KPN internet reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN internet: 270 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN internet:
    8.8

Deel jouw KPN internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Het Net ADSL Snel Surfen

ik wil mijn
abonnementopzeggen omdat is verlopen

Planet Internet ADSL Comfort

Het is gelukt...
Wilde zo graag opzeggen, maar het mocht niet van KPN... Ik was stilzwijgend ineens een vriendje geworden, en die wilde ze niet kwijt!... Ik mocht alles hoor... een nieuwe telefoon, een wip, een glijbaan, maar vooral niet opzeggen!
Gelukkig stuurde de hufters me dezelfde dag een mailtje, waarin stond hoe makkelijk het is om alles op te zeggen, haha... meteen maar even gedaan, en ja hoor... gelukt!... ik ben nu bijna KPN-af... heb een opzegtermijn (zelf ingeschakeld) van 1,5 maand, en merk nu al aan mijn internet-verbinding dat ze zijn aan't zieken... wel verbinding-geenverbinding... Kan niet anders concluderen dan dat KPN gezien moet worden als een klein verwend kind die niet wil dat de betalende vriendjes weglopen!

KPN internet

vise oplichters marcel.

Het Net ADSL Instap Surfen

Belachelijk ik wou het opzeggen hebben ze mn contract stilzwijgend een jaar verlengd en de prijs/internet snelheid is ook om te janken echt een verrot bedrijf.

Het Net ADSL Instap Surfen

Ik heb in princiepe geen klachten over hetnet, maar ik ga samen met een nieuwe vriendin en die heeft internet

Concepts ICT ADSL (KPN)

Stap over op KPN interactieve TV

Planet Internet ADSL Comfort

Ik probeer planet internet nu al een maand op te zeggen, elke keer mislukt het, ben nu aan het overwegen om een advocaat in te schakelen, want dit kan zo niet langer, het zijn gewoon een stelletje klootz*kken!

1 tip voor de mensen die overwegen om zichzelf bij deze provider aan te sluiten, doe het niet! je komt gegarandeerd in problemen!

Het Net Standaard Surfen

reden opzegging omdat wij het een beetje onhandig vinden als je je pc aan laat staan een tijdje niks mee doet dan heb je ineens geen internet verbinding meer terwijl alle lampjes op de modem knipperen heel raar maar erg waar en vervelend. dus besluiten wij over te stappen naar een andere internet provider.

Planet Internet ADSL Economy

wegens verhuizing zeg ik mijn internet abonnement van planet inernet per 1 maart 2009 op
vriendelijke groet j.t.braksma

Planet Internet ADSL Standard

Ik voel me vern**kt door Planet en dus KPN. Heb altijd de voorkeur gegeven aan KPN, maar nu Planet overgegaan is in KPN zelf, zit ik nog steeds aan een jaarcontract vast, terwijl KPN na een jaar maandelijks opzegbaar is. Ik ben al bijna 10 jaar klant bij KPN-Planet!!!
Planet is na de samenvoeging 2 maal zo duur als KPN. Belachelijk! Ik had niet weggehoeven, maar deze manier van handelen accepteer ik niet.

Voor KPN internet zijn in totaal 270 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN internet
Meer KPN internet statistieken

KPN internet opzeggen

Binnen 2 minuten KPN internet opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord