Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 304 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.0

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

Mijn moeder van 76 heeft zich ook laten misleiden. Na ontvangst van de overeenkomst(zaterdag) heb ik namens haar op maandagmorgen ca. 8.45 uur gebeld. Op het opegeven nummer in de brief,023-7510200, werd niet opgenomen. Toen heb ik het tweede nummer gebeld, dat op internet in forums wordt genoemd, 023-7510201, en er werd redelijk gauw opgenomen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, en na uitleg dat ik namens mijn moeder belde, kon ik de overeenkomst annuleren. Er hoefde niets opgestuurd te worden en alles zou bij het oude blijven, wat betreft de KPN-aansluiting van mijn moeder.
Omdat het te gemakkelijk leek om zo op te zeggen, heb ik naar haar naam gevraagd en gekregen. Ze spelde zelfs haar naam.
De volgende dag heb ik voor de zekerheid een brief gestuurd, aangetekend met antwoord retour, aan deze mevrouw, en in deze brief is het telefoongesprek op papier gezet. Ik heb een kopiebrief meegestuurd en gevraagd of zij die wil ondertekenen en in de (ook meegestuurde geadresseerde, gefrankeerde) antwoordenvelop wilde terugsturen. Omdat mijn moeder graag een schriftelijke bevestiging wilde van de annulering.
Maar afwachten of er reaktie terugkomt.
U hoort nog van me op deze site.

Pretium vaste telefonie

Mijn moeder van 76 heeft zich ook laten misleiden door zich te abonneren op Pretium. Ik mag de komende week aan de slag om dit ongedaan te maken.
Wie heeft nog tips om van Pretium af te komen?

Pretium vaste telefonie

Ik wil gewoon van die verzekering af!!!

Pretium vaste telefonie

Heb never een band-opname gemaakt
Hun wel PISSES medegedeeld(volgens hun zeggen is toen de opname gemaakt)dat ze opmoesten houden mij lastig te vallen met hun KOLERE praktijken!!!!!
Lang leve de KNP!!!

Pretium vaste telefonie

Pretium opzeggen is echt een hel. ben al zo lang bezig met opzeggen.

Pretium vaste telefonie

via 0800-1273 kun je preselect instellingen weer terug zetten naar kpn.

Pretium vaste telefonie

ik was bij hun geabonnerd een tijdje, ik wis niet hoe snel weg moest, met die mooie praatjes van "we zijn de Goedkoopste"
ik vind ze een stelletje oplichters eerste klas,
het eerste 8000 mb's gratis daarna betalen. een paar films downloden enkele foto's en dan ben je er al.
daarna kan je niet zo makkelijk weg want je hebt er een contract bij hun van een jaar. en daarna smeren ze je een paspoort voor winkels zonder dat je er op vraagt. daarna een borgsom van bijna 150 euros, dat niet meer terug krijg, dit allemaal voor de computer (adsl), daarna proberen ze met de telefoon. ik vind pretium K.U.T.

Pretium vaste telefonie

ik zit nu een halfjaar bij pretium,probeer al net zo lang ze te bereiken maar geen gehoor of reactie.wat kan ik tegen hun doen??!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pretium vaste telefonie

Ik zelf heb hier geen last van maar walg van het idee dat dit kan. Omdat ik dit zelf niet heb kan ik er weinig aan doen maar heeft iemand de consumentenbond al geprobeerd?? Weet niet of dit nut heeft. Het is maar een idee.

Pretium vaste telefonie

Ook ik ben een ex-medewerker van Pretium Telecom. Het zijn een stel oplichters bij elkaar, die juichen als ze weer iemand te pakken hebben. Schande.

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 304 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord