Pretium vaste telefonie reviews

  • Totaal aantal reviews van Pretium vaste telefonie: 343 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Pretium vaste telefonie:
    9.2

Deel jouw Pretium vaste telefonie review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Pretium vaste telefonie abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Pretium vaste telefonie

Ben in week 45 2009 gebeld door Pretium maar heb deze naam niet horen vallen (kan aan mij liggen) maar wel de naam KPN BelVrij weekend. Was 7-11-2009 dus ook bijzonder verrast dat ik mij had aangemeld bij Pretium. Was dus ook in de veronderstelling dat ik KPN aan de telefoon had voor een goedkoper abonnement. Als ik de naam Pretium had gehoord waren mij de haren wel overeind gaan staan.Heb al eerder, ongeveer een half, een abonnement bij Pretium gehad, maar heb dit uit ontevredenheid beïndigd.
!!!DUS ONMIDDELLIJK BEËINDIGEN DIT ABONNEMENT (oftewel niet in laten gaan)!!!!!

Pretium vaste telefonie

Probeer al 13 maanden van mijn abonnement af te komen. Ik ben nl. overgestapt naar Ziggo. Pretium weigert dit te regelen dus nog steeds dubbele lasten. Opnieuw een opzegbrief verstuurd!!

Pretium vaste telefonie

We zijn in de maling genomen .Door te doen of de KPN beldt.

Pretium vaste telefonie

Overstappen naar een all-in abonnement van Ziggo is toch goedkoper. En inderdaad mijn moeder is ook onder valse voorwendsels gestrikt door Pretium.

Pretium vaste telefonie

Ik wil graag overstappen op Ziggo.

Pretium vaste telefonie

Wij hebben beide een mobiele nr en vinden daarom het huisnummer overbodig.
Verder was de service prima!

Pretium vaste telefonie

Het is 2 euro per maand goedkoper, maar vervolgens ben ik wel voicemail naar email kwijt. KPN is toch prettiger. Tevens is mijn moeder door Pretium, door op een vraag ja te antwoorden (wat niets met overstappen te maken had) naar hun overgezet. Met veel moeite hebben we dit ongedaan kunnen maken.

Pretium vaste telefonie

Ik zeg mijn abbonnementbij pretium op omdat ik over wil stappen naar ziggo met een all-in one pakket met daarin tv digitaal.

Pretium vaste telefonie

ik heb dubbele kosten door pretium en ze hebben zich voorgedaan als onderdeel van kpn. heel erg misleid dus. grrrr vreselijk bedrijf gewoon.

Pretium vaste telefonie

ik wil weer terug naar kpn, veel beter

Voor Pretium vaste telefonie zijn in totaal 343 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 8% van de opzeggingen voor Pretium vaste telefonie reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 20 reviews geschreven.Pretium vaste telefonie opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Pretium vaste telefonie
Meer Pretium vaste telefonie statistieken

Pretium vaste telefonie opzeggen

Binnen 2 minuten Pretium vaste telefonie opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord