KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

KPN internet

Bij ons is ook zomaar €8.95 afgeschreven. Zogenaamt met een machteging. Wij hebben het bedrag gestorneerd via de bank zo bebeurd.
We hebben ook niets van KPN breedband. Nog geprobeerd te bellen maar dat is helemaal mafia
Want ze laten je lekker in de wacht staan.

Dirk

KPN internet

Ook ik wordt geconfronteerd met afboekingen van KPN Breedband. Op de nota niet eens een emailadres vermeld door KPN. Is dit nu een communicatiebedrijf. In een herinneringsbrief verwijst men naar een e mailbericht naar mij verzonden. Dit klopt echt niet. oplichters

Het Net ADSL Snel Surfen

omdat het net maar 3dagen de nieuwsgroepen ondersteund ga ik naar een andere provider ik weet nog niet welke maar casema of tele2 ondersteund de nieuwsgroepen 30 dagen ik heb ook gedacht aan een paysurver maar dat kost ook nog eens minstens7,50 euro per maand ik ben er nog niet helemaal uit maar ga wel verranderen van provider

KPN Flexibel economy

OPzeggen van abonnement omdat het niet meer gebruikt wordt

KPN internet

Ik kom tot mijn verbazing ook dezelfde dingen tegen waar ik ook mee te kampen heb, namelijk dat wij hier ook ineens heel veel moeten betalen ineen. Dit is van totaal 5 maanden en ik schrik me kapot zo n hoge nota, en het klopt ook nog niet heb iedere maand wel bijbetaald maar ze hebben het vaste bedrag er niet afgehaald, dat kregen we in een keer maar dan ook nog veel te veel. Ik vraag me af waar ik mij mee in kennis moet stellen, want net als voorgaande pers. hebben we geen nota's gekregen hiervan.
Dit wordt toch langzamerhand een gekkenboel, we hebben niet allemaal een dik kapitaal in de maand!!!

KPN internet

Mijn ADSL abonnement loopt via Planet Internet. De incasso daarvoor loopt via KPN Internet BV, en ik ontvang hiervan netjes de fakturen.

Nu worden er plotseling in november en december door KPN Breedband BV ook bedragen ingehouden met verwijzingen naar fakturen die ik niet ken. Ik heb voor zover mij bekend geen contract met KPN Breedband BV.

Ik heb inmiddels de bank gevraagd de incasso's terug te draaien. Ik ben benieuwd naar de reaktie.

KPN internet

Bovenstaande opmerkingen komen me bekend voor,bij mij worden nu ook ineens allerlei bedragen afgeboekt van kpn breedband terwijl ik daar niks mee te maken heb.hoe kan ik dit terug vorderen?

Het Net ADSL Instap Surfen

het abonnement voor ADSL van het net is gelijktijdig met het abonnementvan KPNtelefonie opgezegd . het laaste wordt geaccepteerd maar voor ADSL geld dit helaas niet en int men gewoon door zoals in de brief aangegeven tot 3 maart 2008.ben benieuwt of het hierna is afgelopen.een heel jaar betalen voor iets dat niet wordt geleverd schandalig . Ik zal hierdoor dan ook nooit meer een product van KPN meer nemen.

KPN internet

Het blijft een zooitje bij KPN Breedband. Wij hebben ons abonnement opgezegd en bevestigd gekregen. Maar nog iedere maand wordt er 21,95 afgeschreven. In november hebben we weer een brief hierover geschreven en 19-11 werd er een bedrag teruggeboekt met opmerking volgens afspraak.
Maar op 4-12-2007 is er opnieuw 21,95 afgeschreven. Wat een interne communicatie!!!

Het Net ADSL Instap Surfen

Maakt inmiddels anderhal jaar gebruikt van snel surfen en bellen van Het Net. Begin veel verkeerde facturen veel gebeld, veel geld gekost en ergenis. Twee verschilledne contractdatums t.w. 1ste 04-12-2007, 2de na verandering van Factuurafd. 28-07-2008. Wil nu overstappen naar Multikabel.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord