Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

ik ben niet tevreede

Pretium vaste telefonie

Ook mijn vader is door deze oplichters gedupeerd. Wat mij echter nog het meeste verbaasd is dat ze in staat zijn om het bankrekeningnummer voor incasso te achterhalen! Dit geeft niemand telefonisch door! Ik ben ervan overtuigd dat er een ex-medewerker van KPN hierbij betrokken is die beschikt over klantgegevens van KPN en deze misbruikt voor die Pretium-oplichters. In ons geval hebben we de incasso laten blokkeren en worden er al bijna een jaar brieven door Pretium gestuurd. Ze bekijken het maar. Stelletje oplichters.

Pretium vaste telefonie

Opsporen van Johannes Marius Karel. Nyks?

Zijn persoonlijke en adres gegevens staan geregistreerd in deze holding:
Naam: Deus Ex Machina (D.E.M.) B.V.
Vestigingsadres: Amerikaweg 10
Vestigingsplaats: 2035RA Haarlem
KvK-nummer: 34092532

dus iedereen met toegan tot de KVK gegevens kan hem vinden.

Pretium vaste telefonie

opsporing gezocht dringent jmk. nyks

Pretium vaste telefonie

Alweer een gedupeerde. Dit bedrijf heeft ons gewoon aangesloten voor een 1 jarig contract, terwijl wij hier niets van wisten. Ze hadden gebeld met wat vragen en waarschijnlijk is er dus een keer "Ja'gezegt. Nadat de helpdesk was gebeld, werd ons gemeld dat er een band opname van het gesprek was gemaakt en inderdaad er was gebleken dat wij GEEN abonnement wilden hebben. Hierna gaf dit bedrijf de mogelijkeid om binnen 30 dagen weer naar de KPN te gaan. De KPN heeft alles weer om laten zeten maar Pritium heeft pas 5 maanden later alles omgezet naar KPN, dus veel langer dan de 30 dagen. Wij zitten dus nu met dubbele kosten. Op deze manier werkt dus Pretium telecom. ze belazeren dus de boel en geven geen enkele reactie op de brieven. Dit doet mij toch wel denken aan iets wat Italiaanse praktijken.
Er zijn zoveel klachten te lezen op het internet, dat het voor mij een raadsel is dat dit door ons rechtsysteem gehandhaaft blijft.

Pretium vaste telefonie

niet bereikbaar

Pretium vaste telefonie

Wil graag een adres waar ik mijn lidmaatschap af kan zeggen Wie kan mij daar aan helpen
Baaler ook van dat het automatich wordt afgeschreven
Maak niet eens gebruik van

Pretium vaste telefonie

Zoals vele ook mijn moeder erin geluist staat niet is op haar naam op haar zoon naam en die woont in buiten land

Pretium vaste telefonie

Als ik al deze praktijkervaringen lees die mensen met Pretium hebben dan is deze firma rijp voor het tv-programma opgelicht. Het zou goed zijn als alle benadeelden hun krachten zouden bundelen om Pretium voor de rechter te dagen. Het is ronduit schandalig hoe deze club zich manifesteert. Mijn oude moeder van 90 jaar, die slechthorend is, hebben ze er telefonisch ook ingeluisd met een abonnement. Ze hebben € 65,00 van haar rekening gehaald. Telefonisch is deze bende moeilijk of niet bereikbaar, per mail ook niet en op brieven reageren ze gewoonweg niet. Dat deze lui hier in Nederland al zolang kunnen doorgaan met hun praktijken is onbegrijpelijk. Wie weet deze oplichters te stuiten??

Pretium vaste telefonie

ook ik wil opzeggen bij pretium omdat ze indd zeggen de goedkoopste te zijn en alle diensten kunnen aanbieden, dus niet ben al ruim n jaar aan t wachten voor internet en telefonie helaas mevrouw dat kan bij u in de regio niet wordt er dan vertelt.
nou dan maar naar een andere provider die het wel kan. jammer pretium maar jullie zullen nog veel meer klanten verliezen.

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord