ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

ik heb een kast vol boeken die ik nooit lees ben der nu zat van

ECI - Bookspot

schoon genoeg van het verplichtend karakter.

ECI - Bookspot

ik ben nen student en ze hebben mij dat ook aangesmeerd ik wil ervan af! die nummer ide hier staat heb ik geprobeerd maar werkt niet. Iemand ideeën?

ECI - Bookspot

ik wil er mee stoppen omdat het leven als zo duur is

ECI - Bookspot

Oh wat vind ik dit irritant om te lezen zeg! Ik maak me er gewoon kwaad om al dat "gekanker". Hallo zeg je kiest er toch zelf voor om lid te worden van zo'n bedrijf. En het is logisch dat als je niets besteld, dat de ECI wat voor je besteld. Dat staat toch echt duidelijk in de voorwaarden! Jullie zijn allemaal naar school geweest en kunnen daarom goed lezen. Als je alleen maar dingen leest die je leuk vind(zoals een gratis cadeau) dan is dat toch echt je eigen probleem en moet je zelf voor de gevolgen opdraaien. Ik ben een tevreden klant van ECI en nog belangrijker...IK KAN LEZEN.

Succes allemaal

ECI - Bookspot

Ze smeren u gewoon wat aan!!

ECI - Bookspot

Oh ja en dan wil je opzeggen maar dat kan niet via de site daar lees je niks over terwijl lid worden natuurlijk wel heel makkelijk gaat. Dan mail je met de vraag hoe je kunt opzeggen en krijg je geen reactie...... dat vind ik dan weer niet kunnen he...

ECI - Bookspot

Ik ben op zich wel te spreken over de boeken die ze aanbieden.
Wat jammer is is dat er 3 euro verzendkosten bijkomt, waardoor de meeste boeken hier in de boekhandel even duur of zelfs goedkoper zijn.

Verder was ik lid geworden, hadden ze gezegd dat dit voor 1 jaar was, had ook voor 1 jaar getekend. Krijg ik een brief, gefeliciteerd met uw lidmaatschap, dit loopt tot.. (en dan de datum, die datum was 2 jaar verder!) Dus ik meteen gebeld van zo werkt het niet he, nu niet komen dat ik er voor 2 jaar aan vast zit. Meteen een excuses brief gehad, maar toch ze konden het proberen he, zou ik niet reageren dat hadden ze me maar mooi voor 2 jaar als klant!
Verder werd ik 2x erna gebeld dat ze een aanbieding hadden , ofi k geen lid wou worden. Nou moest ik ze vertellen dat ik dus allang lid ben. Vind ik ook niet echt professioneel overkomen.
En als laatste bellen ze vrij vaak met één of andere aanbieding, (toevallig gisteren nog) zeg ik dat ik daar geen interesse in heb, blijven ze lang doorzeuren waarom dan niet. Ja hallo dat is toch mijn keus? Ik ben hun toch geen reden schuldig? Al met al ben ik door deze dingen toch gaan twijfelen en heb ik vandaag besloten op te zeggen.

ECI - Bookspot

Ja en ze komen je ook vertellen dat ze een soort bol.com zijn. ohja is te zien 50 boeken een ps2 spel en een dvd van 3 jaar terug die nog steeds voor 20 euro wordt verkocht. ohja heel goedkoop....Quote:

Beste klanten


Ik ben zelf al 3 jaar werkzamm bij eci met veel plezier als ik hier de reacties lees schrik ik een beetje jammer van al die negatiefe reacties met enkele positiefe .
Laat het duidelijk zijn dat , dat allen mensen ouder dan 18 jaar lid mogen worden , dat je niet verplicht bent om lid te worden .als je dat niet wilt doe dan niet mee met de aktie ,
En dat de verplichting is om 4 maal in het jaar een aankoop te doen of via de winkel of internet of het magazine .Ja dat is de verplichting die je aangaat De vertegenwoordiger op straat of aan de deur nemen ook een controle rapportje met u door waar in duidelijk staat dat u 4 keer per jaar een aankoop moet doen voor het bedrag van 7,50 alleen de uitverkoop artikelen tellen daar niet in mee Mocht u verkeerd voor gelicht zijn staat er altijd een naam op het inschrijf (gele copy krijgt u altijd mee )formulier laat dan weten wie u verkeerd heeft voor gelicht dit lijkt me dan net zo eerlijk tegen over de eci .Zelf denk ik dat ze de leeftijds grens moeten verhogen van 18 naar 21 jaar denk dat ook de mensen die hier hun ongenoegen uitspreken onder de 25 zijn
Als het goed is weet je ook dat je nooit zomaar iets moet tekenen maar eerst de spel regels moet door nemen , De regels zijn eenvoudig
1) 4 maal per jaar een aan koop doen minimaal 7.50
2) het lidmaatschap is voor 2 jaar dus 1 x in de 3 maanden een aankoop te doen ( winkel magezine, of internet.
3) Dat als u uw lidmaatschap op wil zeggen dit tegenwoordig 1 maand van te voren is dat kan zowel schriftelijk als via tel mogelijk
4) dat de verzend kosten 2,95 zijn ( niet als u een aankoop doet via de winkel )
5) Dat als u geen aankoop doet dat u eerst een herinderings kaartje krijgt waarneer u helemaal niet besteld een kroonkeuze krijgt mocht u die niet willen hebben kunt u die terug brengen naar de winkel en daar een andere aankoop doen of eerst een andere bestelling doen en dan de kroon keuze terug sturen anders kruist het elkaar .
Ben van mening dat iedere vertegenwoordiger dat ook zo verteld tegen de klant .
En mocht dat niet zo wezen laat het dan weten zo simpel is het toch .En het probleem ligt niet altijd aan de vertegenwoordiger mensen moeten zelf ook luisteren wat er gezegt wordt.
Wij zijn nu eenmaal gewoon de goedkoopste met boeken tegen woordig is er zelfs een nieuwe regeling dat als de klant het boek elder in de winkel goedkoper vind met het zelfde isb nummer kan hij of zij voor 50 euro winkelen kijk maar eens naar de voorwaarde .
Verbeter de eci maar begin bij u zelf
LEZEN, KIJEK , en ACTIEF LUISTEREN en niet allen horen dat u een kado krijgt of voor 50 euro GRATIS mag winkelen . Namens mij collega's die hun werk wel naar behoren doen en mensen een goede uitleg geven wensen wij u heel veel lees plezier en staan we u weer graag te woord waar we ook zijn Met vriendelijke groet een Vertegenwoordiger van eci

ps Mocht je nog een leuke baan zoeken ben je van Harte welkom

ECI - Bookspot

Je kan gewoon telefonisch opzeggen: 0347-361132.

En voor een bedrijf wat zogenaam "verplicht" om boeken af te nemen, vind ik dit een heel goede service!
Ben zelf maar 1 jar lid geweest, kon helaas niet vinden wat ik zocht, en heb telefonisch gecancelled.. was geen probleem en toch echt een plus punt voor ECI in deze!

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord