ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik ben al jaren lid van de ECI. Tegenwoordig blijkt dat de helft van de winkels niet meer onder de collectie valt. Schaf je in de winkel een boek aan, krijg je als nog van die herinneringsbrieven u heeft niet besteld / aangeschaft, u heeft nog tot zoveel de tijd om iets te bestellen anders dan... De overige collectie waar je uit moet kiezen is helemaal niet interessant meer. En CD's en DVD's zijn er gewoon stervensduur. Dan maar opzeggen.

ECI - Bookspot

Eci zijn een stelletje sukkels... Meer dan een jaar geleden ben ik er ook ingetrapt.. sukkel die ik ben. Heeft zo'n "jochie" mij een abbodemant aangesmeerd, ik zou ook een gratis kado krijgen ofzo. Ik hed het genomen en eenmaal thuis voelde ik (iemand die nooit dit soort dingen doet) me zo dom. Ik gelijk gebeld dat ik het niet wilde. Alles zou geregeld zijn volgens de call medewerkster (zo'n meisje die zelf niet eens weet waar ze voor wekt) Ik heb er nooit een bevestiging voor ontvangen.... maar ook nooit meer wat van de eci gehoord en nooit wat ontvangen....

(sorry voor de nare woorden zo hier en daar. Maar ik heb geen goed woord over, voor dit soort geldklopperij)

ECI - Bookspot

Nooit geen problemen gehad met ECI.
Ben zelf al 2 keer lid geweest en mijn vriendin ook, en nog meer mensen.Sommige zijn zelfs meer dan 1 keer lid geweest.


1) sommige boeken zijn goedkoper als in de winkel, dat geldt ook voor cd's.(lang niet altijd zo)
2) indien je lid wordt krijg je er vaak heel goedkoop cd's bij en een kadootje
3) als extra bestellingen zijn dingen vaak goedkoop
4) in een boekje staat lang niet alles, ik ga vaak naar een eci winkel, daar ligt wel veel.
5) opzeggen geen probleem!
schrijf 3 maanden voor het jaar om is netjes een brief en je kunt er gerust onder uit, nog nooit geen moeite mee gehad.
Als je nooit leest waarom zou je dan lid worden, alleen voor het cadeau? moet je nu ook niet zeuren!!!

ECI - Bookspot

Ik wil niks meer met deze ongeordene puinhoop te maken hebben. Er was wat met een rekening fout gegaan(korting op cd's niet goed verrekend,ik heb ze 5 keer gebeld,ze zouden de administr. terug laten bellen maar ho maar,niks gehoord.Ik heb niet betaald,laten ze een INCASSOBUREAU een rekening sturen,dan weet je het wel die rekenen zich helemaal suf naar zichzelf toe inclussief een bedrag van 16euro omdat ik een bestellings-achterstand zou hebben terwijl ik al een bestelling had gedaan schriftelijk maar niks meer gehoord natuurlijk,ik heb nu zelfs geen clubmagazine van NOV./DEC. meer gehad,nu zeggen ze straks zeker ook nog dat ik ook nu weer een bestel-achterstand heb en sturen ze een ongevraagd boek of cd op.Ik ben er helemaal klaar mee,alle opzeggers veel succes en veel koopplezier ergens anders gewenst.

ECI - Bookspot

zo stomme boeken ik wil er ook van af zijn...
hoe kan ik mijn lid opzeggen plzzz.. en heb er al eens naar gebelt maar ze zeggen da gaat pas in 2010 verbroken worden :( en ik vind dit echt ni kunnen he
help me aubb, ik werk niet en ik moet altijd die stomme boeken betalen terwijl ik geen boeken lees !

ECI - Bookspot

Ben hier lid van geworden om, zoals de verkoper het bracht; "probeer het een jaartje!" Uitgebreide, goedkope colletie etc etc. Kwam er later achter drie kwart van de winkel niet onder de collectie viel, en wat er wel onder viel absoluut rotzooi was.
Dus ik belde om mijn abbonnement op te zeggen, en dacht, ach voor een jaartje, was tenslote mijn eigen schuld, word me verteld dat ik voor twee jaar lid ben.
Ik ben dus verkeerd voorgelicht, en ik vind het jammer dat er bedrijven bestaan die zo hun leden moeten werven. Persoonlijk zou ik me rot schamen als ik bij een dergelijk bedrijf zou werken.

ECI - Bookspot

ECI is niet interessant voor mij.
dacht dat ik er zo vanaf kon, maar bleek er dus een jaar aan vast te zitten. heb eerder al een brief gestuurd, maar geen respons gehad.

ECI - Bookspot

opdringerig, helemaal niet goedkoper

ECI - Bookspot

veel te duur tegenover andere winkels. Veel te opdringerig,je wordt gewoon int zak gezet door hun mooie praatjes.

ECI - Bookspot

ben klaar met deze verplichte kwartaal kosten, bestellen van dit soort spullen kan elders vaak nog goedkoper ook.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord