ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Reden van opzegging: Als ik een boek wil bestellen is het omdat ik het dan echt in mijn bezit wil hebben en zeker niet 1 die ik tegen mijn zin moet kopen omdat je verplicht bent per kwartaal een aankoop te doen.

ECI - Bookspot

Wat wordt hier toch veel gedramd! Maak toch gewoon lekker gebruik van ECI. LId worden als je vijf artikelen voor 5 euro kan bestellen en op de koop toe een linnenschilderij kan laten maken. Vier keer wat bestellen voor in totaal zo'n 40 Euro en opzeggen. Dan heb je er toch mooi aan verdiend??

ECI - Bookspot

Ik zeg mijn abonnement bij eci op, omdat het gewoonweg belachelijk is. Ik kies liever op mijn eigen tempo een goed boek in de winkel, dan steeds verplicht te worden om om de 3 maand een boek bij eci te kiezen, de keuze is er trouwens zeer beperkt. Ze zijn zogezegd wel de goedkoopste, maar daar betaal je dan nog eens die verzendingskosten bij, dan kan je evengoed naar de boekenhandel gaan, op je eigen tempo en voor een boek dat je ECHT wil en niet een boek omdat je toch MOET bestellen!

ECI - Bookspot

ik ben paar jaar geleden lig geworden van de eci en daar was ik al niet zo blij mee dus heb ik gevraagt of ze naar 2 jaar mij wouden afmeden... maar natuurlijk wouden ze dat,, en ik zit er nu nog steeds aan vast,, door verkeerd handelen van hun kreeg ik incasso op me dak nou daar was ik echt niet blij mee,, ga je naar de winkel toe wil je duidelijkheid moet je alles zelf maar zien te regelen omdat oma die achter de bali staat te lui is om klanten te helpen en je krijgt een grote bek toe;.. no daar ben ik dus echt niet van gedient,, maarja dit is de laatste poging om af te melden lukt dat niet dan klaag ik de eci aan.. we hebben een leuk kortings reisje naar new catel geboekt waren we voor 180 euro ongeveer klaar.. maar het heeft ons bijan 400 euor gekost :S echt vokomen belachelijk ik raad ook niemand aan om ooit lid te worden bij de eci mocht iemand dat wel willen krijg je geheid problemen mocht je een boek of iets willen kopen ga dan gewoon na de winkel toe en niet na de eci

ECI - Bookspot

Ik ben al jaren lid van de ECI. Tegenwoordig blijkt dat de helft van de winkels niet meer onder de collectie valt. Schaf je in de winkel een boek aan, krijg je als nog van die herinneringsbrieven u heeft niet besteld / aangeschaft, u heeft nog tot zoveel de tijd om iets te bestellen anders dan... De overige collectie waar je uit moet kiezen is helemaal niet interessant meer. En CD's en DVD's zijn er gewoon stervensduur. Dan maar opzeggen.

ECI - Bookspot

Eci zijn een stelletje sukkels... Meer dan een jaar geleden ben ik er ook ingetrapt.. sukkel die ik ben. Heeft zo'n "jochie" mij een abbodemant aangesmeerd, ik zou ook een gratis kado krijgen ofzo. Ik hed het genomen en eenmaal thuis voelde ik (iemand die nooit dit soort dingen doet) me zo dom. Ik gelijk gebeld dat ik het niet wilde. Alles zou geregeld zijn volgens de call medewerkster (zo'n meisje die zelf niet eens weet waar ze voor wekt) Ik heb er nooit een bevestiging voor ontvangen.... maar ook nooit meer wat van de eci gehoord en nooit wat ontvangen....

(sorry voor de nare woorden zo hier en daar. Maar ik heb geen goed woord over, voor dit soort geldklopperij)

ECI - Bookspot

Nooit geen problemen gehad met ECI.
Ben zelf al 2 keer lid geweest en mijn vriendin ook, en nog meer mensen.Sommige zijn zelfs meer dan 1 keer lid geweest.


1) sommige boeken zijn goedkoper als in de winkel, dat geldt ook voor cd's.(lang niet altijd zo)
2) indien je lid wordt krijg je er vaak heel goedkoop cd's bij en een kadootje
3) als extra bestellingen zijn dingen vaak goedkoop
4) in een boekje staat lang niet alles, ik ga vaak naar een eci winkel, daar ligt wel veel.
5) opzeggen geen probleem!
schrijf 3 maanden voor het jaar om is netjes een brief en je kunt er gerust onder uit, nog nooit geen moeite mee gehad.
Als je nooit leest waarom zou je dan lid worden, alleen voor het cadeau? moet je nu ook niet zeuren!!!

ECI - Bookspot

Ik wil niks meer met deze ongeordene puinhoop te maken hebben. Er was wat met een rekening fout gegaan(korting op cd's niet goed verrekend,ik heb ze 5 keer gebeld,ze zouden de administr. terug laten bellen maar ho maar,niks gehoord.Ik heb niet betaald,laten ze een INCASSOBUREAU een rekening sturen,dan weet je het wel die rekenen zich helemaal suf naar zichzelf toe inclussief een bedrag van 16euro omdat ik een bestellings-achterstand zou hebben terwijl ik al een bestelling had gedaan schriftelijk maar niks meer gehoord natuurlijk,ik heb nu zelfs geen clubmagazine van NOV./DEC. meer gehad,nu zeggen ze straks zeker ook nog dat ik ook nu weer een bestel-achterstand heb en sturen ze een ongevraagd boek of cd op.Ik ben er helemaal klaar mee,alle opzeggers veel succes en veel koopplezier ergens anders gewenst.

ECI - Bookspot

zo stomme boeken ik wil er ook van af zijn...
hoe kan ik mijn lid opzeggen plzzz.. en heb er al eens naar gebelt maar ze zeggen da gaat pas in 2010 verbroken worden :( en ik vind dit echt ni kunnen he
help me aubb, ik werk niet en ik moet altijd die stomme boeken betalen terwijl ik geen boeken lees !

ECI - Bookspot

Ben hier lid van geworden om, zoals de verkoper het bracht; "probeer het een jaartje!" Uitgebreide, goedkope colletie etc etc. Kwam er later achter drie kwart van de winkel niet onder de collectie viel, en wat er wel onder viel absoluut rotzooi was.
Dus ik belde om mijn abbonnement op te zeggen, en dacht, ach voor een jaartje, was tenslote mijn eigen schuld, word me verteld dat ik voor twee jaar lid ben.
Ik ben dus verkeerd voorgelicht, en ik vind het jammer dat er bedrijven bestaan die zo hun leden moeten werven. Persoonlijk zou ik me rot schamen als ik bij een dergelijk bedrijf zou werken.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord