Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 614 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

Beste stokje,

Het lijkt mij erg logisch dat hun in dat pand zitten, want als je een bedrijf overneemt dan heeft deze organisatie wel de infratructuur nodig CCN was tenslotte vele malen groter dan BDR.

Er is volgens mij niks raars aan dat de BV nog steeds staat ingeschreven bij de Kvk. En trouwens het gaat niemand aan op welke wijze ik mijn bedrijf hebt verkocht. Ander mans zaken gaan mij ook niks aan.

Het lijkt erop dat je een ex werknemer bent die het nodig vind om allerlei dingen te roepen terwijl je niet precies weet hoe dingen zitten.

Maak je niet druk om andere en werk aan je eigen toekomst zou ik zeggen.

MVG,

Martin.

Cleanprofs

sorry martin ik maak mij niet bekend ik ken jou en jij kent mij mijn vermoeden is dus nog steeds waar jij bent er meer bij betrokken als men zegt en als iedereen denkt en het is sowieso vreemd dat bdr in het pand in oud-beijerland( a. einsteinstraat) zit wat nog steeds bij de kamer van koophandel staat ingeschreven dat op dat adres het bedrijf ccn zit wat jij niet meer hebt maar nog wel ingeschreven staan bij kvk

Cleanprofs

Wil hier alsvolgt op reageren, als je ergens 18 jaar lang met hart en ziel aan hebt gewerkt dan hou je dingen uiteraard in de gaten en hou je af en toe contakt.
Ik wil wel opmerken dat ik het erg flauw vind dat je hier anoniem op reageerd. Want lijkt me dat je nergens bang voor hoeft te zijn of je hebt andere redenen om de dingen te zeggen die je zegt.

Martin Groenewoud.

Cleanprofs

even een reactie op martin
als jij er nix meer mee te maken hebt met bdr hoezo weet je er dan nog zo veel van bv dat er nieuwe auto komen en dat er iets in de auto komt zodat het straks allemaal automatisch gaat wat betreft de route ( dat wou je bij ccn al jaren geleden) verklaar je nader

Cleanprofs

Mei abonnemnet containers slechts 2 x schoongemaakt daarna niet meer.KCR reageert ook niet op brandbrieven en telefoontjes.Veel beloven weinig uitvoeren.Een bedrijf van lik mijn vestje. Gelukkig maar half jaar contract of niet.Veel mensen de dupe hiervan.Wat doen de gemeentes hieraan ? Containers moeten toch schoon zijn en niet stinken.

Cleanprofs

Ik ben oud directeur eigenaar CCN en heb mijn bedrijf verkocht aan de firma BDR uit Oudenbosch en besteed nu via KCR werk uit aan BDR.
Ik wil even reageren op de oud-medewerkers die zo stoer zijn om via dit medium een stukje te zetten.
Volgens mij is het nog altijd zo als je jezelf verhuurd aan een bedrijf voor 38 uur per week dat je deze uren moet maken daar wordt je tenslotte voor betaald.
Ik weet uit ervaring ik heb dat bedrijf tenslotte 17 jaar gehad en heb daarvan 12 jaar zelf gereinigd dat er door vele personeelsleden deze uren niet gemaakt worden, daardoor komt het bedrijf in de problemen omdat er bakken niet gereinigd worden.
Ik moet er overigens wel bij vermelden dat er werknemens zijn die wel hun werk naar behoren doen maar van die mensen krijg je dan ook nauwelijks klachten.
Omdat dit werk moeilijk te controleren valt, zijn de reinigers dan ook zo vrij als een vogeltje en sommige kunnen die weelde niet dragen.
Nu is het zo dat er voor het einde van dit jaar daar een einde aan komt omdat er in alle reinigingsvoertuigen een systeem komt die alle reinigingen die er voor een werkdag gepland staan
ook controleert of ze ook verricht zijn.
Ook is het zo dat men dan ook kan zien of route,s
daadwerkelijk te zwaar zijn en kan er gelijk worden ingegrepen om deze route rijdbaar te maken.

Tevens wil ik hier kenbaar maken dat er elk kwartaal er drie nieuwe reinigings voertuigen de band afrollen

Ook zullen er altijd klanten zijn die ontevreden zijn en die wil ik hierbij oproepen om met ons contact op te nemen op telefoonnummer 0186-612648.


Met vriendelijke groet,


Martin Groenewoud.

Cleanprofs

hallo ik ben twan heb gewerkt voor dit bedrijf in lelystad. ik ben gelukkig zelf weggegaan wat een ...bedrijf niet mee in zee gaan . de reinigers kunnen er niks aan doen 300 adressen mee krijgen terwijl je er maar 100 tot 150 kunt halen en dit komt door de leegtijden van de bakken ik heb maar 1 woord voor dit bedrijf

GATVERDAMME

groetjes
ik heb een vieze bak

twan

Cleanprofs

ok ik werk nog steed bij bdr ik zeg niet waar ben namelijk bang voor ontslag!
iedereen om mij heen die iets te melden heeft vliegt er bij dit bedrijf uit ze gaan niet goed met hun personeel om er wordt niet naar geluisterd!!!! ze maken het bedrijf zelf kapot en niet de reinigers!!
en Wouter is de baas heeft idd ook een financieel bedrijf en heeft zig zelf al failliet laten verklaren (wouter t kan alleen maar stouter) is zijn motto. en hans pellis snapt er helemaal niks van die hoort voor zijn personeel op te komen.!

Cleanprofs

voor iedereen die het weten wil het adres van
KCR
kerkstraat 13
3262 pg oud-beijerland
op dit adres staan ze in elk geval ingeschreven via de kamer van koophandel onder SOLVERE BV

Cleanprofs

Ik ben al jaren kant bij BDR, mijn duobak wordt netjes schoongemaakt. Als dat niet gebeurd komt dat meestal omdat ik de bak dan te vroeg binnenhaal of vergeet buiten te zetten.

Als mijn bak vergeten wordt en ik ben erop tijd bij komt de reiniger netjes terug, mijn ervaringen zijn positief.

Anton Engwirda

Voor Cleanprofs zijn in totaal 614 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 24 reviews geschreven.Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord