KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Het Net ADSL Instap Surfen

jongens, ik probeer al sinds juli vorig jaar iets op te zeggen maar helaas het lukt me nu nog steeds niet,.. Het net,.. De mug die je denkt dood te hebben geslagen,... maar je ligt lekker en hij zoemt weer,.. verrekt de mug die het net heet!
Maar Wedden dat het opzeggen me lukt!

Sterkte met het net!
Ga ermee in zee als je van muggen houdt!

Direct ADSL KPN

Te duur

Planet Internet ADSL Time

Ik ga over op een andere provider.
Als mijn Contract is verlopen mag het niet meer verlengt worden
De reden is dat ik bij ingang van het abonnement van ADSL time problemen heb ondervonden van het vergoeden van de beloofde onkosten (gratis modem en monteur).Om dit vergoed te krijgen heb ik in totaal 12uur met u maatschappij gebeld en hebben de medewerkers mij zeer slecht geholpen en hebben mij van het kastje naar de muur gestuurd. Het gevolg is, dat ik mijn relatie met KPN ,en dus ook Planet,totaal ga verbreken en overga op een andere provider

Planet Internet ADSL Standard

Lotje heeft helaas geen gelijk. Volgens de wettelijke bepalingen mag de provider zich nog steeds houden aan haar algmene voorwaarden. Nu heeft Planet de volgende bepalingen geregeld. Ben je lid per augustus 2007 dan is je lidmaatschap na een jaar maandelijks opzegbaar. Alle leden voor augustus 2007 zitten vast aan de oude regeling. Dwz. een maand van te voren opzeggen anders zit je weer een maand er aan vast. Ik heb dit ondezocht en helaas Lotje heeft nog geen gelijk.

Planet Internet ADSL Comfort

Ga 4 april de aow in dus kan ik het niet meer betalen !!!

Het Net ADSL Instap Surfen

Het net wordt volgend jaar 10,-- duurder en is dan niet concurrerend meer. Inderdaad heb ook ik maanden en maanden nodig gehad om over te stappen van UPC naar KPN. Pas toen ik afstand deed van mijn tel. nr. van UPC ging het wat sneller. (maar moest ik opnieuw door de hele molen) Ze vonden van KPN zelf ook dat ze er niks van bakten, want ik heb een heeeeeeeeele grote bos bloemen van ze gehad voor de doorstane ellende. (wat toch wel weer leuk was.) Ik ga nu naar Telfort, dit is overgenomen door KPN, maar opereert onafhankelijk. es kijken hoe daar de service is.
groetjes, Jozien

KPN internet

Sorry, maar zou u uw nota d.d. 25-01-2008 nog een keer willen e-mailen. 'k Heb hem er per ongeluk afgegooid.
(betalingskenmerk 004201622201996 42016222
Bij voorbaat dank
van Riet

KPN internet

Heb wel al 5 keer mijn onvrede uitgesproken (denk na 20 uur a 20 eurocent per minuut aan de telefoon te hebben gehangen )naar KPN over de breedband verbinding,die iemand die ik niet ken afneemt en mijn rekeningnummer heeft ingevuld !
Ik zou al 3 keer zijn terug gebelt door KPN Breedband maar tot op heden geen belletje gahad ,maar wel iedere maand geld van mijn rekening aftrekken !
Nu is het genoeg tievesleiers kanker oplichters ,hoeren kinderen daar in groningen,de rottige rot-tering voor jullie !
Nooit meer KPN , naar de tieves met jullie !!!

Business Select KPN

wil abonnement opzeggen omdat ik deze van het werk heb gekregen en deze nu zelf moet gaan betalen.

Business Select KPN

zeg abonnement op omdat we deze gekregen hebben van het bedrijf en nu zelf moeten gaan betalen.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord