Voorwaarden

1. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WCRF) financiert alleen onderzoek dat gericht is op het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van kanker.

2. Het WCRF financiert alleen onderzoek dat bijdraagt aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van mensen met kanker.

3. Het WCRF financiert alleen onderzoek dat wordt uitgevoerd door gekwalificeerde wetenschappers die een goede reputatie hebben in hun vakgebied.

4. Het WCRF financiert alleen onderzoek waarvan de resultaten openbaar zijn voor iedereen die er baat bij kan hebben.

5. Het WCRF financiert alleen onderzoek waarvan de resultaten worden gebruikt om beleid te sturen en maatschappelijke veranderingen te bevorderen die leiden tot een betere gezondheid voor mensen met kanker.


extra informatie

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WCRF) heeft geen abonnementen of lidmaatschappen. Als je een donatie hebt gedaan, kun je contact opnemen met WCRF om te vragen of je donatie kan worden terugbetaald. Als je een vrijwilliger bent, kun je contact opnemen met de lokale afdeling van WCRF om te vragen hoe je je betrokkenheid kunt beëindigen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Wereld Kanker Onderzoek Fonds en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen bij overlijden
De voorwaarden voor opzeggen bij overlijden van Wereld Kanker Onderzoek Fonds zijn als volgt:

1. U kunt uw donatie op elk moment opzeggen door een schriftelijk verzoek te sturen naar het hoofdkantoor van Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

2. In het geval van overlijden, kunt u de donatie opzeggen door een schriftelijk verzoek te sturen naar het hoofdkantoor van Wereld Kanker Onderzoek Fonds, samen met een kopie van de overlijdensakte.
Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om je donatie aan Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdelijk op te zeggen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de organisatie en een verzoek in te dienen. De organisatie zal je vervolgens helpen bij het opzeggen van je donatie.

Wereld Kanker Onderzoek Fonds reviews

Lees de 0 reviews van bezoekers die een opzegging van Wereld Kanker Onderzoek Fonds hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Meer Wereld Kanker Onderzoek Fonds statistieken

Afgelopen maand hebben 2 personen de Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzegbrief gedownload.

Personen die Wereld Kanker Onderzoek Fonds opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Wereld Kanker Onderzoek Fonds worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 43 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 15 personen een voorbeeldbrief gedownload. Maandag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Wereld Kanker Onderzoek Fonds worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

Van de afgelopen 30 dagen was 11 september de drukste dag. De meest populaire maand om Wereld Kanker Onderzoek Fonds op te zeggen is september.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Ronald Mc Donald Kinderfonds en AAP opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord