KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 316 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    9.0

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Direct ADSL KPN

Bellen is niet 100% ik heb via tel gedaan over paar weken zeggen ze dat het niet in systeem staat:D ik kon ook niet bewijzen ik verwacht niet van zo een grote bedrijf:d maar beter briefje :d

Het Net ADSL Instap Surfen

Mijn abonnement belzakelijk + ISDN en Internet aansluiting op 30-05-2009 opgeheven bij KPN.
Nu kreeg ik een brief van "HET NET"dan mijn vaste telefoon was opgezegd (€ 9,95 per mnd) en dat deze is omgezet nar instap Surfen maandcontract zonder vaste lijn voor € 28,95. Na vele telefoontjes en een brief kan ik het aboonement nog steeds niet opzeggen, ook heb ik geen antwoordnummer om het modum en de andere zooi te versturen. Neem svp geen adsl aboonement bij KPN.

Concepts ICT ADSL (KPN)

Over naar andere provider

Concepts ICT ADSL (KPN)

ver naar andere provider

Business Select KPN

elders goedkoper

Het Net ADSL Snel Surfen

ik wil mijn
abonnementopzeggen omdat is verlopen

Planet Internet ADSL Comfort

Het is gelukt...
Wilde zo graag opzeggen, maar het mocht niet van KPN... Ik was stilzwijgend ineens een vriendje geworden, en die wilde ze niet kwijt!... Ik mocht alles hoor... een nieuwe telefoon, een wip, een glijbaan, maar vooral niet opzeggen!
Gelukkig stuurde de hufters me dezelfde dag een mailtje, waarin stond hoe makkelijk het is om alles op te zeggen, haha... meteen maar even gedaan, en ja hoor... gelukt!... ik ben nu bijna KPN-af... heb een opzegtermijn (zelf ingeschakeld) van 1,5 maand, en merk nu al aan mijn internet-verbinding dat ze zijn aan't zieken... wel verbinding-geenverbinding... Kan niet anders concluderen dan dat KPN gezien moet worden als een klein verwend kind die niet wil dat de betalende vriendjes weglopen!

KPN internet

vise oplichters marcel.

Het Net ADSL Instap Surfen

Belachelijk ik wou het opzeggen hebben ze mn contract stilzwijgend een jaar verlengd en de prijs/internet snelheid is ook om te janken echt een verrot bedrijf.

Het Net ADSL Instap Surfen

Ik heb in princiepe geen klachten over hetnet, maar ik ga samen met een nieuwe vriendin en die heeft internet

Voor KPN internet zijn in totaal 316 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 50% van de opzeggingen voor KPN internet reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 1 review geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord