Lotto reviews

  • Totaal aantal reviews van Lotto: 873 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Lotto:
    9.1

Deel jouw Lotto review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Lotto abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Lotto

Speel mee sinds 1986. Slechts enkele keren een prijsje van 2 tot 4 euro gewonnen.
Voor u veel succes met de Lotto

Lotto

ook ik stop ermee ,nog nooit wat gewonnen, GROOTSTE KANS om arm te worden . bij navraag onder de lotto spelers die automatisch meespelen en degene die zonu en dan een los lot kopen, is de kans groot dat zij die een los lot hebben meer prijzen ontvangen dan die autm. meespelen, deze zijn alleen goed voor de inkomsten van de lotto.

Lotto

ik stop ermee omdat ik elke maand 16 euro betaal en het me 2 keer 1 euro heeft opgelevert in 3 jaar tijd.
Ik kan het geld dus wel anders gebruiken

Lotto

Geen interresse meer

Lotto

Ben er via telefoon ingetrapt. En zelfs als je al mee doet met een lot blijf je via de post info krijgen. Verder ook nog eens nooit wat gewonnen. Tijd om het stop te zetten.

Lotto

win geen moer alleen 2,50 als ze met die domme acties komen van als je het hele jaar nix wint krijg je je geld terug. Vuile oplichters kan beter een casino opzoeken maak je nog meer kans.

Lotto

Ben er ook ingeluisd door dat telefoontje. De investering is het niet waard. Daarom ga ik het opzeggen.

Lotto

Ik ga mijn lotto abonnement ook op zeggen want ik ben er ook in getrapt met dat telefoontje en wil er nu van af heb daardoor ook ruzie met mijn man gehad en dat is het me niet waard en dan dat gezeik van u bent verplicht om met 3 loten mee te speln wat een kut zakken zeg hoop wel dat het lukt

Lotto

Ik stop met de lotto omdat ik wil bezuinigen, ik betaal maandelijks €14, en ik win om de paar maanden €1, niet eens €2 nee hoor alleen maar €1 pfffffff weggegooit geld! ik ben bijna een jaar lid van de staatsloterij en daar heb ik eerste maand €25 gewonnen paar maanden later €105 en daarna nog eens €5, dus de staatsloterij is de moeite waard !!!

Lotto

Zeg mijn abonnement op vanwege verhuizing naar het buitenland...

Voor Lotto zijn in totaal 873 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Lotto opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Lotto
Meer Lotto statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord