KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

KPN Flexibel economy

maak geen gebruik van mobiele telefoon

Planet Internet ADSL Economy

Opzeggen Planet Internet i.v.m. verhuizing.
We nemen een ander pakket.

Het Net ADSL Snel Surfen

opzeggen wegens emigratie.
groet wil

KPN internet

Wat een schandalige kut site is dit!
Eerst al je gegevens invullen en dan wordt je opzegbrief gegenereerd, om deze te kunnen downloaden moet je wel lid worden!!
En dat vertellen ze je achteraf!!!
Mooi op die manier ieders gegeven jatten.
FLIKKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Concepts ICT ADSL (KPN)

Ik ga over naar een andere provider i.v.m. mijn voorkeur voor internet+bellen.

Het Net ADSL Instap Surfen

Wil opzeggen omdat ik niet tevreden ben met adsl
Heb een amtispam virus gekocht betaal elke maand er 4.95 euro voor en het werkt niet.
En als je belt kunnen ze het niet oplossen.
Weinig verstand van informatie geven daar aan de telefoon.
J Aarts 19-11-2008

Het Net ADSL Instap Surfen

Hetnet is nog even erg. Er is echt niet van af te komen. Na een eerste poging van afzeggen (telefonisch) kwam er vrolijke brief dat ze toch blij waren dat ik bij hun klant bleef (he?). Weer in de telefoon. Nu een medewerker die het echt ging opzeggen. Ondanks dat er een maand opzegtermijn is werd per direct alle email toegang afgesloten (ok dacht ik) lukte niet direct omdat dit bij een van de email accounts in het abonnement niet lukte. Eindelijk een brief met de bevestiging. Nu kreeg ik een brief van KPN (na afsluiting vaste lijn) dat ik had aangegeven om mijn internet contract zonder vaste lijn bij mijn internet provider wenste voort te zetten (niet dus). En ja hoor brief van HetNet dat ik mij had aangemeld dat ik mijn instap surfen van 19.95 pmnd wenste om te zetten naar internet zonder vaste lijn van 24.80 euro per maand. Het wordt te gek. Dus weer bellen. Alle medewerkers zijn bezet..door de drukte raden wij u aan een andere keer te bellen..piep.piep.piep...Direct weer gedraaid "onze helpdesk is geopend van 08:00-22:00.piep.piep.piep.. Vanochtend weer geprobeerd. Nu wel een medewerker aan de lijn. Na lange tijd naar mijn gegevens te hebben gezocht, wilde ik haar mijn account gegevens geven "Even geduld meneer ik ben nog aan het zoeken" oo u heeft mij de verkeerde postcode gegeven (Discodoof hoorde een A ipv een H). "Tja dat is altijd als u eerst de telefoon opzegt voordat uw internet contract is afgelopen, kijk maar in de voorwaarden!" tja wat ben ik toch een domme consument he (om ooit met HetNet in zee te zijn gegaan). Toen werd het gesprek wat minder met geschreeuw over en weer...Maar ja ik had het kunnen weten; We zou ooit een 2e hands auto gekocht hebben bij zo'n reclametype in een paars glimmend pak?

Business Select KPN

KPN is te duur dus heb ik een ander abonnement genomen.

Het Net ADSL Instap Surfen

Volgens de helpfunctie op de site van HetNet moeten de opzegbrieven naar Utrecht gestuurd worden terwijl in veel voorbeeld brieven (opzegbrieven) een adres in Amersfoort vermeld staat.Hoe zit het nu? kan iemand mij dat vertellen.

Per brief:
Het Net
Postbus 2547
3500 GM Utrecht

Planet Internet ADSL Economy

planet internet ga ik opzeggen omdat ik elders een veel betere aanbieding heb gekregen.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord