KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Planet Internet ADSL Economy

Overstap naar digitaal.

KPN internet

20 Mb voor 19,95 ipv 35 euro voor 3 Mb (bij KPN)

KPN internet

kan me niet vinden in de nieuwe wijzingen
w.haarsma

Planet Internet ADSL Comfort

Ik heb net per telefoon mijn ADSL Comfort Oud omgezet naar KPN Premium. Het verschil in prijs is slechts € 2,50 p/m, maar het verschil in snelheid is enorm: download 20MB nieuw/7MB oud, upload 1MB nieuw/768 Kb/s oud.

Het is alleen jammer dat je er zelf achter moet komen, bij de overgang van planet naar KPN wordt je hier niet op geattendeerd, volgens de KPN-medewerker om niet in een klap een hausse aan mensen te krijgen, maar dat is uiteraard een smoes.

Planet Internet ADSL Comfort

Zojuist gebeld met KPN voor het overzetten van mijn adsl comfort planet abonnement naar kpn internet premium. In 4 minuten was dit geregeld... Geen extra kosten, alleen minder kosten!!! Goed geregeld...

KPN internet

KIJK UIT MET KPN - NIET AAN BEGINNEN!!!

ook ik heb ervaring met het onterecht afboeken van bedragen van mijn rekening en het ontvangen van onterrechte rekeningen van kpn, maar dan in verband met KPN telefonie..
tevens een kleine 80,- euro kwijt aan de telefonische klantenservice -nergens anders heb ik zolang en zo vaak moeten wachten.
Ongelofelijk hoe het eraan toegaat bij een dergelijk grote aanbieder,
KPN is al duurder dan andere aanbieders op telecommunicatiegebied en heeft ook bij mij misbruik gemaakt van de door mij afgegeven machtiging; het lijkt erop dat dat een gewoonte is daar bij kpn..
je haalt je er een hoop ellende mee op de hals; ik raad dan ook iedereen met klem af met deze organisatie in zee te gaan! de ondeskundigheid is schokkend en toch kost het je veel geld
KPN DAAR KRIJG JE SPIJT VAN - NIET DOEN!!!

KPN internet

Graag het volgende...
Inderdaad geen ideen wat kpn breedband was...maar natuurlijk wel afschrijven.100x een brief geschreven geen reactie!!!
Nu ga ik naar de bank en laat het terugstorten!!
Alleen kunnen ze het weer via ander rekeningnummer eraf halen.
Vind het erg jammer dat je zo wordt behandeld door deze organisatie!!!
gr

KPN Flexibel economy

ik wil het abonnent opzeggen omdat het gewoon te duur is!

KPN Flexibel economy

EMIGRATIE

Het Net ADSL Instap Surfen

jongens, ik probeer al sinds juli vorig jaar iets op te zeggen maar helaas het lukt me nu nog steeds niet,.. Het net,.. De mug die je denkt dood te hebben geslagen,... maar je ligt lekker en hij zoemt weer,.. verrekt de mug die het net heet!
Maar Wedden dat het opzeggen me lukt!

Sterkte met het net!
Ga ermee in zee als je van muggen houdt!

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord